menu
person

Kill List online 2011
[ · Captură ecran ]2015-12-14, 5:43 PM
Filmul a primit aprecieri critice şi a primit un scor de 82% proaspete pe Rotten Tomatoes. Total Film a dat filmul unei revizuiri de cinci stele (care denotă "restante"):. "Dialog autentic, pas-spectacole perfecte şi seducător imagini scuzzy cuprinde un film amuzant şi sumbră, licitaţie şi crud, grave şi" out-acolo "groaza britanic a lovit rareori aceste înălţimi de la mijlocul anilor '70. "Chris Tookey de Daily Mail a dat filmului doua stele din cinci, spunând că filmul a fost un "amestec frustrant de promiţătoare şi atroce".Descriere Film Kill List 2011. (Traducere Eng - RO)Filmul a primit aprecieri critice şi a primit un scor de 82% proaspete pe Rotten Tomatoes. Total Film a dat filmul unei revizuiri de cinci stele (care denotă "restante"):. "Dialog autentic, pas-spectacole perfecte şi seducător imagini scuzzy cuprinde un film amuzant şi sumbră, licitaţie şi crud, grave şi" out-acolo "groaza britanic a lovit rareori aceste înălţimi de la mijlocul anilor '70. "Chris Tookey de Daily Mail a dat filmului doua stele din cinci, spunând că filmul a fost un "amestec frustrant de promiţătoare şi atroce".Urmareste filmul subtitrat Kill List online 2011 Tradus in limba romana.

Kill List – Lista morţii 2011, film HD, online subtitrat în Română

Jay şi Gal sunt foşti soldaţi care au devenit asasini plătiţi după ce au plecat din cadrul militar. În timp ce Gal n-are niciun stres, Jay încă suferă din cauza unei misiuni dezastruoase petrecută în Kiev. În ciuda insistenţelor din partea soţiei sale Shel, el nu a mai lucrat de atunci şi cei doi trec printr-o perioadă dificilă din punct de vedere al banilor. Shel organizează o petrecere la care îl invită pe Gal şi cea mai recentă iubită a sa, Fiona, manager la resurse umane.

În timpul acelei seri, Gal mărtuirseşte că are o nouă slujbă pentru ei, iar Shel îl încurjează pe soţul ei s-o accepte. Între timp, Fiona se duce la baie, crestează un simbol pe spatele oglinzii şi apoi ia un şerveţel pe care l-a folosit Jay să şteargă sângele după ce s-a tăiat în timp ce se bărbierea. Jay acceptă slujba şi cei doi se întâlnesc cu un client misterios care le oferă o listă cu trei nume pe care le doreşte eliminate.

Angajatorul se taie la mână şi îl taie în mod neaşteptat pe Jay pentru ca al lor contract să fie „semnat cu sânge”. Prima ţintă este un preot ce pare să-l recunoască pe Jay şi îi mulţumeşte cu puţin timp înainte de-a fi ucis. Al doilea nume de pe listă este un activist care deţine o colecţie de filmări tulburătoare. Scârbit de scenele din filmări, Jay îl omoară într-un mod violent şi insistăsă se ducă să-i ucidă pe toţi cei cu care a colaborat activistul respectiv.

Urmăreşte online filmul Kill List – Lista morţii 2011, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SERVER 2

SERVER 3


Categorie: Actiune | Adăugat de: spawn
Vizualizări: 1906 | Descărcări: 0 | Evaluare: 4.8/6
Total comentarii : 0
avatar