menu
person

The Mummy Returns - Mumia revine (2001) 7mrQOB9t7lA
[ · Captură ecran ]2016-01-02, 3:12 PM

Urmăreşte online filmul The Mummy Returns 2001 (Mumia Revine), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SERVER 2

SERVER 3


Mumia revine, mai puternica si mai fioroasa, dar acum si oamenii sunt pregatiti. Imhotep, preotul, incearca sa reinvie legendara armata a Regelul Scorpion formata din slujbasii lui Anubis. Oamenii incearca sa il impiedice, arhelogii unindu-se cu un trib arab, care s-a pregatit special din vremuri de mult apuse pentru aceasta batalie. Un film extrem de bine realizat, foarte real in efecte si captivant

The Mummy Returns 2001 (Mumia Revine), film online HD, subtitrat în Română

În anul 3067 Înainte de Hristos, Regele Scorpion îşi conduce armata într-o campanie de-a cuceri lumea întreagă. După ce s-a luptat vreme de şapte ani, armata lui este învinsă atunci când atacă Teba şi exilată în Ahm Shere, acolo unde oamenii lui mor din cauza căldurii excesive. După ce a jurat să-i ofere lui Anubis sufletul în schimbul puterii de a-şi învinge inamicii, o oază se formează pentru a-i ascunde piramida Regelui Scorpion şi lui îi este oferită o legiune de războinici cu înfăţişarea lui Anubis însuşi.

Armata lui Anubis face prăpăd prin Egipt, dar imediat ce misiunea este îndeplinită, Anubis revendică sufletul Regelui şi armata sa. În 1933, Rick şi Evelyn O’Connell explorează un mormânt în Teba antică împreună cu băiatul lor Alex, iar acolo găsesc Brăţara lui Anubis. În Londra, brăţara se blochează de Alex, oferindu-i viziuni cu locaţia lui Ahm Shere. Alex are doar şapte zile pentru a ajunge la oază, în caz contrar brăţara îl va ucide când razele soarelui vor răsări peste piramida Regelui Scorpion.

Evelyn este capturată de un cult egiptean care-l reînviază pe Imhotep; ei îşi doresc să-i folosească puterea pentru a-l învinge pe Regele Scorpion, oferindu-i comanda armatei lui Anubis pentru a cuceri lumea. Cultul condus de Baltus Hafez include un războinic pe nume Lock-Nah şi pe Meela Nais, reîncarnarea iubitei lui Imhotep, Anck-su-namun. Hafez încearcă să o sacrifice pe Evelyn, însă Rick, fratele ei Jonathan şi Medjai Ardeth Bay sosesc pentru a o salva şi se luptă cu Imhotep, acesta din urmă chemându-şi soldaţii mumificaţi pentru a-i ucide pe toţi.

Categorie: Actiune | Adăugat de: DodyGeo™ | Tag-uri: The Mummy Returns film online, Dwayne Johnson, Rachel Weisz, The Mummy Returns online subtitrat, Mumia Revine film, Brendan Fraser, The Mummy Returns
Vizualizări: 7108 | Descărcări: 0 | Evaluare: 3.9/15
Total comentarii : 0
avatar