Direct Contact (2009) - film online subtitrat in limba romana
Autentificare
Partners
PrimeWire
Project tv free
Solarmovie
Statistici
eXTReMe Tracker
Total online: 6
Vizitatori: 6
Utilizatori: 0
Visislim Light + Visislim Line + CADOU Visislim Fitness

Film Direct Contact (2009) online subtitrat


Fostului agent din Fortele Speciale Mike Riggins, care se afla acum intr-o inchisoare din Rusia, i se ofera libertatea si o suma consistenta de bani in schimbul salvarii unei femei de origine americana pe nume Ana Gale, care a fost rapita de catre un comandant fara mila. La scurta vreme dupa ce misiunea pentru care a fost angajat este incununata de succes si femeia este eliberata, Mike Riggins isi da seama ca povestea cu rapirea este o inscenare ce avusese ca scop uciderea lui.

Neavand pe nimeni caruia sa-i ceara ajutorul, Mike Riggins se trezeste haituit de Guvern, de forte paramilitare si de organizatii secrete, care il vor mort si o vor pe Ana sub controlul lor. Simtindu-se atras de Ana Gale, Mike se straduieste sa o aduca in siguranta la ambasada SUA.

Data: 1:47 PM Categorie: film Actiune subtitrat Vizionari: 1521 Uploader: Film Online free online movies subttitle in rom, Direct Contact (2009) filme online , online movies, filme online grat, filme online cu subtitrare in roman

Ti-a placut filmul Direct Contact (2009)?

Care este parerea ta despre acest film: Direct Contact (2009) online
Daca nu poti viziona filmul Direct Contact (2009),lasa un comentariu si vom inlocui playerul pentru tine.Vizionare placuta!
Name *:
Email:
Code *:
Go Top