menu
person

Hansel and Gretel Witch Hunters (2013) 9246msCh7x4
[ · Captură ecran ]2016-01-06, 6:21 PM

Vezi Hansel and Gretel: Witch Hunters (2013) online subtitrat

Vezi filmul online Hansel & Gretel: Witch Hunters 2013 (Hansel si Gretel: Vânatorii de vrajitoare), în calitate HD 720p şi subtitrare în Română.

SERVER 2 Hansel şi Gretel: Vânătorii de vrăjitoare - La 15 ani de la înfricoşătoarele evenimente din căsuţa de turtă dulce, Hansel şi Gretel sunt doi neîntrecuţi vânători de vrăjitoare ce se reintorc in filmul, de actiune, comedie si groaza, Hansel and Gretel Witch Hunters.

Chiar dacă se refac după chinul prin care au trecut, munca lor este relativ ușoară, pentru că blestemele și vrăjile nu se prind de ei. Primarul din Ausburg îi angajează pentru a vâna o vrăjitoare malefică – Janssen – care plănuiește să sacrifice mulți copii la “Luna roșie” peste 2 zile.

Pentru ca lucrurile să nu fie simple, cei doi trebuie să se ocupe de șeriful Berringer care a acaparat puterea în Ausburg și conduce de asemena o vânătoare de vrăjitoare. Fratii Hansel si Gretel sun abandonati de tatal lor in padure si capurati apoi de o vrajitoare malefica intr-o casa de turta dulce. Cu toate acestea, cei doi copii reusesc cumva sa scape si sa o ucida pe vrajitoarea cea rea. Multi ani mai tarziu, orfanii au devenit niste vanatori de vrajitoare renumiti. Atunci cand 11 copii dispar dintr-un mic sat, primarul ii cheama pe Hansel si Gretel pentru a-i salva pe copii si in acelasi timp o salveaza pe roscata Mina de la moartea la care fusese condamnata de serif pe motiv de vrajitorie. Curand ei descopera ca Luna Sangerie va veni peste trei zile si o puternica vrajitoare intunecata, Muriel, este responsabila de rapirea copiilor. Ea intentioneaza sa foloseasca acei copii impreuna cu un ingredient secret intr-o vraja care sa confere vrajitoarelor protectia fata de foc.
Categorie: Actiune | Adăugat de: DodyGeo | Tag-uri: Hansel and Gretel Witch Hunters (20
Vizualizări: 9724 | Descărcări: 0 | Comentarii: 2 | Evaluare: 4.2/21
Total comentarii : 2
avatar
1
ce fel de sait e asta teapaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
avatar
2
de ce nu ai filmele  ,,,pagina e goala
avatar