Actiune - Filme online gratis, subtitrate in romana, filme online hd - Filme HD Online Gratis
   Logare


Principală » Fişiere » Actiune

Intrări în categorie: 1667
Intrări afişate: 449-462
Pagini: « 1 2 ... 31 32 33 34 35 ... 119 120 »

Sortează după: Data
Wrong Turn 2 - Dead End (2007) - Drum interzis 2 - Fundatura
Calitate film: DVDRIP
Gen: Actiune | Horror | Thriller
IMDB, 96 minute, limba engleza
Actori: Erica Leerhsen, Henry Rollins, Texas Battle, Aleksa Palladino, Daniella Alonso
Descriere:
Analysis.uCoz.Com va ofera Wrong Turn 2 - Dead End online gratis. Dale Murphy interpretat de Henry Rollins este si prezentator si producator al unei emisiuni numita Ultimul supravietuitor. Sunt 6 participanti condusi de Nina Papas, lasati sase zile intr-un tinut apocaliptic in Virginia de Vest. Castigatorul acestui show va primi 100.000 de dolari. Emisiunea se transforma insa intr-un cosmar cand participantii devin vanati de o familie de canibali.
Actiune | 2012-04-01 | Vezi filmul online
u 4.5

Bending the Rules (2012)
Detective lame Nick (WWE Superstar Edge) este un politist New Orleans în judecată pentru fapte de corupţie. Procuror Districtual Adjunct Theo Aur (Jamie Kennedy), este omul responsabil de punerea lui în spatele gratiilor. Când aceste două puţin probabil parteneri din părţi opuse ale legii se poticnească pe un teren penal, vor trebui să se bazeze pe noroc - şi răbdare - de a lua în jos un criminal periculos, fără a ucide reciproc primul. Alicia Witt, Jennifer Esposito şi Jessica Walter co-stele într-o poveste care dovedeşte că, atunci când lucrurile merg greu, este timpul pentru a începe Îndoirea din Regulamentul. - (C) WWE
Actiune | 2012-04-01 | Vezi filmul online
u 5.0

Ghost rider (2007) - Demon pe doua roti
Gen: Actiune | Fantezie | Thriller
IMDB, 114 minute, limba engleza
Cu mult timp in urma a facut un pact pentru a-si salva persoana iubita.
Actori: Matt Long, Raquel Alessi, Brett Cullen, Peter Fonda, Nicolas Cage
Actiune | 2012-03-29 | Vezi filmul online
u 4.5

Pearl Harbor (2001)
Gen: Actiune | Drama | Dragoste | Razboi
IMDB, 183 minute, limba engleza
Era 7 decembrie 1941, o dimineata de duminica ...
Actori: Ben Affleck, Josh Hartnett, Kate Beckinsale, William Lee Scott, Greg Zola
Actiune | 2012-03-29 | Vezi filmul online
u 3.9

John Carter (2012)
Gen: Actiune | Aventura | Fantezie IMDB, 132 minute, limba engleza Pierdut in lumea noastra. Gasit in alta. Actori: Taylor Kitsch, Lynn Collins, Samantha Morton, Willem Dafoe, Thomas Haden Church Calitatea filmului: nota 6 Filmul are o calitate audio/video slaba, acesta fiind filmat in sala de cinema.
Actiune | 2012-03-29 | Vezi filmul online
u 4.8

Act of Valor (2012)
Un agent al CIA a fost răpit. Misiunea anti-teroristă de a-l recupera e una secretă, desfășurată de o echipă de elită de pușcași marini. În timpul misiunii, echipa descoperă un complot terorist de atacuri coordonate împotriva SUA și pornesc o ofensivă. Calea simplă de rezolvare a conflictelor a putut fi aplicată ieri, dar acum echipa de pușcași trebuie să-și facă misiunea și datoria față de țară și de familiile lor.
Actiune | 2012-03-29 | Vezi filmul online
u 4.8

Tears of the Sun (2003)
Locotenentul A.K. Waters si echipa sa din elita marinei, SEAL, sunt trimisi intr-o zona de coflict din Nigeria pentru a o salva pe Lena Kendriks, o doctorita din organizatia Medici fara Frontiere. Aceasta refuza insa sa plece fara protejatii sai si pune conditia ca acestia sa fie ajutati sa se refugieze in tara vecina
Actiune | 2012-03-29 | Vezi filmul online
u 5.0

The Viral Factor (2012)
International de Securitate afaceri agent Jon este o misiune periculoasă pentru a însoţi un om de ştiinţă penal în altă ţară. En traseu, un membru al echipei sale se dovedeşte a fi un trădător şi lăstarii Jon în cap în timp ce răpirea om de ştiinţă. Când Jon se trezeşte în spital, un medic îi spune că în câteva săptămâni, glonţ în creierul lui va provoca paralizie completă. Jon se întoarce la Beijing pentru a vedea pe mama lui, care mărturiseşte că Jon are un frate în Malaezia, care a fost crescut de tatăl său, un jucător. Jon ia un bilet de avion pentru a Malaezia pentru a găsi pe fratele său, Yeung. Pe plan el formeaza o legatura cu Dr. Kan, care promite să se uite în tratamente posibile pentru starea lui. Cu toate acestea, atunci când sosesc, Yeung încearcă să-l răpească medic şi atunci când intervine Jon, el este luat ostatic de asemenea. Cei doi mai repede seama că sunt fraţi, şi decid să lucreze împreună pentru a menţine criminalii spatele răpiri de reinfecting lumea a crezut că o boală de lungă vindecat.
Actiune | 2012-03-27 | Vezi filmul online
u 5.0

The Frontier Boys (2012)
Povestea a patru baieti de liceu ale căror neînvinsă sezon de baschet şi de prietenie sunt ameninţate, după o unitate de fotografiere lasă-una dintre ele într-o comă şi unul dintre ei cu un secret. Brent Fencett, Jed Bracken, şi T.J. Lewis sunt jucatori stele de pe echipa de Charlevoix Liceul de Baschet, este fan Michael Jackson Carlson lor cel mai nesuferit. Acestea sunt neinvinsi pe teren şi inseparabile de pe el - până la Brent este prins în fratele său mai mare se amesteca viata. Consecinţele alegerii lui Brent a părăsi T.J. în spital, şi sufletul lui Brent în criză.
Actiune | 2012-03-27 | Vezi filmul online
u 5.0

John Carter (2012)
Inspirata din romanul "A Princess of Mars” al autorului Edgar Rice Burroughs, primul volum dintr-o serie de 11 care a fost publicat in anul 1912, fantezia SF "John Carter” il are in centrul actiunii pe eroul cu acelasi nume, un veteran al Razboiului Civil, care a luptat de partea Confederatiei si care s-a ascuns din calea indienilor apasi intr-o pestera, fara sa stie ca este vorba despre o poarta a timpului si ca va fi teleportat pe planeta Barsoom (Marte). Desi initial planeta Marte se asemana cu Terra in ceea ce priveste conditiile de mediu, subtierea atmosferei si secarea oceanelor au transformat-o intr-o regiune arida si neospitaliera, iar conflictul de proportii epice dintre Red Martians si Green Martians a adus-o in pragul distrugerii. John Carter este luat prizonier de catre Green Martians, creaturi barbare de culoare verde, cu patru brate si cu o inaltime de peste 3,5 metri, dar reuseste sa evadeze si ii ajuta pe Tars Tarkas, printesa Dejah Thoris si poporul lor de Red Martians sa isi infrunte dusmanii. Dandu-si seama ca poate inclina balanta victoriei intr-o parte sau in alta datorita fortei lui superioare si ca in mainile sale sta salvarea planetei Barsoom, John Carter se indragosteste de frumoasa Dejah Thoris si lupta alaturi de ea.
Actiune | 2012-03-26 | Vezi filmul online
u 5.0

No habrá paz para los malvados (2010)
Inspectorul Santos Trinidad, un polițist veteran, bea prea mult și muncește prea puțin. Poate pentru a uita că odată era un ofițer model, respectat de toată lumea, cu o carieră fulminantă în Divizia de Informații, acum retrogradat la Divizia Persoane Dispărute. Viața lui brusc se complică și mai mult într-o zi de duminică, când pe drumul înapoi spre casă, Santos, care era sub influența băurilor alcoolice, este implicat într-un caz de triplu omor. El curăță rapid locul crimei de probe și începe vânătoarea după singurul martor rămas, care reușește să scape. Acest caz îi este repartizat judecătoarei Chacon. Curând atât ea, cât și Trinidad își dau seama că totul este mai complicat decât pare, și ceea ce părea la început un simplu caz de narcotrafic se dovedește ceva cu mult mai periculos. Pe urmele martorului fugar, Santos descoperă o rețea complicată de prostituție și trafic de droguri, care servește pentru finanțarea unui plan criminal cu mult mai sofisticat. El începe din nou să facă ceea ce știe el cel mai bine să facă, dar de data asta pe cont propriu. Ancheta oficială a poliției începe să strângă lațul în jurul său, dar Santos a început cruciada sa personală…
Actiune | 2012-03-25 | Vezi filmul online
u 5.0

Bail Enforcers (2011)
Autorităţile de aplicare a cauţiune este despre o echipă de vânători de recompense care primeşte în probleme atunci când se confruntă cu dilema morală a unui mafiot local, care doresc echipa pentru a transforma un jumper cauţiune pe la el pentru preţul de un milion de dolari.
Actiune | 2012-03-25 | Vezi filmul online
u 5.0

The Lion of Judah (2011)
Filmul urmăreşte aventurile mielului Judah şi a prietenilor săi care încearcă să evite sacrificiul care are loc în săptămâna anterioară crucificării lui Isus Christos. Această poveste care are loc în peajma sărbătorii de Paște este văzută prin ochii unui purceluş simpatic numit Horace, un cal slab de inimă numit Monty, Slink care este un şobolan pedant, Drake – un cocoş incoerent, materna vacă Esmay şi mult asupritul măgar Jack. Acţiunea animaţiei are loc în această perioadă magnifică în care toţi trec prin emoţii puternice. Îmbrăcată în umor, această misiune a animalelor începe din staulul din Betleem, trece prin templul din Ierusalim şi urcă dealul Golgotei pentru salvarea prietenului lor de la sacrificare. Călătoria urmează cu fidelitate firul epic al poveştii biblice din Duminica Floriilor, acuzarea lui Isus, negarea lui Petru, răstignirea Mântuitorului şi blânda înviere care este redată într-o frumuseţe uluitoare. Pentru Judah, mielul cu inima de leu aceasta este o poveste de curaj şi de credinţă. Pentru celelalte animale se dovedeşte a fi o călătorie pentru speranţă.
Actiune | 2012-03-25 | Vezi filmul online
u 5.0

Rapid Fire (1992)
Povestea produsă de ‘ 20th Century Fox ‘ , închipuită de Dwight H. Little , scoate în evidenţă calităţile fizice şi morale ale personajelor Jake Lo , Mace Ryan , Antonio Serano şi trece în revistă viaţa tânărului Jack Lo care după ce din întâmplare asistă la comiterea unei crime , acesta , student fiind se trezeşte prins în capcana vieţii , înconjurat fiind de doi traficanţi de droguri rivali şi deosebit de periculoşi , trădat fiind de cei care ar fi trebuit să-i asigure protecţia , eroul se trezeşte apelând la serviciile singurului om în care mai putea avea încredere , Mace Ryan , un poliţist singuratic şi ursuz din Chicago . Nevoit să lupte pentru reabilitarea numelui şi dobândirea vieţii liniştite pe care o avusese mai înainte , Jack îl ajută pe Mace să-i aresteze pe cei doi traficanţi . Filmul are în scenă numeroase aspecte sociale de comportament , care ar trebui să ajute oamenii în orice fel de încurcături periculoase s-ar găsi .
Actiune | 2012-03-25 | Vezi filmul online
u 5.0

1-14 15-28 ... 421-434 435-448 449-462 463-476 477-490 ... 1653-1666 1667-1667
Mergi sus