Damage – Proscrisul (2009) - online subtitrat

Damage – Proscrisul (2009)
  • Categorie: Actiune
  • Regia: Jeff F. King
  • Anul: 2005-2010
  • Vizualizari: 3205
“Damage” se dovedeste a fi un produs incolor, inodor, inoportun pentru un sfarsit de 2009, inceput de 2010. Creata special pentru nostalgicii filmelor cu bataie pelicula in cauza ne spune aceasi poveste tocita pe care am mai urmarit-o de pe la sfarsitul anilor ’80. Numai ca in rolul lui Van Damme, Arnold ori Bruce Lee avem un wrestler cat toate zilele, nu de alta dar se pare ca acest sport de contact creeaza pasiuni pe toate meridianele. Si dupa ce am vazut un film dedicat, “The Wrestler” cu un Mickey Rourke foarte convingator, avem parte si de ceva mai soft, no-brain, rolul principal revenindu-i namilei Steve Austin. Poate il stiti din “The Condemned”, eu nu am avut tupeul sa vad filmul din 2007.

Damage 2009 (Proscrisul), film online subtitrat în Română

Eliberat condiţionat după ce a făcut patru ani de închisoare din cei şapte primiţi pentru ucidere de gradul doi, John Brickner (Stone Cold Steve Austin) se mută în Seattle, unde se angajează ca muncitor în construcţii pe timpul zilei şi paznic la un bar pe timpul nopţii. Într-o zi, după serviciu, el o întâlneşte pe Veronica Reynolds (Lynda Boyd), văduva omului pe care l-a omorât el în auto apărare. Se pare că ea a făcut cerere pentru a fi eliberat din închisoare după numeroasele scrisori în care şi-a cerut scuze pe care John i le-a trimis de-a lungul a mai mulţi ani. De asemenea, ea îi spune că fiica sa în vârstă de opt ani, Sarah, are nevoie de un transplant de inimă şi el va fi cel care va trebui să suporte suma necesară operaţiei ce se ridică la 250.000 de dolari.

Cu ajutorul unei chelneriţe de la bar, Frankie (Laura Vandervoort), John intră în legătură cu organizatorul de lupte Reno Paulsaint (Walton Goggins), pe care l-a refuzat în trecut în legătură cu o ofertă de angajare. Când îşi dă seama că luptele sunt unele ilegale, el refuză înc-odată să participe, în ciuda insistenţelor lui Reno care-i spune că poate obţine foarte repede câştiguri cu şase cifre. A doua zi, John este concediat de la firma de construcţii, iar mai târziu în acea noapte îşi dă seama că nu are de ales şi se implică în turneul de lupte ilegale, riscându-şi libertatea şi chiar viaţa.

John începe să câştige meci după meci şi avansează în clasamente, acumulând sume foarte mari de bani. Când credea că totul se îndreaptă spre un deznodământ fericit, descoperă că Reno datorează peste 150 de mii de dolari unui consorţiu şi aceşti bani trebuiesc plătiţi în decurs de o săptămână, în caz contrar o vor răni pe Frankie – pe care a pus-o drept „garanţie” pentru acea datorie.

Damage – Proscrisul (2009) film online subtitrat in limba romana

Urmăreşte online filmul Damage 2009 (Proscrisul), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

SERVER 2

SERVER 3


Vizioneaza trailer film online Damage – Proscrisul (2009)

| Actiune Damage – Proscrisul (2009) online subtitrat | Damage – Proscrisul (2009) online subtitrat | Actiune Damage – Proscrisul (2009) | Damage – Proscrisul (2009) online subtitrat in romana | film Damage – Proscrisul (2009) online gratis subtitrat in limba romana | Poate TE INTERESEAZA SI: Damage – Proscrisul (2009)

Acum Damage – Proscrisul (2009) Online subtitrat Romana

Vezi Damage – Proscrisul (2009) in calitate HD complet gratis, cele mai cunoscute seriale online Damage – Proscrisul (2009) filme online, Filme si seriale online cu premiera in anul (2016), Trailer Damage – Proscrisul (2009) youtube, vizionati Damage – Proscrisul (2009) online Romana - vezi in direct Damage – Proscrisul (2009) dublat cu audio in Romana HD, AllMyVideos VK play Damage – Proscrisul (2009) youtube. Ti-a placut Damage – Proscrisul (2009) ? atunci lasa un comentariu la Damage – Proscrisul (2009) - asa, si alti pot sa i-ti multumeasca vedeti Damage – Proscrisul (2009) online HD in premiera, Damage – Proscrisul (2009) online titrat Romana, Damage – Proscrisul (2009) la tv si cinema sau la televizor vezi gratis, Damage – Proscrisul (2009) online tradus in romana tradus, Damage – Proscrisul (2009) free, download Damage – Proscrisul (2009) mega download gratis, descarca torrent Damage – Proscrisul (2009) torrent subtitrare pentru Damage – Proscrisul (2009)

Download Damage – Proscrisul (2009) subtitrat romana, Romama, romaneste, subtitrari Damage – Proscrisul (2009) download
Adauga un comentariu: 0
avatar