The Naked Gun 1 - Un politist cu explozie intarziata 1 - Film Online Subtitrat - film online subtitrat in limba romana
            
                      

Film The Naked Gun 1 - Un politist cu explozie intarziata 1 - Film Online Subtitrat online subtitrat


Titlu Original : Un politist cu explozie intarziata 1
Calitate : HD
Descriere : Frank Drebin este locotenent în Police Squad, o divizie a Poliţiei din Los Angeles. Dar nu e orice fel de poliţist, este cel mai greu de cap dintre ei. Revenind acasă dintr-o vacanţă petrecută în Beirut, Frank află că partenerul şi în acelaşi timp cel mai bun prieten al său, detectivul Nordberg, a fost împuşcat pe cînd participa la o operaţiune sub acoperire. Frank începe să ancheteze atacul asupra prietenului său, dar încet-încet descoperirile din cursul anchetei îi crează suspiciuni faţă de Vincent Ludwig, un om de afaceri extrem de respectat. Investigînd mai departe, Frank descoperă că Ludwig e în spatele unui plan foarte complicat şi total absurd de a spăla creierul unui jucător de baseball, cu ajutorul unui dispozitiv de control al minţii, şi de a o asasina pe regina Elisabeta a Marii Britanii, care, aflată în turneu în Statele Unite, urmează să facă o oprire în Los Angeles.

Peripeţiile locotenentului în încercarea de a împiedica asasinatul, a-i prinde pe cei răi şi de a restabili echilibrul în lume şi triumful democraţiei conţin tot ce are nevoie un asemenea caz: intrigă, aventură, pericol, o regină, două echipe de baseball, un castor de pluş şi, bineînţeles, o femeie frumoasă (nu, nu regina).

Film Online
 

Ti-a placut filmul The Naked Gun 1 - Un politist cu explozie intarziata 1 - Film Online Subtitrat?

Care este parerea ta despre acest film: The Naked Gun 1 - Un politist cu explozie intarziata 1 - Film Online Subtitrat online
Daca nu poti viziona filmul The Naked Gun 1 - Un politist cu explozie intarziata 1 - Film Online Subtitrat,lasa un comentariu si vom inlocui playerul pentru tine.Vizionare placuta!
Name *:
Email:
Code *:
Go Top