menu
person

Ora de varf 3 - Rush Hour 3 FRDRWXfQyJE
[ · Captură ecran ]2015-01-16, 1:39 AM

Urmăreşte online filmul Rush Hour 3 – Ora de vârf 3 (2007), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

SERVER 2

SERVER 3


Rush Hour 3 – Ora de vârf 3 (2007), film online DVDRip, subtitrat în Română

Ambasadorul chinez Han ridică la Curtea Penală Internațională problema şi necesitatea de-a lupta împotriva Triadelor şi anunţă că are unele informaţii despre Shy Shen, un individ aproape mistic de-o foarte mare importanţă pentru mafia chinezească. Înaintea anunţului, un asasin îl împuşcă pe Han în umăr şi întrerupe discursul. Inspectorul Lee (Jackie Chan) îl urmăreşte pe făptaş şi îl încolţeşte, descoperind faptul că acesta este fratele lui vitreg japonez, Kenji. Când Lee ezită să-l împuşte pe Kenji, el reuşeşte să fugă, în ciuda apariţiei la locul incidentului şi a lui Carter (Chris Tucker), care a fost retrogradat din funcţia de detectiv.

La spital, fiica lui Han, Soo-Yung, îi face pe Carter şi Lee să-i promită faptul că îl vor prinde pe cel care a pus la cale tentativa de asasinat asupra tatălui ei. În timp ce investighează una dintre pistele lor, Carter şi Lee descoperă că au fost induşi în eroare şi la spitalul unde se află Han se încearcă o nouă tentativă de ucidere, de această dată printre ţinte numărându-se şi fata. Ei ajung la timp pentru a dejuca tentativa şi reuşeşte să prindă unul dintre atacatori pentru a-l interoga.

Pentru protecţia ei, Carter şi Lee o duc pe fată la Ambasada Franceză şi o lasă în grija ambasadorului, însă o nouă tentativă de asasinare îi face pe cei doi să meargă la Paris pentru a cerceta mai amănunţit legătura dintre Triade şi asasinii francezi. Odată ajunşi acolo, cei doi se întâlnesc cu un taximetrist care nu suportă deloc americanii, ceea ce evident că produce unele conflicte verbale cu Carter, însă acesta îi conduce până la ascunzătoarea celor din Triade.

Categorie: Actiune | Adăugat de: DodyGeo™ | Tag-uri: Ora de varf 3 - Rush Hour 3
Vizualizări: 5489 | Descărcări: 0 | Evaluare: 4.8/10
Total comentarii : 0
avatar