menu
person

The Wave – Valul 2015
[ · Captură ecran ]2015-12-14, 8:37 PM
The Wave – Valul 2015, film online HD, subtitrat în Română
The Wave este plasat în Geiranger, un mic oraş turistic ce se află chiar la poalele Åkerneset-ului, un munte instabil la care toată lumea se aşteptă să se prăbuşească într-o bună zi şi să distrugă orăşelul cu un val enorm.

The Wave – Valul 2015, film online HD, subtitrat în Română

The Wave este plasat în Geiranger, un mic oraş turistic ce se află chiar la poalele Åkerneset-ului, un munte instabil la care toată lumea se aşteptă să se prăbuşească într-o bună zi şi să distrugă orăşelul cu un val enorm. Povestea este centrată asupra lui Kristian (Kristoffer Joner), un geolog care e foarte pasionat de munca lui de la un centru de avertizare a populaţiei cu privire la cataclismele posibile, însă hotărăşte să accepte un loc de muncă mai liniştit în cadrul unei companii petroliere.

Asta deoarece îşi doreşte să ofere condiţii mai bune soţiei sale Idun (Ane Dahl Torp) şi celor doi copii, Sondre (Jonas Hoff Oftebro) şi Julia (Edith Haagenrud-Sande). Cu toate acestea, înainte de-a face marele pas şi a se muta la oraş, ceea ce era de anticipat se şi petrece: o puternică alunecare de teren se iscă, iar familia lui şi toţi ceilalţi locuitori au la dispoziţie doar 10 minute pentru a ajunge într-un punct cât mai înalt pentru a nu fi înghiţiţi de valul uriaş care vine drept consecinţă a alunecării.

Kristian a fost primul care a observat că lucrurile nu sunt în ordine cu acel munte, numai că şeful lui, Arvid (Fridtjov Såheim), crede că acesta exagerează şi refuză să declanşeze alarma. Apoi, după ce dezastrul se produce, Kristian şi Julia sunt separaţi de Idun şi Sondre, astfel că pică în sarcina lui Kristian să-şi reîntregească familia. Filmul este regizat de Roar Uthaug şi a fost selectat pentru a reprezenta Norvegia la cea de-a 88-a ediţie a Premiilor Oscar, la categoria Cel mai bun film străin.

Urmărește online filmul The Wave – Valul 2015, cu subtitrare în Română și calitate HD.

SERVER 2

SERVER 3


Categorie: Actiune | Adăugat de: DodyGeo | Tag-uri: The Wave – Valul 2015
Vizualizări: 1552 | Descărcări: 0 | Evaluare: 5.0/2
Total comentarii : 0
avatar