Ghost Rider – Demon pe doua roti (2007) - Actiune - Filme online gratis, subtitrate in romana, filme online hd - Filme HD Online Gratis
   Logare


10:23 PM
Film online Ghost Rider – Demon pe doua roti (2007) Subtitrat in limba romana

Ghost Rider – Demon pe doua roti (2007)
Categorie: Actiune
Titlu: Film Online Subtitrat - Ghost Rider – Demon pe doua roti (2007)
Data: 2010-05-27
Uploader: Anonymous
Views: 1711

De la Marvel Comics, creatorii filmelor Spider-Man™, Fastastic Four si X-Men, ne parvine un nou erou… Ghost Rider™. Cu mult timp in urma, superstar-ul motociclist cascador Johnny Blaze (Nicholas Cage) a facut un pact cu diavolul pentru a-i proteja pe cei pe care ii iubea cel mai mult: tatal sau si iubita sa din copilarie, Roxanne (Eva Mendes). Acum, Diavolul a venit pentru a-si recupera datoria. Ziua, Johnny este un cascador motociclist inrait… dar noaptea, in prezenţa raului, el devine Ghost Rider, un vanator de recompense al demonilor salbatici. Forţat sa faca voia Diavolului, Johnny este hotarat sa-si infrunte soarta si sa-si foloseasca puterile pentru a-i proteja pe cei nevinovaţi.
"Cred ca Ghost Rider este unul dintre mitologiile unice din universul benzilor desenate”, spune Nicholas Cage, care aduce personajul clasic de benzi desenate al Marvel la viaţa in filmul Ghost Rider al Columbia Pictures. Ca vanatorul e recompense al Diavolului, senzaţiile supranaturale ale Ghost Rider se potrivesc perfect cu personalitatea intensa si captivanta a lui Cage. "Este un personaj complicat care ia decizia sa-si vanda sufletul Diavolului, dar o face din dragoste, nu din lacomie sau ambiţie personala. Pentru mine, acesta este un material bogat cu care trebuie sa joc. Acest tip infricosator este un erou adevarat.”

Categorie: Actiune | Views: 1711 | Rating: 5.0/6
Nume *:
Email:
Cod de securitate *:
Mergi sus