Filme online gratis, subtitrate in romana, filme online hd - Filme HD Online Gratis
   Logare


Principală » Fişiere

Total intrări în director: 8444
Intrări afişate: 211-224
Pagini: « 1 2 ... 14 15 16 17 18 ... 603 604 »

Il Mostro (1994)
Monstrul – Inspectorul Frustalupi cauta un ucigas periculos, care a violat si omorat 18 femei. Toate banuielile sale duc la Loris, un fel de “incurca-lume”, blajin si inofensiv, care impins de saracie, traia din marunte gainarii. O politista sub acoperire va demonstra ca Loris este de fapt un timid si habar nu are cum sa se poarte cu femeile, nefiind nici pe departe monstrul cautat de politie.
Comedie | 2013-11-01 | Vezi filmul online
u 5.0

Halloween (1978)
1963, Haddonfield, Illinois. Un criminal periculos evadează din locul de detenție și terorizează localitatea. Filmul este considerat drept cel care a revoluționat genul horror în cinematografie. Filmul clasic de groază Halloween îşi concentrează acţiunea în jurul omorurilor săvârşite de Michael Myers, devenit o figură foarte cunoscută în rândul ficţiunii horror. La vârsta de doar şase ani, în noaptea de Halloween a anului 1963, Michael îşi omoară sora mai mare şi, astfel, e internat într-un spital de psihiatrie, cel ce îl îngrijeşte fiind psihiatrul pediatru dr. Sam Loomis (Donald Pleasence). Opt ani de tratament îl convinge pe acesta că Michael Myers reprezintă răul pur, un adevărat “Boogeyman”. După încă şapte în care este ţinut închis, într-o încercare de transfer a acestuia, el reuşeşte să evadeze. Şi, în noaptea de Halloween, el se întoarce acasă, unde începe să terorizeze tineri, precum Laurie Strode (Jamie Lee Curtis).
Groaza | 2013-11-01 | Vezi filmul online
u 5.0

Il Portiere Di Notte (1974)
La treisprezece ani după cel de-al II-lea Război Mondial, Lucia Atherton, o supravieţuitoare a unui lagăr de concentrare, îşi reîntâlneşte torţionarul, în prezent portar de noapte la un hotel din Viena, şi… în mod uluitor, îşi reiau relaţia primată de sado-masochism.
Crima | 2013-11-01 | Vezi filmul online
u 5.0

Key Largo (1948)
Frank McCloud, un veteran de razboi care nu mai asteapta mare lucru de la viata, se indragosteste de Nora, sotia unui fost camarad de arme disparut pe front. Iubirea il determina pe Frank sa iasa din indiferenta si sa-l infrunte pe seful unui grup de gangsteri ce pusese stapanire pe hotelul din Key Largo al socrului Norei.
Crima | 2013-11-01 | Vezi filmul online
u 5.0

Arrow (2013) - Sezonul 02 Episodul 02
Sezonul 02 Episodul 02
Filme Online HD | 2013-11-01 | Vezi filmul online
u 5.0

Arrow (2013) - Sezonul 02 Episodul 01
“Arrow” este o dramă cu supereroi a cărei poveste se învârte în jurul lui Oliver Queen (Stephen Amell), un playboy miliardar care, după ce un naufragiu îl aruncă timp de cinci ani pe o insulă pustie din Pacific, este găsit şi se întoarce în oraşul natal Starling City. Pe măsură ce începe să se reconecteze cu cei dragi, care l-au crezut mort, Queen este hotărât să îndrepte greşelile din trecut, iar pentru asta îşi creează un alterego, devenind un justiţiar vânat atât de răufăcătorii din oraş, cât şi de autorităţi. Green Arrow şi-a făcut apăriţia şi în “Smallville”, dar aceasta va fi o versiune mai întunecată a personajului. Îmbrăcat ca Robin Hood, înarmat cu un arc, săgeţi, un abdomen demn de Mr. Universe, o grămadă de bani, şi o listă de nume furnizate de către tatăl său decedat, Arrow îşi propune să readucă oraşul la fosta sa glorie în primul rând prin eliminarea corupţiei. “Arrow”promite scene de acţiune solidă, conflicte interpersonale, mitologie, dar şi romantism şi melodramă. Deşi pentru unii va părea cam siropos, dacă va şti şă îmbine cu credibilitate şi bun gust toate aceste elemente, e foarte posibil să fie un succes. Tu ce părere ai?
Filme Online HD | 2013-11-01 | Vezi filmul online
u 5.0

Red 2 (2013)
Greu de pensionat 2 – Frank Moses (Bruce Willis) este salvat din ghearele unui asasin plătit de fostul său coleg Marvin (John Malkovich), care şi-a înscenat propria moarte pentru a nu fi pus în pericol. Cei doi bărbaţi, alături de prietena lui Frank, Sarah (Mary Louise Parker), pornesc într-o călătorie prin lume, cu scopul de a descoperi secretul din spatele proiectului Nightshade, dar şi motivul pentru care acesta este dorit de toate guvernele de pe planetă.
Actiune | 2013-10-31 | Vezi filmul online
u 5.0

The Book Of Daniel (2013)
În anul 605 î.Hr. Ierusalimul a fost cucerit de către babilonieni și mulți dintre tinerii reprezentativi au fost luați și duși în captivitate, inclusiv Daniel care a fost dus în Babilon spre a-l deservi pe puternicul Împărat Nebuchandnezzar. Daniel cu un curaj și încredere față de Dumnezeu chiar și în aceste situații dificile a avut o mare încredere de sine și un impact pozitiv atât asupra oamenilor de rând cât și asupra regalităților.
Drama | 2013-10-31 | Vezi filmul online
u 5.0

Girl Most Likely (2013)
Fata care promitea – Cu ani în urmă Imogene (Kristen Wiig) promitea să devină o scriitoare de succes, dar o criză existenţială o îndepărtează de acest ţel. Dupa ce iubitul o părăseşte, Imogene îşi înscenează sinuciderea pentru a-i atrage atenţia, dar rezultatul este cumpit: doctorii o pun în grija mamei ei înstrăinate şi dependente de jocuri de noroc Zelda (Annette Bening), iar Imogene ajunge să locuiască alături de aceasta, noul ei iubit (Matt Dillon) şi un chiriaş foarte simpatic (Darren Criss). O vor ajuta ei să se repună pe picioare?
Drama | 2013-10-31 | Vezi filmul online
u 5.0

The Deep (2012)
În larg – O poveste despre unicul supravieţuitor al unui naufragiu, a cărui supraumană dorinţă de a trăi l-a transformat într-un erou naţional, dar şi într-un inexplicabil fenomen ştiinţific. Filmul se bazează pe un uimitor incident petrecut în realitate, în îngheţatele ape din largul Islandei în 1984.
Drama | 2013-10-31 | Vezi filmul online
u 5.0

Moonstruck (1987)
Visătorii – Un savant amestec de comedie si drama, remarcabil sustinut de un dialog absolut savuros. Loretta, o vaduva superstitioasa, cu un trecut incert pana si pentru ea insasi, accepta cererea in casatorie pe care i-o adreseaza Johnny – cum altfel decat in genunchi? Indata dupa consumarea ceremoniei, Jonny pleaca putin in Sicilia, manat de doruri declarat domestice. Loretta ramane cu mama. Atmosfera se invioreaza serios prin aparitia lui Ronny, fratele cel mai mic al Lorettei, care se da mult mai mare, bazandu-se pe trecutul lui deloc modest – care nu vrea de loc sa ramana o emigma.
Comedie | 2013-10-31 | Vezi filmul online
u 5.0

Sukiyaki Western Django (2007)
Secole dupa glorioasa Batalie de la Dannoura, clanurile Genji si Heike s-au retras intr-un sarac sat de munte, ai carui locuitori viseaza in serile lungi de iarna la comoara ingropata in imprejurimi. In sat ajunge un razboinic, impovarat de amintiri tragice, dar daruit cu nemaipomenite talente in artele martiale. Carui clan i se va alatura, celui imbracat in alb, Genji, condus de Yoshitsune? Sau celui in rosu, Heike, condus de Kiyomori? Trucuri murdare, tradari, obsesii si, in sfarsit, dragostea pun pe jar micul sat.
Actiune | 2013-10-31 | Vezi filmul online
u 5.0

Vivre Sa Vie (1962)
A-si trăi viaţa – Vivre Sa Vie prezinta 12 episoade din viaţa unei femei tinere, care devine prostituata pentru a putea sa-si plateasca chiria. Fiecare episod incepe cu un inter-titlu care prezinta didascalii similare celor din dramaturgie, listand personajele din episode, amplasarea, precum si o scurta descriere a actiunii. Asa cum a mai procedat de-a lungul carierei sale, regizorul Jean-Luc Godard foloseste in acest film prostitutia atat ca o metafora pentru viata economica, in general, cat si pentru pozitia sa de realizator de filme in conditiile capitalismului. Replicile eroinei sunt, in mare parte, improvizate, intrucat Godard inmana replicile imediat inainte de a filma o scena. Aceasta impresie de joc actoricesc improvizat si segmentarea filmului in parti bine delimitate lasa senzatia, in randul celor care il vizioneaza, ca urmaresc mai degraba un documentar despre viata unei femei sub forma unui eseu estetic si economic.
Drama | 2013-10-31 | Vezi filmul online
u 5.0

Haunter (2013)
Fantoma unei adolescente ce a murit cu mult timp în urmă este acum în lumea celor vii, cu scopul de a salva un alt suflet care se pare că a avut aceeași soartă cu a sa.
Groaza | 2013-10-31 | Vezi filmul online
u 5.0

1-14 15-28 ... 183-196 197-210 211-224 225-238 239-252 ... 8429-8442 8443-8444
Mergi sus