The Beach – Plaja 2000 - online subtitrat

The Beach – Plaja 2000
( Cu Leonarod DiCaprio )
Richard este un tanar american care se afla in vacanta in Asia cu cativa prieteni din Europa. In Bangkok face cunostinta cu un scotian nebun care isi spune Daffy Duck. Inainte ca Daffy sa se omoare, ii da lui Richard o mapa a unui loc din Tailanda care, sustine el, este un adevarat paradis pe pamant. Neavand altceva mai bun de facut, Richard si prietenii sai incearca sa gaseasca locul de pe harta, pe care, dupa o calatorie periculoasa, il gasesc. Aici descopera ca nu sunt singurii oameni de pe insula; un grup numeros de persoane veniti din toate colturile lumii deja traiesc in apropierea tarmului, iar cativa bastinasi care planteaza marijuana pe colinele din imprejurimi nu apreciaza prezenta intrusilor.

The Beach – Plaja 2000, film online DVDRip, subtitrat în Română

Richard (Leonardo DiCaprio), un tânăr american care adoră să se plimbe prin lume, soseşte în Bangkok, Thailanda, pentru a căuta o aventură. El se întâlneşte apoi cu Daffy (Robert Carlyle), un călător scoţian cu probleme mintale care-i spune despre o insulă frumoasă din Golful Thailandez, nelocuită de nimeni şi interzisă, însă acolo se află o plajă minunată neatinsă de industria turismului. El îi povesteşte în termeni vagi că s-a stabilit acolo în secret cu un grup de oameni, dar au întâmpinat unele dificultăţi şi a ales să plece.

Mai târziu, Richard găseşte o hartă desenată de mână care-i indică locul în care se află insula. Richard se întâlneşte ulterior cu un cuplu de francezi, Françoise (Virginie Ledoyen) şi iubitul acesteia, Étienne (Guillaume Canet), şi îi convinge pe cei doi să i se alăture în căutarea insulei – acest gest vine în primul rând ca urmare a unei atracţii pe care o are faţă de Françoise. Ei pleacă împreună din Bangkok spre ţărmul Ko Samui din Golf, acolo unde Richard se împrieteneşte cu alţi doi surferi americani.

Şi aceştia au auzit despre „plaja mitică” şi au doar cuvinte de laudă la adresa ei. Cei trei ajung în cele din urmă pe arhipelagul insulei şi înoată câteva sute de metri pentru a ajunge la ţărm. Atunci când sosesc pentru prima oară, ei dau peste o plantaţie uriaşă de marijuana păzită straşnic de către fermierii thailandezi înarmaţi cu AK-47, reuşind cu greu să treacă neobservaţi de aceştia. După ce sar de pe o stâncă înaltă într-un lac, ei sunt văzuţi de Keaty (Paterson Joseph), care îi ia în comunitatea de pe plajă ce constă în 30 de persoane.

The Beach – Plaja 2000 film online subtitrat in limba romana

Urmăreşte online filmul The Beach – Plaja 2000, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

SERVER 2

SERVER 3


Vizioneaza trailer film online The Beach – Plaja 2000

| Actiune The Beach – Plaja 2000 online subtitrat | The Beach – Plaja 2000 online subtitrat | Actiune The Beach – Plaja 2000 | The Beach – Plaja 2000 online subtitrat in romana | film The Beach – Plaja 2000 online gratis subtitrat in limba romana | Poate TE INTERESEAZA SI: The Beach – Plaja 2000

Acum The Beach – Plaja 2000 Online subtitrat Romana

Vezi The Beach – Plaja 2000 in calitate HD complet gratis, cele mai cunoscute seriale online The Beach – Plaja 2000 filme online, Filme si seriale online cu premiera in anul (2016), Trailer The Beach – Plaja 2000 youtube, vizionati The Beach – Plaja 2000 online Romana - vezi in direct The Beach – Plaja 2000 dublat cu audio in Romana HD, AllMyVideos VK play The Beach – Plaja 2000 youtube. Ti-a placut The Beach – Plaja 2000 ? atunci lasa un comentariu la The Beach – Plaja 2000 - asa, si alti pot sa i-ti multumeasca vedeti The Beach – Plaja 2000 online HD in premiera, The Beach – Plaja 2000 online titrat Romana, The Beach – Plaja 2000 la tv si cinema sau la televizor vezi gratis, The Beach – Plaja 2000 online tradus in romana tradus, The Beach – Plaja 2000 free, download The Beach – Plaja 2000 mega download gratis, descarca torrent The Beach – Plaja 2000 torrent subtitrare pentru The Beach – Plaja 2000

Download The Beach – Plaja 2000 subtitrat romana, Romama, romaneste, subtitrari The Beach – Plaja 2000 download
Adauga un comentariu: 0
avatar