Ip Man (2008) - online subtitrat

Ip Man (2008)
  • Categorie: Actiune
  • Vizualizari: 2485
Part I

Part II

Fo Shan era cunoscut ca orasul cel mai celebru unde se practicau Arte Martiale din placere , Maestrul Ip Man era un membru respectat in aceasta comunitate fiind cunoscut ca expert in arta Wing Chun dar totodata si foarte modest , raspunzand rareori provocarilor la lupte , dar fara a-si rani adversarii , dandu-le tuturor o lectie de onoare , pana cand in oras i-si face aparitia un strain Jin Shan Zhao care nu are acelasi respect pentru adversar si provoaca la lupta toti Maestrii de Arte Martiale , castigand duelurile el spera sa-si deschida in oras un club in urma caruia sa se imbogateasca . Onoarea Orasului Fo Shan statea acum in mainile Maestrului Ip Man care trebuia sa faca fata provocarii si sa nu-si dezamageasca concetatenii . Pe data de 7 Iulie 1937 Japonia invadeaza China , armata jefuind totul , transforma viata oamenilor obisnuiti intr-un iad , in 1938 Orasul Fo Shan fiind ocupat si el de armata japoneza , distrugand astfel fabrici , magazine si locuinte , populatia scazand dramatic si ajungandu-se la foamete , Maestrul ajungand sa duca o existenta mizerabila , el se angajeaza intr-o mina de carbune , pentru a-si putea sustine familia . Aici il cunoaste pe Colonelul Sato care organiza lupte intre Maestrii chinezi si luptatori japonezi fiind platiti indiferent daca castigau s-au nu cu saci de orez . Prietenul Maestrului Ip plecat cu o zi inainte la o astfel de lupta dispare , astfel Maestrul accepta sa merga si el la o astfel de infruntare si vede cu ochii lui cum Maestrul Liu pierde lupta si este impuscat , el intra in ring si provoaca la lupta zece luptatori japonezi , pe care ai si invinge , castigand inca o data respect si admiratie dar totodata si propunerea unui duel intre el si Generalul Miura . Va accepta Maestrul Ip Man duelul , va castiga , familia si comunitatea vor fi in siguranta ramane sa aflati vizionand-ul .

Ip Man (2008) film online subtitrat in limba romana

Fo Shan era cunoscut ca orasul cel mai celebru unde se practicau Arte Martiale din placere , Maestrul Ip Man era un membru respectat in aceasta comunitate fiind cunoscut ca expert in arta Wing Chun dar totodata si foarte modest , raspunzand rareori provocarilor la lupte , dar fara a-si rani adversarii , dandu-le tuturor o lectie de onoare , pana cand in oras i-si face aparitia un strain Jin Shan Zhao care nu are acelasi respect pentru adversar si provoaca la lupta toti Maestrii de Arte Martiale , castigand duelurile el spera sa-si deschida in oras un club in urma caruia sa se imbogateasca .
| Actiune Ip Man (2008) online subtitrat | Ip Man (2008) online subtitrat | Actiune Ip Man (2008) | Ip Man (2008) online subtitrat in romana | film Ip Man (2008) online gratis subtitrat in limba romana | Poate TE INTERESEAZA SI: Ip Man (2008)

Acum Ip Man (2008) Online subtitrat Romana

Vezi Ip Man (2008) in calitate HD complet gratis, cele mai cunoscute seriale online Ip Man (2008) filme online, Filme si seriale online cu premiera in anul (2016), Trailer Ip Man (2008) youtube, vizionati Ip Man (2008) online Romana - vezi in direct Ip Man (2008) dublat cu audio in Romana HD, AllMyVideos VK play Ip Man (2008) youtube. Ti-a placut Ip Man (2008) ? atunci lasa un comentariu la Ip Man (2008) - asa, si alti pot sa i-ti multumeasca vedeti Ip Man (2008) online HD in premiera, Ip Man (2008) online titrat Romana, Ip Man (2008) la tv si cinema sau la televizor vezi gratis, Ip Man (2008) online tradus in romana tradus, Ip Man (2008) free, download Ip Man (2008) mega download gratis, descarca torrent Ip Man (2008) torrent subtitrare pentru Ip Man (2008)

Download Ip Man (2008) subtitrat romana, Romama, romaneste, subtitrari Ip Man (2008) download
Adauga un comentariu: 0
avatar