The Triangle (2005) - Misiune in Triunghiul Bermudelor - Film Online Subtitrat - film online subtitrat in limba romana
            
                      

Film The Triangle (2005) - Misiune in Triunghiul Bermudelor - Film Online Subtitrat online subtitrat


Un film de 240 de minute Vil recomand !!
Dupa ce miliardarul Eric Benirall (Sam Neill) pierde cateva nave impreuna cu incarcaturile si echipajele lor in misteriosul Triunghi al Bermudelor, angajeaza o echipa de profesionisti sa afle periculosul adevar ce se ascunde in spatele celei mai stranii legende din toate timpurile. Scepticul jurnalist Howard Thomas, inginerul Emily Patterson, aventurierul Bruce Geller si specialistul in fenomene paranormale Stan Lathem formeaza o nonconformista echipa ce are la dispozitie resurse financiare nelimitate pentru a studia fenomenele din Triunghiul Bermudelor. Insa dupa ce guvernul incepe sa se intereseze de activitatea grupului condus de Benirall, cei patru prieteni sunt aruncati intr-o aventura mult mai periculoasa decat si-ar fi putut imagina. Iar expeditia stiintifica se transforma intr-o cursa a mortii pe masura ce se apropie de de forta necunoscuta numita "Triunghiul Bermudelor”.
Trailer

Partea 1

Partea 2

partea 3


Pentru a evita neplacerile dati play apoi pause si lasati 5 minute

Ti-a placut filmul The Triangle (2005) - Misiune in Triunghiul Bermudelor - Film Online Subtitrat?

Care este parerea ta despre acest film: The Triangle (2005) - Misiune in Triunghiul Bermudelor - Film Online Subtitrat online
Daca nu poti viziona filmul The Triangle (2005) - Misiune in Triunghiul Bermudelor - Film Online Subtitrat,lasa un comentariu si vom inlocui playerul pentru tine.Vizionare placuta!
Name *:
Email:
Code *:
Go Top