menu
person

Gran Torino (2008) EiC9dcPrMNE
[ · Captură ecran ]2015-10-04, 3:27 PM

Urmăreşte online filmul Gran Torino 2008, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Server 2

SERVER 3


Gran Torino este povestea lui Walt Kowalski. Ajuns la varsta batranetii, Walt este un vaduv foarte dificil, foarte greu de acceptat ca persoana, incapatanat, cu multa ura in suflet, un batran foarte nefericit care nu se mai intelege de nici o culoare nici cu copiii lui dar nici cu vecinii. Walt este un veteran al Razboiului din Korea, a carui singura mandrie este un Gran Torino din 1973, masina de care are grija ca de ochii din cap. Mai presus de toate este si rasist. Nu-i convine deloc ca niste asiatici s-au mutat langa el. Dar soarta are alte planuri pentru Walt care intr-o noapte salveaza familia de langa casa lui in urma unui atac al unor gangsteri.

Gran Torino 2008, film online DVDRip, subtitrat în Română

Walt Kowalski (Clint Eastwood) este un pensionar americano-polonez arţăgos şi veteran al războiului din Coreea care a rămas recent văduv după o căsnicie de 50 de ani. Cartierul Highland Park, Michigan, din zona Detroitului, populat în trecut de clasa muncitoare formată din oameni albi, este acum dominat de imigranţii asiatici săraci şi violenţele între găştile de cartier sunt la ordinea zilei. Pe lângă toate acestea, el simte o detaşare emoţională faţă de familia sa. El refuză sugestia unuia dintre fiii săi de-a se duce la un azil (simţind că vor să pună mâna pe averea lui) şi locuieşte alături de câinele său, Daisy.

Walt are deseori crize de tuse, iar ocazional tuşeşte sânge, dar ascunde acest lucru familiei sale. Preotul catolic Janovich (Christopher Carley) încearcă să-l consoleze, dar Walt îl ia de sus din cauza tinereţii şi lipsei sale de experienţă. Familia de asiatici Hmong Vang Lor locuieşte chiar alături de casa lui Walt. La început, el nu vrea să aibă nimic de-a face cu noii săi vecini, mai ales după ce îl prinde pe Thao (Bee Vang), membru al acelei familii, încercând să-i fure maşina, un Ford Gran Torino, ca urmare a iniţierii într-o gaşcă Hmong condusă de vărul lui Thao, „Spider”.

Gaşca este furioasă pe eşecul lui Thao şi îl atacă, dar Walt îi alungă cu puşca lui şi câştigă respectul comunităţii Hmong. Drept pedeapsă pentru fapta lui, mama lui Thao îl obligă să lucreze pentru Walt şi, chiar dacă la început nu prea este încântat, în cele din urmă îl pune să facă fel şi fel de treburi prin cartier, iar între cei doi se formează o legătură de prietenie tacită. Sora lui Thao, Sue (Ahney Her), îl iniţiază pe Walt în cultura Hmong şi îl ajută să se apropie de comunitatea lor, iar Walt îl ajută pe Thao să-şi ia o slujbă, însă Spider continuă să-l preseze pe acesta şi îl atacă când se întoarce acasă de la muncă, făcându-l pe bătrân să ia din nou atitudine.

Categorie: Actiune | Adăugat de: DodyGeo™ | Tag-uri: Gran Torino (2008)
Vizualizări: 2256 | Descărcări: 0 | Evaluare: 4.3/11
Total comentarii : 0
avatar