A Dangerous Man (2010) - online subtitrat

A Dangerous Man (2010)
  • Categorie: Actiune
  • Vizualizari: 1850

Dupa ce a petrecut 15 ani in inchisoare pentru o crima violenta pe care nu a comis-o, Shane Daniels este eliberat cu scuzele de rigoare dintr-un penitenciar din Arizona, pe baza unei probe ADN. Chiar in primele ore de libertate, barbatul este victima unui jaf si martorul unui asasinat savarsit de catre Mafia mexicana asupra unui politist local. Fiind implicat fara voia lui in incaierare, Shane Daniels omoara un mafiot mexican si il pune pe fuga pe cel de-al doilea, dupa care salveaza un adolescent rus care asistase la scena uciderii politistului si o fata ascunsa in portbagajul masinii mexicanilor. Fata il informeaza pe Shane ca acest conflict a avut la baza o afacere ilegala cu diamante care a mers prost si ca tatalui sau i s-a cerut o mare suma de bani drept recompensa pentru ca mafiotii sa o lase in viata pe ea. Totodata, fata il avertizeaza pe Shane Daniels ca orasul in care se ascund este controlat de catre Mafia mexicana, care i-a corupt inclusiv pe capii politiei locale si ca poate pastra geanta cu bani pe care a gasit-o in portbagajul automobilului daca reuseste sa o puna la adapost de urmaritori.

A Dangerous Man (2010) film online subtitrat in limba romana

Dupa ce a petrecut 15 ani in inchisoare pentru o crima violenta pe care nu a comis-o, Shane Daniels este eliberat cu scuzele de rigoare dintr-un penitenciar din Arizona, pe baza unei probe ADN. Chiar in primele ore de libertate, barbatul este victima unui jaf si martorul unui asasinat savarsit de catre Mafia mexicana asupra unui politist local. Fiind implicat fara voia lui in incaierare, Shane Daniels omoara un mafiot mexican si il pune pe fuga pe cel de-al doilea, dupa care salveaza un adolescent rus care asistase la scena uciderii politistului si o fata ascunsa in portbagajul masinii mexicanilor. Fata il informeaza pe Shane ...
| Actiune A Dangerous Man (2010) online subtitrat | A Dangerous Man (2010) online subtitrat | Actiune A Dangerous Man (2010) | A Dangerous Man (2010) online subtitrat in romana | film A Dangerous Man (2010) online gratis subtitrat in limba romana | Poate TE INTERESEAZA SI: A Dangerous Man (2010)

Acum A Dangerous Man (2010) Online subtitrat Romana

Vezi A Dangerous Man (2010) in calitate HD complet gratis, cele mai cunoscute seriale online A Dangerous Man (2010) filme online, Filme si seriale online cu premiera in anul (2016), Trailer A Dangerous Man (2010) youtube, vizionati A Dangerous Man (2010) online Romana - vezi in direct A Dangerous Man (2010) dublat cu audio in Romana HD, AllMyVideos VK play A Dangerous Man (2010) youtube. Ti-a placut A Dangerous Man (2010) ? atunci lasa un comentariu la A Dangerous Man (2010) - asa, si alti pot sa i-ti multumeasca vedeti A Dangerous Man (2010) online HD in premiera, A Dangerous Man (2010) online titrat Romana, A Dangerous Man (2010) la tv si cinema sau la televizor vezi gratis, A Dangerous Man (2010) online tradus in romana tradus, A Dangerous Man (2010) free, download A Dangerous Man (2010) mega download gratis, descarca torrent A Dangerous Man (2010) torrent subtitrare pentru A Dangerous Man (2010)

Download A Dangerous Man (2010) subtitrat romana, Romama, romaneste, subtitrari A Dangerous Man (2010) download
Adauga un comentariu: 0
avatar