menu
person

Machete (2010) (Macete) XXiuT5Zd8Do
[ · Captură ecran ]2016-01-16, 12:57 PM

Urmăreşte online filmul Machete 2010 (Macete), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Server 2

SERVER 3


Analysis.uCoz.Com va recomanda Machete online gratis. Machete, un fost agent federal, un tip cu talente ucigase greu de egalat, devine victima perfecta pentru a fi acuzat de un asasinat politic. El a fugit in Texas, vrand sa dispara si sa de-a uitare trecutului sau tragic dupa o infruntare cu Torrez. Insa aici gaseste o retea de coruptie si inselaciune, ceea ce face ca un senator sa fie ucis iar el cautat de politie.
Arăta exact ca un zilier de pe stradă şi părea tipul perfect pentru a-i
pune în spate un asasinat politic. Dar s-a dovedit a fi MACETE, un fost
agent federal, adevărată legendă, un tip cu talente ucigaşe greu de
egalat.
Toţi îl credeau mort după confruntarea cu TORREZ , baronul mexican al
drogurilor. Însă Macete a fugit în Texas, vrând să dispară şi să-şi
uite trecutul tragic. Acolo găseşte o reţea de corupţie şi înşelăciuni,
care face ca un senator să fie ucis, iar el să devină un criminal…

Machete 2010 (Macete), film online DVDRip, subtitrat în Română


Povestea se învârte în jurul lui Machete Cortez (Danny Trejo), un fost ofiţer de poliţie mexican. Filmul începe în Mexic avându-i în prim-plan pe Machete şi mai tânărul său partener aflaţi într-o misiune de salvare a unei fete răpite. În timpul operaţiunii, partenerul său este ucis, fata răpită îl înjunghie înainte de-a fi chiar ea ucisă şi este trădat de şeful său corupt în favoarea lodrului drogurilor, Rogelio Torrez (Steven Seagal), care-i omoară soţia lui Machete şi intenţionează s-o ucidă şi pe fiica lui, înainte de-al omorî şi pe el într-un final. Trei ani mai târziu, un Machete decăzut colindă Texasul şi munceşte ca zilier.


Michael Booth (Jeff Fahey), un om de afaceri local, îi spune lui Machete că senatorul corupt McLaughlin (Robert De Niro) trimite sute de imigranţi ilegali în afara ţării. Pentru a stopa asta, Booth îi oferă 150.000$ ca să-l omoare pe McLaughlin. Machete acceptă misiunea doar după ce Booth îl ameninţă cu moartea dacă n-o va face. Aflat pe un acoperiş, Machete îndreaptă o puşcă înspre McLaughlin, dar înainte de-a trage vede unul dintre oamenii lui Booth că ţinteşte spre el. Acesta îl împuşcă pe Machete în urmăr, iar apoi îl împuşcă pe McLaughlin în picior. Se arată apoi faptul că Booth a pus la cale tentativa de asasinat pentru a atrage capital de simpatie în favoarea lui McLaughlin şi a campaniei sale de securizare a graniţelor.


Angajându-l pe Machete pentru a fi lunetist, conspiratorii încearcă să facă să pară că un imigrant ilegal mexican a încercat să-l asasineze pe senator, care este cunoscut pentru atitudinea dură în privinţa imigraţiei ilegale. Un Machete rănit, evită capturarea şi este dus la spital unde evită iarăşi să fie capturat de oamenii lui Booth. Agenta Sartana Rivera (Jessica Alba), o agentă perseverentă a U.S. Immigration and Customs Enforcement, este trimisă de superiorul ei pentru a-l găsi şi captura pe rănitul Machete. Cu ajutorul lui Luz (Michelle Rodriguez), aka Shé, el îl recrutează pe Padre fratele său „sfânt” pentru a se răzbuna pe Booth.

Categorie: Actiune | Adăugat de: DodyGeo™ | Tag-uri: Macete online, Machete, Machete online subtitrat
Vizualizări: 6697 | Descărcări: 0 | Evaluare: 4.4/18
Total comentarii : 0
avatar