In Hell - The Savage - Captivi in Iad (2003) - online subtitrat

In Hell - The Savage - Captivi in Iad (2003)
Cea mai recenta productie cu legendarul Van Damme protagonist, acest
thriller a fost finalizat la inceputul acestui an. Van Damme este Kyle
Lord, un expert in forari petroliere care este condamnat la inchisoare
dupa ce l-a ucis pe violatorul care i-a omorat sotia. Penitenciarul de
maxima securitate unde a fost repartizat Lord este locul cel mai sumbru
de pe lume, condamnatii trebuind sa lucreze intr-o mlastina plina ochi
de serpi veninosi si aligatori. Penitenciarul Marquezas, situat pe cel
mai neprietenos teritoriu din Mexic, are insa o latura si mai
infricosatoare odata cu lasarea serii. In incinta inchisorii se
organizeaza lupte pe viata si pe moarte intre condamnati pentru
satisfacerea poftei de sange a infamului director al penitenciarului,
generalul Battista. Diabolicele infruntari care amintesc de luptele
gladiatorilor poarta numele generic de The Shu.

Rasismul, violenta si coruptia completeaza tabloul grotesc al
inchisorii. Foarte putini sunt prizonierii care reusesc sa-si pastreze o
farama de umanitate. Unul dintre acestia, un profesor de filosofie
incearca sa impiedice transformarea lui Lord intr-o bruta. Desi incearca
sa nu alunece definitiv in acest adevarat iad concentrationar, Kyle
Lord este condamnat sa intre in The Shu. Cu toate ca are sanse sa
fie eliberat inainte de termen avand circumstante atenuante la
comiterea crimei, Lord incepe sa decada. Din fericire, el va avea
puterea sa revina si sa lupte cu opresorii sai salbatici, manipulati de
maleficul Battista. Atitudinea sa il va catapulta tot mai sus in jocul The Shu unde el isi va dezlantui toata furia pentru a supravietui.

Sinopsis In Hell (2003)

Captivi în iad - Van Damme este Kyle LeBlanc, un expert in forari petroliere care este condamnat la inchisoare dupa ce l-a ucis pe violatorul care i-a omorat sotia. Penitenciarul de maxima securitate unde a fost repartizat Kyle LeBlanc este locul cel mai sumbru de pe lume, condamnatii trebuind sa lucreze intr-o mlastina plina ochi de serpi veninosi si aligatori.
Penitenciarul Marquezas, situat pe cel mai neprietenos teritoriu din Rusia, are insa o latura si mai infricosatoare odata cu lasarea serii. In incinta inchisorii se organizeaza lupte pe viata si pe moarte intre condamnati pentru satisfacerea poftei de sange a infamului director al penitenciarului, generalul Battista. Diabolicele infruntari care amintesc de luptele gladiatorilor poarta numele generic de The Shu.
Rasismul, violenta si coruptia completeaza tabloul grotesc al inchisorii. Foarte putini sunt prizonierii care reusesc sa-si pastreze o farama de umanitate. Unul dintre acestia, un profesor de filosofie incearca sa impiedice transformarea lui Kyle LeBlanc intr-o bruta. Desi incearca sa nu alunece definitiv in acest adevarat iad concentrationar, Kyle LeBlanc este condamnat sa intre in The Shu.


Vezi In Hell (2003) online subtitrat

In Hell - The Savage - Captivi in Iad (2003) film online subtitrat in limba romana


Vizioneaza trailer film online In Hell - The Savage - Captivi in Iad (2003)

| Actiune In Hell - The Savage - Captivi in Iad (2003) online subtitrat | In Hell - The Savage - Captivi in Iad (2003) online subtitrat | Actiune In Hell - The Savage - Captivi in Iad (2003) | In Hell - The Savage - Captivi in Iad (2003) online subtitrat in romana | film In Hell - The Savage - Captivi in Iad (2003) online gratis subtitrat in limba romana | Poate TE INTERESEAZA SI: In Hell - The Savage - Captivi in Iad (2003)

Acum In Hell - The Savage - Captivi in Iad (2003) Online subtitrat Romana

Vezi In Hell - The Savage - Captivi in Iad (2003) in calitate HD complet gratis, cele mai cunoscute seriale online In Hell - The Savage - Captivi in Iad (2003) filme online, Filme si seriale online cu premiera in anul (2016), Trailer In Hell - The Savage - Captivi in Iad (2003) youtube, vizionati In Hell - The Savage - Captivi in Iad (2003) online Romana - vezi in direct In Hell - The Savage - Captivi in Iad (2003) dublat cu audio in Romana HD, AllMyVideos VK play In Hell - The Savage - Captivi in Iad (2003) youtube. Ti-a placut In Hell - The Savage - Captivi in Iad (2003) ? atunci lasa un comentariu la In Hell - The Savage - Captivi in Iad (2003) - asa, si alti pot sa i-ti multumeasca vedeti In Hell - The Savage - Captivi in Iad (2003) online HD in premiera, In Hell - The Savage - Captivi in Iad (2003) online titrat Romana, In Hell - The Savage - Captivi in Iad (2003) la tv si cinema sau la televizor vezi gratis, In Hell - The Savage - Captivi in Iad (2003) online tradus in romana tradus, In Hell - The Savage - Captivi in Iad (2003) free, download In Hell - The Savage - Captivi in Iad (2003) mega download gratis, descarca torrent In Hell - The Savage - Captivi in Iad (2003) torrent subtitrare pentru In Hell - The Savage - Captivi in Iad (2003)

Download In Hell - The Savage - Captivi in Iad (2003) subtitrat romana, Romama, romaneste, subtitrari In Hell - The Savage - Captivi in Iad (2003) download
Adauga un comentariu: 0
avatar