Actiune - Filme HD Online Gratis 2015
Acasa »
The Three Musketeers
In urma cu 3 ani, legendarii muschetari Athos, Porthos si Aramis au fost tradati de catre partenera lor Milady de Winter, care a facut joc dublu si a vandut Ducelui de Buckingham niste planuri strict secrete pe care le subtilizasera impreuna, iar acum cei trei spadasini cu renume se complac in slujbe mizere si au uitat deviza ce ii mentinea uniti - "Toti pentru unul si unul pentru toti". Sosirea tanarului si inflacaratului D'Artagnan la Paris si dorinta acestuia de a deveni ucenicul muschetarilor ii reinsufleteste pe Athos, Porthos si Aramis, care trebuie sa isi uneasca fortele pentru a-l impiedica pe intrigantul si coruptul cardinal Richelieu sa uzurpe tronul regelui Louis si sa implice Franta intr-un razboi cu alte tari europene. Richelieu si Milady de Winter i-au inscenat tinerei regine Anne o aventura cu atragatorul si diabolicul Duce de Buckingham astfel incat regele Louis sa fie atat de furios incat sa o condamne la moarte pe sotia lui si sa arunce Franta intr-un conflict armat cu Anglia, facilitandu-i cardinalului accesul la tron. Numai ca muschetarii sar in ajutorul nevinovatei regine si porneasc in misiunea de a recupera din inexpugnabilul Turn al Londrei un colier cu diamante al tinerei Anne in timp util pentru ca aceasta sa il poarte la un bal important.
The Mechanik
Nick, pe numele intreg Nikolai Cherenko este soldat din fortele speciale rusesti. Munca depusa de el, l-a obosit, s-a saturat de violenta, si mai ales de razboi, de starea de vesnica lupta si interventie. Dupa o perioada indelungata de prestare a acestei meserii, Nick se retrage. Alaturi de familia lui, alcatuita din sotie si un fiu, se retrag intr-un orasel din Rusia. Nick, pentru a-si castiga existenta , lucreaza ca mecanic. Munca de mecanic este mult diferita de cea a soldatului aflat mereu la datorie, dar este pasnica cum spera Nick sa-si continue viata. Si totul parea sa mearga normal, pana in ziua in care, sotia si fiul sau, devin victimele unui schimb de focuri intre traficantii de arme, intre mafioti. In acest moment, Nick se vede implicat in razboiul mafiot
Game Time (2011)
With a fresh start, trying to escape an abusive past, Vance and his mother have just moved to a new city. Searching for a way to support his family while continuing his education he joins forces with Jules, who is looking for a highly skilled, basketball duel partner. With their impressive talent these two start cleaning the streets, winning every duel in town. Once word spreads they’re invited to enter the ultra-violent, competitive duel championship. With high hopes for the win they’ll do whatever it takes to walk off the court the new champions.

Vizioneaza film gratis hd Game Time (2011)) online Subtitrat!

Never Back Down 2 -The Beatdown (2011)
Analysis.uCoz.Com va ofera Never Back Down 2: The Beatdown online gratis.

Vizioneaza film gratis hd Never Back Down 2 -The Beatdown (2011) online Subtitrat!

Tropic Thunder (2008) - Furtuna tropicala
Analysis.uCoz.Com va recomanda Tropic Thunder online gratis. Ben Stiller, Jack Black si Robert Downey Jr conduc un casting simpatic intr-o comedie despre un grup de actori mobilizati de dorinta de a face cel mai mare film de razboi realizat vreodata in lume. Dupa costuri ce lasa in urma ridicarea Taj Mahal-ului sau razboiul cu japonezii, si care nu sunt altceva decat cheltuieli exagerate cu rasfatul actorilor, producatorii sunt nevoiti sa traga oblonul si sa inchida pravalia.

Vizioneaza film gratis hd Tropic Thunder (2008) - Furtuna tropicala) online Subtitrat!

Showtime (2002) - Politia in direct
Analysis.uCoz.Com va recomanda Showtime online gratis. Mitch Preston interpretat de Robert De Niro este un detectiv care nu stie de gluma. El vrea sa fie lasat in pace sa se concentreze asupra meseriei pe care a practicat-o in ultimii 20 de ani. Eddie Murphy in rolul lui Trey Sellars, nu este chiar un politist. Este mai mult un actor care face pe politistul la televizor, si aresteaza hoti de buzunare. Cei doi ajung sa lucreze impreuna...un adevarat show

Vizioneaza film gratis hd Showtime (2002) - Politia in direct online Subtitrat!

I Spy (2002) - Sunt spion
Analysis.uCoz.Com va invita sa urmariti I Spy online gratis. Alex Scott un agent secret este adus fata in fata cu campionul la box Kelly Robinson. Ei sunt trimisi intr-o misiune periculoasa de recuperare a unui avion sofisticat. Prototipul a cazut in mainile unui traficant de arme, Arnold, iar acum acesta este dispus sa vanda, binenteles celui care ofera cel mai bun pret.

Vizioneaza film gratis hd I Spy (2002) - Sunt spion online Subtitrat!

The Last House On The Left
Remake al horror-ului omonim din anul 1972, filmul "The last house on the left" urmareste doua adolescente pe nume Mari si Paige, care sunt rapite, violate, maltratate si terorizate de catre un evadat din inchisoare pe nume Krug si de catre banda de infractori violenti a acestuia, chiar in noaptea in care ajunsesera la casa izolata de vacanta a sotilor Emma si John Collingwood, parinti lui Mari. Ranita prin impuscare si aflata in stare de soc, dar reusind sa scape cu fuga din ghearele agresorilor, Mari Collingwood isi da seama ca singura ei sansa de supravietuire este aceea de a gasi drumul spre locuinta parintilor ei.
Live Free Or Die Hard
Week-end-ul din 4 iulie rezerva o mare supriza neplacuta americanilor: intreaga tara este paralizata, ca urmare a unui atac terorist asupra infrastructurii computerizate. Misteriosul autor, un hacker extrem de ingenios, a prevazut toate aspectele digitale ale planului, dar a trecut cu vederea elementul "analogic": interventia detectivului John McClane. In timp ce America se pregateste de sarbatoare, McClane este la datorie: trebuie sa aresteze un tânar hacker pe nume Matt Farrell si sa-l aduca in fata ofiterilor FBI pentru un interogatoriu. O sarcina de rutina pentru un politist veteran. Dar McClane are un talent deosebit de a transforma ordinarul in extraordinar si de a intra in situatii periculoase. Nici pe plan personal lucrurile nu merg mai bine - relatia cu fiica sa Lucy, acum eleva de liceu, sunt tensionate si certurile frecvente. Cu ajutorul lui Farrell, McClane descopera explicatia haosului care pune stapânire pe tara si reuseste sa-l opreasca pe cel care a conceput acest inedit plan de distrugere - fire sale in jargonul hacker-ilor. Autorul sau, pe nume Thomas Gabriel, este una dintre cele mai redutabile minti criminale, dar nici McClane nu va fi mai prejos.
The Dark Knight
Actiunea filmului se petrece la un an dupa ce Batman l-a eliminat pe Ra's Al Ghul. Bruce Wayne si alter-ego-ul sau - Batman, continua sa stabileasca ordinea in Gotham City, alaturi de locotententului James Gordon si Harvey Dent noul procuror districtual. Totul merge bine pentru o vreme iar Batman spera ca in curand Dent ii va lua locul si va deveni urmatorul protector al orasului. Planurile lui Batman sunt spulberate cand un nou pericol ameninta orasul iar locuitorii au nevoie mai mult ca oricand de eroul lor. Cavalerul negru trebuie sa il infrunte acum pe Joker, un criminal psihopat,care vrea sa dovedeasca faptul ca fiecare are un pret si sa aduca haosul in Gotham City. Batman nu reuseste sa faca fata tuturor provocarilor fiind manipulat de Joker si ajunge sa isi pateze reputatia de erou al orasului incalcand granita fragila dintre statutul de erou si cel de razbunator. Planurile Jokerului prind contur cand reuseste sa il convinga pe Harvey sa porneasca o vendeta personala, dovedind astfel ca si un potential erou poate sa decada. Pierzand sprijinul unor persoane foarte importante pentru el, Batman trebuie sa aduca singur linistea in Gotham City.
A Knight's Tale
Filmul este adaptarea romanului "Povesti din Canterbury", povestea lui William, un tanar scutier care este dotat pentru turniruri. Dupa ce stapanul lui moare subit, el rataceste pe drumuri cu prietenii lui, Roland si Wat. In drumul lor dau peste Chaucer, un scriitor necunoscut. Pentru ca vrea neaparat sa urce pe scara sociala, William il convinge pe acesta sa ii contrafaca niste documente care sa-i ateste titlul nobiliar pentru a putea participa ca si cavaler la turnirurile nobiliare. Reusesc sa nascoceasca o poveste a familiei, apoi William merge si se inscrie la turneu, insa obstacole necunoscute il asteapta pe drumul ales...
Hostel Part III online
Filmul începe cu un străin tânăr merge într-o cameră de hotel în care un tânăr european este în prezent sejurului.Tânăr străin oferă o băutură de Vodka, dar el refuză şi spune că a adus bere, suficient pentru toată lumea. Cei trei au o bere, iar fata se stinge pentru a lua un duş.Omul se stinge pentru a pune ei o întrebare atunci când el găseşte inconştient ei.Omul apoi solicită ajutor strain.Străin plimbări în nonşalant, şi doar se uită la tânăr, care dezvăluie străin să nu fie aşa de nevinovat.Omul trece repede de la ce a fost drogat de bere străin ia dat. Omul se trezeşte într-o celulă într-o clădire abandonată în mijlocul pustiului. Doi gardieni plimbare în şi de a lua femeie din celula ei.
Dead Space: Aftermath
Marine Battleship portaluri Abraxis la docuri şi cu O'Bannon. Cinci Marines bordul navei şi a se vedea cadavre mutilate. Scanere lor detecta patru oameni încă în viaţă în inginerie.Puşcaşii marini fac drumul lor spre inginerie şi să îndeplinească urmaş: Nicholas Kuttner, un ofiţer de securitate; Alejandro Borgas, un inginer cu un brat robotic, Nolan Stross, Chief Science Officer, şi Isabella Cho, sef medicale. Kuttner ucide unul din marini.Puşcaşii marini le incapacitatea şi să le ia la Abraxus.Abraxus distruge apoi O'Bannon şi portalurile din sistemul Aegis. Cele patru se găsesc într-o celulă pe exploataţie Abraxus
Kill List online 2011
Filmul a primit aprecieri critice şi a primit un scor de 82% proaspete pe Rotten Tomatoes. Total Film a dat filmul unei revizuiri de cinci stele (care denotă "restante"):. "Dialog autentic, pas-spectacole perfecte şi seducător imagini scuzzy cuprinde un film amuzant şi sumbră, licitaţie şi crud, grave şi" out-acolo "groaza britanic a lovit rareori aceste înălţimi de la mijlocul anilor '70. "Chris Tookey de Daily Mail a dat filmului doua stele din cinci, spunând că filmul a fost un "amestec frustrant de promiţătoare şi atroce".
The Three Musketeers (2011)
In urma cu 3 ani, legendarii muschetari Athos, Porthos si Aramis au fost tradati de catre partenera lor Milady de Winter, care a facut joc dublu si a vandut Ducelui de Buckingham niste planuri strict secrete pe care le subtilizasera impreuna, iar acum cei trei spadasini cu renume se complac in slujbe mizere si au uitat deviza ce ii mentinea uniti – “Toti pentru unul si unul pentru toti”. Sosirea tanarului si inflacaratului D’Artagnan la Paris si dorinta acestuia de a deveni ucenicul muschetarilor ii reinsufleteste pe Athos, Porthos si Aramis, care trebuie sa isi uneasca fortele pentru a-l impiedica pe intrigantul si coruptul cardinal Richelieu sa uzurpe tronul regelui Louis si sa implice Franta intr-un razboi cu alte tari europene. Richelieu si Milady de Winter i-au inscenat tinerei regine Anne o aventura cu atragatorul si diabolicul Duce de Buckingham astfel incat regele Louis sa fie atat de furios incat sa o condamne la moarte pe sotia lui si sa arunce Franta intr-un conflict armat cu Anglia, facilitandu-i cardinalului accesul la tron. Numai ca muschetarii sar in ajutorul nevinovatei regine si porneasc in misiunea de a recupera din inexpugnabilul Turn al Londrei un colier cu diamante al tinerei Anne in timp util pentru ca aceasta sa il poarte la un bal important
Immortals (2011)
La eoni distanta dupa ce Zeii au castigat lupta mitica impotriva Titanilor, un pericol nou ameninta tinutul. Inebunit de putere, regele Hyperion (Mickey Rourke) a declarat razboi impotriva umanitatii. Conducand o imensa armata insetata de sange ai carei soldati au fost desfigurati chiar de el insusi, Hyperion a parjolit Grecia in cautarea legendarului Arc Epirus, o arma cu o putere inimaginabila, faurita in ceruri de catre Ares. Numai cel care detine acest arc poate elibera si controla Titanii , care au fost intemnitati adanc in interiorul zidurilor Muntelui Tartaros inca din zorii timpului. In mainile regelui, arcul ar dezlantui distrugerea asupra omenirii si ar anihila Zeii. Vechile legi interzic insa interventia Zeilor in conflictele umane, acestia ramanand astfel neputinciosi in fata atacului lui Hyperion … pana cand un taran pe nume Tezeu (Henry Cavill) se dovedeste a fi singura lor speranta. Ales in secret de catre Zeus, Tezeu trebuie sa isi salveze poporul de setea de razbunare a lui Hyperion si de hoardele acestuia. Conducand un grup de prost-scrisi , printre care preoteasa vizionara Phaedra (Freida Pinto) si sclavul viclean Stavros (Stephen Dorff), eroul Tezeu va incepe revolta impotriva lui Hyperion, sau va privi ruinarea patriei sale si disparitia Zeilor
« 1 2 ... 31 32 33 34 35 ... 93 94 »