Filme Actiune online gratis subtitrate
Filme Online» subtitrate - filme Actiune hd
Imagine film online Broken Arrow (1996) - Operatiunea Broken Arrow
Broken Arrow (1996) - Operatiunea Broken A...
Analysis.uCoz.Com va prezinta Broken Arrow online gratis. Deakins si Hale sunt doi piloti militari care primesc misiunea de a testa bombardierul de tip B3. Desi este o misiune de rutina si totul trebuie sa se desfasoare fara incidente, va pune in pericol milioane de oameni. Totul se intampla datorita unei tradari. Intr-o clipa cei doi prieteni, pornesc o intr-o lupta cu timpul si unul impotriva celuilalt.

Vizioneaza film gratis hd Broken Arrow (1996) - Operatiunea Broken Arrow online Subtitrat!

Imagine film online The Last Patrol
The Last Patrol
After a massive earthquake destroys Los Angeles, a new order is formed. But disagreement among the ranks leads to more war and disruption, and The Last Patrol must bring order if there’s to be any hope for the future.
Imagine film online Bad Boys II (2003)
Bad Boys II (2003)
Detectivi la narcotice, Mike Lowrey si Marcus Burnett sunt cooptati intr-un grup desemnat sa opreasca invazia de droguri spre Miami. Ei descopera o conspiratie primejdioasa si lucrurile se complica, deoarece frumoasa sora a lui Marcus, Syd, un agent DEA sub acoperire, este prinsa la mijloc, fortandu-i pe cei doi sa ajunga la limita legalitatii. Sarcina devine si mai complicata atunci cand intre Mike si Syd se infiripa o idila
Imagine film online The Grey – La limita supravietuirii (2012)
The Grey – La limita supravietuirii (2012)
Un grup de sondori de pe o platformă petrolieră ajunge, în urma unui accident de avion, în zona de vânătoare a unor lupi din tundra îngheţată din Alaska.
Imagine film online Haywire – Cursa pentru supravietuire (2012)
Haywire – Cursa pentru supravietuire (2012)
Mallory Kane este un agent superantrenat care lucrează pentru o agenţie guvernamentală de securitate în cele mai murdare şi mai periculoase colţuri ale lumii. După ce eliberează cu succes un jurnalist chinez ţinut ostatic, aceasta este înlocuită şi lăsată să moară de cineva apropiat ei din propria agenţie. Fiind deodată ţinta unor asasini profesionişti care-i ştiu orice mişcare, Mallory trebuie să găsească adevărul pentru a rămâne în viaţă.
Imagine film online Altitude
Altitude
N/A
Imagine film online Constantine
Constantine
John Constantine este un exorcist care a fost pana in iad si inapoi, al carui suflet este predestinat sa ajunga in iad. El trimite demonii inapoi in lumea lor pentru a reintra in gratiile lui Dumnezeu. Dupa sinuciderea misterioasa a surorii gemene a unei politiste pe nume Angela, aceasta porneste in aflarea adevarului. Impreuna, Constantine si Angela vor lupta impotriva demonilor ajunsi pe pamant.
Imagine film online Underworld Evolution
Underworld Evolution
Povestea inceputa in prima parte continua in Evolution. Cele doua personaje principale, Selene si Michael Corvin, trebuie sa lupte cu Marcus, o forma evoluata de vampir, care incearca sa preia dominatia asupra lumii crezandu-se un Dumnezeu. Acesta isi omoara tatal si face o serie de crime pentru a afla secretele pentru gasirea cheii cu care sa deschida poarta inchisorii fratelui sau, Lycan. Ajutata de Corvinus, tatal lu Marcus, care ii asigura evolutia spre o rasa superioara de vampir invulnerabil la lumina soarelui, Selena reuseste, impreuna cu Michael, sa ii distruga pe cei doi frati.
Imagine film online The Hunter 2011
The Hunter 2011
Martin, un mercenar, este trimis de catre o companie misterioasa biotehnica din Europa in pustietatile tasmaniene pentru a vana ultimul exemplar de tigru tasmanian.
Imagine film online The Eye (2002)
The Eye (2002)
În Hong Kong, optsprezece ani Wong Kar Mun a fost orb, deoarece ea a fost de doi ani. Ea susţine la o operatie de transplant de cornee, şi în timp ce recuperarea de la operaţie, ea îşi dă seama că ea vede oameni morţi. Cu sprijinul Dr. Wah, mun. încearcă să găsească, care a fost donatorul de ochii ei şi să rezolve misterul din viziunile ei.
Imagine film online Psychic Experiment (2010)
Psychic Experiment (2010)
Un idilice, mici, auto-suficient comunitate. La suprafata, se pare ca cartier perfect. Tot ceea ce aţi putea avea nevoie, eventual, este la câţiva paşi.
Imagine film online The Thaw (2009)
The Thaw (2009)
” The Rum Diary ” este un film inspirat din romanul autobiografic cu acelaşi nume al lui Hunter S. Thompson scris la începutul anilor 1960 dar care a fost publicat în anii 1998 . Scenariul şi regia filmului sunt semnate de Bruce Robinson . Povestea
Imagine film online Haywire (2012)
Haywire (2012)
Un agent superantrenat care lucrează pentru o agenţie de securitate în cele mai murdare şi mai periculoase colţuri ale lumii. După ce eliberează cu succes un jurnalist chinez ţinut ostatic, aceasta este înlocuită şi lăsată să moară de cineva apropiat ei din propria agenţie. Fiind deodată ţinta unor asasini profesionişti care-i ştiu orice mişcare, Mallory trebuie să găsească adevărul pentru a rămâne în viaţă. Folosindu-şi abilităţile dezvoltate în timpul antrenamentelor militare, ea pune la cale o ingenioasă şi periculoasă cursă. Dar când lucrurile se precipită, Mallory realizează că poate fi ucisă rapid dacă nu găseşte o cale să-şi schimbe poziţia în faţa adversarului
Imagine film online Desi Boyz 2011
Desi Boyz 2011
Two friends lose their jobs, then part bitterly after they get exposed as male escorts.
Imagine film online Treasure Island (2012) Partea I
Treasure Island (2012) Partea I
This two part drama follows the story of Jim Hawkins, who\’s unexpectedly drawn into the world of piracy when he discovers Flint\’s treasure map. However, Long John Silver will stop at nothing to get hold of the gold for himself. As they set sail for Treasure Island, Jim embarks on an action adventure that will change his life forever.
Imagine film online The Transporter
The Transporter
Frank Martin este cel mai bun in domeniul sau: transporta pachete ilegale fara sa intebe ce transporta, fix la timp si in locul planificat. Dar cand ultimul sau colet este o tanara frumoasa, rapita de traficantii internationali de carne vie, proiectele sale sunt date peste cap. Din acea clipa, Frank intra intr-o cursa infernala, cu o singura tinta: sa-si salveze scumpa incarcatura si chiar viata sa.
Imagine film online Underworld Rise Of The Lycans
Underworld Rise Of The Lycans
Actiunea filmului Underworld: Rise of the Lycans este plasata inainte de primele doua parti Underworld si Underworld Evolution. Aceasta poveste se axeaza pe originea razboiului sangeros care s-a intins de-a lungul secolelor dintre vampirii aristocratici cunoscuti si ca Death Dealers si fostii lor sclavi, Lycan-ii. In perioada Evului Mediu, un tanar Lycan, Lucian s-a saturat de sclavie si de a sta sub tirania vampirilor pe care i-au protejat pana in momentul de fata. Sonja este fiica lui Viktor, conducatorul vampirilor. Ea se indragosteste de varcolacul Lucian si isi sfideaza tatal care nu vrea sa auda de legatura celor doi. Lucian comploteaza detronarea vampirilor, preluand rolul de lider in razboiul varcolacilor impotriva vampirilor. Dar pentru ca planul lui sa aibe succes, el va avea nevoie de fiica marelui Viktor, pentru a obtine libertatea tuturor Lycanilor.
« 1 2 ... 31 32 33 34 35 ... 93 94 »
Go Top