The Mechanic (2011) - online subtitrat

The Mechanic (2011)
Arthur Bishop este un asasin profesionist care este de acord să îi transmită secretele meseriei fiului unuia dintre cei pe care i-a omorât chiar el. Remake al filmului cu acelaşi titlu din anul 1972, “The Mechanic” îi are în centrul acţiunii pe asasinul profesionist Arthur Bishop şi pe discipolul acestuia, Steve McKenna. Arthur Bishop a lucrat întotdeauna pe cont propriu, cu o meticulozitate, ingeniozitate şi eficacitate care l-au făcut celebru în branşa criminalilor plătiţi, studiindu-şi cu mare atenţie victimele înainte de a perfecta planul de atac şi nelăsând în urmă niciun fel de indicii cu privire la identitatea sa. Operând într-o lume în care nu se aplică regulile convenţionale ale moralitătţi şi în care orice greşeala îl poate costa viaţa, veteranul acceptă cu reticenţă să îl ia sub aripa lui ocrotitoare pe tânărul Steve McKenna şi să îl antreneze în arta de a ucide pentru bani. Ambiţiosul ucenic dă dovada de o abilitate şi de o cruzime care îl vexează chiar sş pe mentorul sau, motiv pentru care între cei doi asasini intervine un conflict. Oare Arthur Bishop doreşte să îl iniţieze pe Steve McKenna în secretele meseriei pentru a exista cineva care sa îi continue cu succes cariera sau pentru a se recompensa faţă de o fostă victima a lui?
Inchideti fereastra de publicitate din X .
Server 1

Server 2

The Mechanic (2011) film online subtitrat in limba romana

Arthur Bishop este un asasin profesionist care este de acord să îi transmită secretele meseriei fiului unuia dintre cei pe care i-a omorât chiar el. Remake al filmului cu acelaşi titlu din anul 1972, “The Mechanic” îi are în centrul acţiunii pe asasinul profesionist Arthur Bishop şi pe discipolul acestuia, Steve McKenna. Arthur Bishop a lucrat întotdeauna pe cont propriu, cu o meticulozitate, ingeniozitate şi eficacitate care l-au făcut celebru în branşa criminalilor plătiţi, studiindu-şi cu mare atenţie victimele înainte de a perfecta planul de atac şi nelăsând în urmă niciun fel de indicii cu privire la identitatea sa.
| Actiune The Mechanic (2011) online subtitrat | The Mechanic (2011) online subtitrat | Actiune The Mechanic (2011) | The Mechanic (2011) online subtitrat in romana | film The Mechanic (2011) online gratis subtitrat in limba romana | Poate TE INTERESEAZA SI: The Mechanic (2011)

Acum The Mechanic (2011) Online subtitrat Romana

Vezi The Mechanic (2011) in calitate HD complet gratis, cele mai cunoscute seriale online The Mechanic (2011) filme online, Filme si seriale online cu premiera in anul (2016), Trailer The Mechanic (2011) youtube, vizionati The Mechanic (2011) online Romana - vezi in direct The Mechanic (2011) dublat cu audio in Romana HD, AllMyVideos VK play The Mechanic (2011) youtube. Ti-a placut The Mechanic (2011) ? atunci lasa un comentariu la The Mechanic (2011) - asa, si alti pot sa i-ti multumeasca vedeti The Mechanic (2011) online HD in premiera, The Mechanic (2011) online titrat Romana, The Mechanic (2011) la tv si cinema sau la televizor vezi gratis, The Mechanic (2011) online tradus in romana tradus, The Mechanic (2011) free, download The Mechanic (2011) mega download gratis, descarca torrent The Mechanic (2011) torrent subtitrare pentru The Mechanic (2011)

Download The Mechanic (2011) subtitrat romana, Romama, romaneste, subtitrari The Mechanic (2011) download
Adauga un comentariu: 0
avatar