Direct Contact (2009) - online subtitrat

Direct Contact (2009)
  • Categorie: Actiune
  • Vizualizari: 3227

Fostului agent din Fortele Speciale Mike Riggins, care se afla acum intr-o inchisoare din Rusia, i se ofera libertatea si o suma consistenta de bani in schimbul salvarii unei femei de origine americana pe nume Ana Gale, care a fost rapita de catre un comandant fara mila. La scurta vreme dupa ce misiunea pentru care a fost angajat este incununata de succes si femeia este eliberata, Mike Riggins isi da seama ca povestea cu rapirea este o inscenare ce avusese ca scop uciderea lui.

Neavand pe nimeni caruia sa-i ceara ajutorul, Mike Riggins se trezeste haituit de Guvern, de forte paramilitare si de organizatii secrete, care il vor mort si o vor pe Ana sub controlul lor. Simtindu-se atras de Ana Gale, Mike se straduieste sa o aduca in siguranta la ambasada SUA.

Direct Contact (2009) film online subtitrat in limba romana

Fostului agent din Fortele Speciale Mike Riggins, care se afla acum intr-o inchisoare din Rusia, i se ofera libertatea si o suma consistenta de bani in schimbul salvarii unei femei de origine americana pe nume Ana Gale, care a fost rapita de catre un comandant fara mila. La scurta vreme dupa ce misiunea pentru care a fost angajat este incununata de succes si femeia este eliberata, Mike Riggins isi da seama ca povestea cu rapirea este o inscenare ce avusese ca scop uciderea lui. Neavand pe nimeni caruia sa-i ceara ajutorul, Mike Riggins se trezeste haituit de Guvern, de forte paramilitare si de organizatii secrete, care il vor mort si o vor pe Ana sub controlul lor. Simtindu-se atras de Ana Gale, Mike se straduieste sa o aduca in siguranta la ambasada SUA.
| Actiune Direct Contact (2009) online subtitrat | Direct Contact (2009) online subtitrat | Actiune Direct Contact (2009) | Direct Contact (2009) online subtitrat in romana | film Direct Contact (2009) online gratis subtitrat in limba romana | Poate TE INTERESEAZA SI: Direct Contact (2009)

Acum Direct Contact (2009) Online subtitrat Romana

Vezi Direct Contact (2009) in calitate HD complet gratis, cele mai cunoscute seriale online Direct Contact (2009) filme online, Filme si seriale online cu premiera in anul (2016), Trailer Direct Contact (2009) youtube, vizionati Direct Contact (2009) online Romana - vezi in direct Direct Contact (2009) dublat cu audio in Romana HD, AllMyVideos VK play Direct Contact (2009) youtube. Ti-a placut Direct Contact (2009) ? atunci lasa un comentariu la Direct Contact (2009) - asa, si alti pot sa i-ti multumeasca vedeti Direct Contact (2009) online HD in premiera, Direct Contact (2009) online titrat Romana, Direct Contact (2009) la tv si cinema sau la televizor vezi gratis, Direct Contact (2009) online tradus in romana tradus, Direct Contact (2009) free, download Direct Contact (2009) mega download gratis, descarca torrent Direct Contact (2009) torrent subtitrare pentru Direct Contact (2009)

Download Direct Contact (2009) subtitrat romana, Romama, romaneste, subtitrari Direct Contact (2009) download
Adauga un comentariu: 0
avatar