In Hell - The Savage - Captivi in Iad (2003) - online subtitrat

In Hell - The Savage - Captivi in Iad (2003) online

Te-ai săturat de reclame ?! ...și noi :) - Filme noi subtitrate fara restrictie

Acum poti viziona online filmele tale preferate in liniste.Singurul site de filme online gratis subtitrate in limba romana.

Cea mai recenta productie cu legendarul Van Damme protagonist, acest thriller a fost finalizat la inceputul acestui an. Van Damme este Kyle Lord, un expert in forari petroliere care este condamnat la inchisoare dupa ce l-a ucis pe violatorul care i-a omorat sotia. Penitenciarul de maxima securitate unde a fost repartizat Lord este locul cel mai sumbru de pe lume, condamnatii trebuind sa lucreze intr-o mlastina plina ochi de serpi veninosi si aligatori. Penitenciarul Marquezas, situat pe cel mai neprietenos teritoriu din Mexic, are insa o latura si mai infricosatoare odata cu lasarea serii. In incinta inchisorii se organizeaza lupte pe viata si pe moarte intre condamnati pentru satisfacerea poftei de sange a infamului director al penitenciarului, generalul Battista. Diabolicele infruntari care amintesc de luptele gladiatorilor poarta numele generic de The Shu.
Rasismul, violenta si coruptia completeaza tabloul grotesc al inchisorii. Foarte putini sunt prizonierii care reusesc sa-si pastreze o farama de umanitate. Unul dintre acestia, un profesor de filosofie incearca sa impiedice transformarea lui Lord intr-o bruta. Desi incearca sa nu alunece definitiv in acest adevarat iad concentrationar, Kyle Lord este condamnat sa intre in The Shu. Cu toate ca are sanse sa fie eliberat inainte de termen avand circumstante atenuante la comiterea crimei, Lord incepe sa decada. Din fericire, el va avea puterea sa revina si sa lupte cu opresorii sai salbatici, manipulati de maleficul Battista. Atitudinea sa il va catapulta tot mai sus in jocul The Shu unde el isi va dezlantui toata furia pentru a supravietui.Varianta 2


Varianta 3

Name *:
Email:
Code *: