menu
person

One for the Money – Face toti banii (2012) K7Rqrts4jPM
[ · Captură ecran ]2015-03-08, 6:15 AM

Urmăreşte online filmul One for the Money 2012 (Face toţi banii), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

SERVER 2

SERVER 3


Stephanie Plum a divorţat de soţul ei de curând şi, ca viaţa ei să fie şi mai complicată, pe lângă dezechilibrul emoţional pe care îl înfruntă, ea a şi-a pierdut şi serviciul. Disperată să-şi regăsească o stabilitate măcar financiară, ea ajunge să se angajeze la afacerea condusă de un văr. Acesta se ocupă de cauţiuni şi e vânător de recompense. Prima sarcină a lui Stephanie la noul job e de a-l urmări pe un fost poliţist cu care ea a avut cândva o legătură amoroasă. Poliţistul e căutat fiindcă a tras cu arma asupra unui individ neînarmat. Stephanie era cândva fotomodel pentru lenjerie, o tipă foarte feminină, dar care e forţată acum de facturile neplătite ce i se strâng să devină mai dură şi să reziste într-un domeniu de activitate unde are de-a face cu oameni certaţi cu legea.

Vizioneaza film gratis hd One for the Money – Face toti banii (2012) online Subtitrat!


One for the Money 2012 (Face toţi banii), film online DVDRip, subtitrat în Română

One for the Money este un film de comedie bazat pe cartea cu acelaşi nume din anul 1994 scrisă de Janet Evanovich. Regizat de Julie Anne Robinson, scenariul a fost scris de Liz Brixius, Karen McCullah Lutz şi Kirsten Smith. Printre personajele din acest film se mai numără şi Jason O’Mara, Debbie Reynolds, sau Sherri Shepherd. Filmul n-a fost primit foarte bine de critici sau de publicul larg, nereuşind să-şi scoată nici măcar cei 40 de milioane de dolari investiţi în producerea lui, nemaipunând la socoteală şi banii cheltuiţi pentru promovare.

Sinopsis: Stephanie Plum (Katherine Heigl) rămâne fără bani şi fără loc de muncă se duce disperată la vărul ei a cărui reputaţie nu este tocmai una bună, Vinnie, pentru a se angaja la firma lui de vânători de recompense. Deşi n-are niciun echipament, experienţă în acest domeniu sau îndemânare, vărul ei o angajează şi devine, astfel, vânătoare de recompense cu acte în regulă. Printre cei pe care-i urmăreşte Stephanie se află cel mai mare „pot” al lui Vinnie, omul pentru care ar obţine cea mai mare recompensă dacă l-ar prinde: Joe Moreli, un fost poliţist care este căutat pentru crimă şi care, de asemenea, se întâmplă să fi avut o relaţie cu Stephanie în liceu care s-a terminat prost pentru ea, fiind părăsită de Moreli după ce i-a „furat” virginitatea.

În toiul acestei urmăriri palpitante, Stephanie trebuie să se descurce şi cu amestecul familiei în viaţa ei, cu o tendinţă problematică a martorilor ei care mor subit atunci când se apropie prea mult şi cu lecţiile în vânătoarea de recompense pe care le primeşte de la un misterios ofiţer (Daniel Sunjata). Când ajunge în sfârşit faţă-n faţă cu Moreli, ea realizează că urmărirea lui în acest caz nu se leagă, iar vechea flacără din liceu s-ar putea să se reaprindă.

Categorie: Actiune | Adăugat de: Whisper | Tag-uri: One for the Money – Face toti banii
Vizualizări: 3080 | Descărcări: 0 | Evaluare: 5.0/5
Total comentarii : 0
ComForm">
avatar