menu
person

Predators (2010) igKKWJw88Kk
[ · Captură ecran ]2015-09-27, 0:17 AM

Urmăreşte online filmul Predators 2010 (Prădătorii), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

SERVER 2

SERVER 3


Predators 2010 (Prădătorii), film online DVDRip, subtitrat în Română

Royce se trezeşte paraşutat într-o junglă necunoscută. El întâlneşte alţi câţiva oameni care au ajuns acolo în acelaşi fel: Un membru al cartelului mexican de droguri pe nume Cuchillo, soldatul Spetsnaz Nikolai, lunetista Forţelor de Apărare a Israelului Isabelle, ofiţerul revoluţionar african Mombasa, condamnatul la moarte Stans, membrul Yakuza Hanzo şi doctorul Edwin. Toţi sunt înarmaţi şi criminali periculoşi cu excepţia aparentă a lui Edwin, dar nimeni nu are habar despre cum au ajuns acolo şi motivul pentru care au fost aduşi. Grupul îl urmează pe Royce, despre care Isabelle suspectează că este un soldat de operaţiuni speciale transformat în mercenar.

În jungă, ei găsesc cuşti goale, plante cu o otravă neurotoxică pe care Edwin o colectează pe un bisturiu şi un soldat al Forţelor Speciale Americane mort. Ajunşi pe un teren mai înalt, ei regăsesc privind la un cer extraterestru şi realizează că nu sunt pe planeta pământ. Aceştia sunt atacaţi de o bestie extraterestră asemănătoare unui câine, iar Cuchillo este ucis. Supravieţuitorii evită o capcană în care ceva ce simulează vocea lui Cuchillo încearcă să-i atragă aproape de corpul său căzut. Royce presupune că se află pe o planetă rezervată jocurilor, unde oamenii sunt personajele vânate din acest joc.

Aceştia merg pe urmele creaturii care i-a atacat şi ajung la o tabără de vânătoare unde găsesc un Predator captiv. Alţi trei Predatori mai mari îi atacă, iar Mombasa este ucis în timp ce restul grupului reuşeşte să fugă. Isabelle dezvăluie faptul că ea a mai auzit de Predatori în trecut, dintr-un raport al singurului supravieţuitor din echipa Forţelor Speciale care s-a întâlnit în Guatemala cu un astfel de specimen în 1987. Apoi, ei dau peste Noland, un soldat singuratic ce a supravieţuit pe planetă ani buni reuşind să se ascundă prin tuneluri. El explică faptul că Predatorii îşi îmbunătăţesc abilităţile prin aducerea unor războinici şi/sau creaturi de pe alte planete pentru a-i vâna.

Robert Rodriguez prezintă un nou capitol îndrăzneţ din universul Predator-ilor, PREDATORS, turnat la locul de filmare sub auspiciile creative ale lui Rodriguez la Studiourile Troublemaker ale realizatorului situate în Austin, regizat de Nimrod Antal. În film, protagonistul este laureatul cu Oscar, Adrien Brody ("Pianistul"), în rolul lui Royce, un mercenar care conduce şovăitor un grup de luptători de elită, care ajung să-şi dea seama că au fost aduşi împreună pe o planetă străină... ca pradă. Cu excepţia unui doctor dizgraţiat, toţi sunt ucigaşi cu sânge rece - mercenari, membri Yakuza, deţinuţi, membri din Brigada Morţii - prădători umani care sunt acum, sistematic, vânaţi şi eliminaţi de o nouă rasă de prădători străini.
Categorie: Actiune | Adăugat de: DodyGeo™ | Tag-uri: Predators (2010) - Film Online Subt
Vizualizări: 6314 | Descărcări: 0 | Evaluare: 4.1/15
Total comentarii : 0
avatar