menu
person

The Punisher (2004) - Justitiarul G59cD1NSbS8
[ · Captură ecran ]2016-02-03, 1:35 AM

Urmărește online The Punisher 2004 (Justițiarul), cu subtitrare în Română și calitate DVDRip.

SERVER 2

SERVER 3


Calitate film: DVDRIP
Gen: Actiune | Crima | Drama
IMDB, 124 minute, limba engleza
Actori: Russell Andrews, Omar Avila, James Carpinello, Mark Collie, Russell Durham Comegys
Analysis.uCoz.Com va ofera The Punisher online gratis. Justitiarul traieste intr-o lume intunecata, plina de crime, de cruzime si de nedreptate. Nu are puteri pentru a invinge raul, ci se foloseste doar de inteligenta lui incredibila si de experienta dobandita in cursul anilor.

Vizioneaza film gratis hd The Punisher (2004) - Justitiarul online Subtitrat!


Un fost agent al Delta Force si FBI, Frank Castle, incearca sa duca acum o viata normala alaturi de sotia sa, Maria, si de fiul lor, Will. Totusi, in ultima sa misiune, operatiunea ia o intorsatura neasteptata si un tanar, Bobby Saint, este ucis din greseala. Din aceasta cauza, Frank devine tinta omului de afaceri Howard Saint si a sotiei acestuia, Livia, dornici de razbunare pentru moartea fiului lor

The Punisher 2004 (Justițiarul), film online DVDRip, subtitrat în Română


Atunci când Bobby Saint şi Mickey Duka se întâlnesc cu un traficant de arme pe nume Otto Krieg, FBI-ul îşi face apariţia şi îl ucide pe Saint, iar pe Duka îl arestează. Krieg, presupus mort în schimbul de focuri, este în realitate un agent FBI sub acoperire şi fost membru al Delta Force pe nume Frank Castle (Thomas Jane). La scurtă vreme după aceea, el se retrage din FBI şi participă la o reuniune de familie la casa tatălui său ce se află aproape de ocean, în Aguadilla Bay, Puerto Rico. Şeful mafiot din Tampa, Florida, Howard Saint (John Travolta), este furios de moartea fiului său şi, împreună cu omul său de încredere, Quentin Glass (Will Patton), mituieşte un individ de la FBI pentru a-i oferi informaţii despre „Krieg”.


Când află că presupusul Krieg este, în realitate, Castle, Saint ordonă ca acesta să fie ucis, iar soţia lui Saint, Livia (Laura Harring), solicită ca întreaga familie a lui Castle să fie ucisă pentru a „echilibra balanţa”. La reuniunea de familie a lui Castle, oameni înarmaţi printre care se află Glass şi John Saint, fratele geamăn al lui Bobby, ucid cea mai mare parte din familie. Castle şi tatăl său (Roy Scheider) reuşesc să ucidă la rândul lor câţiva atacatori, dar nu pot împiedica uciderea soţiei (Samantha Mathis) şi băiatului său. Deşi împuşcat în piept, Castle supravieţuieşte atacului şi este îngrijit de un pescar local.


După ce îşi revine, Castle merge la Tampa având în minte un singur gând; acela de-ai face pe atacatori să plătească pentru moartea familiei sale. Acolo, el îl răpeşte pe Mickey Duka şi obţine informaţii preţioase despre familia Saint de la el, dar apoi Duka devine de bună voie informatorul său deoarece îi urăşte pe respectivii la fel de mult precum Castle.

Categorie: Actiune | Adăugat de: Whisper | Tag-uri: Russell Durham Comegys, Omar Avila, The Punisher (2004), Justitiarul, Mark Collie, Russell Andrews, James Carpinello
Vizualizări: 21163 | Descărcări: 0 | Evaluare: 3.7/25
Total comentarii : 0
avatar