menu
person

Colombiana – Columbiana (2011) pL6fiKeXvS8
[ · Captură ecran ]2015-08-29, 8:46 AM

Urmăreşte online filmul Colombiana – Columbiana 2011, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

SERVER 2

SERVER 3

SERVER 4


Zoe Saldana, băştinaşa albastră şi agilă din "Avatar”, a devenit o asasină cu sânge rece. "Columbiana”, filmul regizat de Olivier Megaton, ce se va lansa la cinema din septembrie, o are pe Saldana în rol principal. Ea e o tânără femeie, marcată puternic de copilăria ei, când şi-a văzut părinţii ucişi în casa lor din Bogota. Luată sub aripa protectoare a unchiului, un bărbat implicat el însuşi în răfuieli şi răzbunări, Columbiana creşte să devină asasin plătit. Ziua lucrează pentru unchiul ei, care îi dă misiuni ucigaşe, iar noaptea îl caută pe cel care a lăsat-o orfană şi speră că va avea ocazia să răzbune moartea părinţilor.

Colombiana – Columbiana 2011, film online DVDRip, subtitrat în Română

În 1992, micuţa Cataleya (Amandla Stenberg) locuieşte cu părinţii ei în Bogota, Columbia. Tatăl ei, Fabio Restrepo (Jesse Borrego), deţine informaţii cheie despre lordul drogurilor Don Luis Sandoval (Beto Benites). Când Don Luis află acest lucru, îşi trimite asasinul, Marco (Jordi Mollà), să-l omoare. Fabio îi dă lui Cataleya informaţiile pe care le doreşte Don Luis şi îi spune că este paşaportul ei, iar apoi îi oferă şi adresa din Chicago a unchiului ei. Pe urmă, îi spune să stea sub masa de la bucătărie şi să nu se mişte de acolo indiferent ce se va întâmpla.

Fabio şi soţia lui pleacă pentru a se lupta cu Marco, dar amândoi sfârşesc ucişi de acesta şi gaşca lui în timp ce Cataleya asculta totul din bucătărie. Marco o vede apoi pe Cataleya şi încearcă s-o păcălească să-i dea informaţiile, iar când o întreabă care este scopul ei îl înjunghie cu cuţitul în mână şi răspunde „Să-l ucid pe Don Luis”, şi fuge de acolo. Ea ajunge în siguranţă la ambasada Americană şi este trimisă la unchiul ei, Emilio (Cliff Curtis), un criminal din Chicago. Odată ajunsă acolo, ea îi cere unchiului său s-o instruiască pentru a deveni asasină.

15 ani mai târziu, Cataleya (Zoe Saldana) a devenit o asasină de temut, iar Emilio i-a devenit agent şi îi face rost de contracte. Ea primeşte misiunea de-a ucide gangsterul Genarro Rizzo (Affif Ben Badra), ce se află în acest moment în custodia poliţiei. Punând în practică un plan elaborat, ea se lasă arestată dându-se drept prostituată şi este transferată în aceeaşi închisoare. După ce îşi îndeplineşte misiunea fără ca cineva s-o suspecteze, îşi lasă, ca de obicei, o semnătură: o Orhidee Cattleya. Acest lucru este pentru a-l face pe Don Luis, aflat într-un program de protecţie a martorilor, să afle şi să fie conştient că vine după el.

Categorie: Actiune | Adăugat de: DodyGeo™ | Tag-uri: Colombiana – Columbiana (2011)
Vizualizări: 5911 | Descărcări: 0 | Evaluare: 4.9/7
Total comentarii : 0
avatar