menu
person

Tower Heist (2011)
[ · Captură ecran ]2011-11-13, 8:22 PM
Ben Stiller si Eddie Murphy sunt personajele principale ale acestei comedii despre niste angajati normali ai unui complex luxos de apartamente care au un plan pentru a se razbuna pe un escroc miliardar de pe Wall Street care le-a furat fondul de pensii. De mai mult de 10 ani, Josh Kovacs ( interpretat de catre Stiller) este managerul unuia din cele mai luxoase complexuri de locuinte din NY. Maniac al supravegherii angajatilor, si nu numai, nu-i scapa nimic din ce se petrece in complexul lui. In cel mai opulent apartament de la ultimul etaj al cladirii sta Arthur Shaw (Alan Alda), un mogul al finanţelor, acum arestat la domiciliu dupa ce a fost prins ca a furat doua miliarde din banii investitorilor. Cei mai loviti de escrocheria lui sunt, evident, angajatii complexului, care l-au lasat sa administreze fondul lor de pensii. In doar cateva zile este posibil ca Arthur sa dispara si sa scape cu mainile curate din ceea ce el considera a fi “crima perfecta”. Asa ca e graba mare pentru angajati sa-si puna in aplicare marele lor plan: vor sa fure ceea ce ei sunt convinsi ca se ascunde in apartamentului lui Arthur, si anume… banii lor. Nefiind hoti de profesie, au nevoie de unul care se pricepe, totusi. Dar singurul pe care il gasesc e doar un pungas de doi bani – Slide (Murphy). Desi nepriceputi intr-ale jafului, angajatii sunt, insa, foarte buni la ceva: cunosc ca pe propriul buzunar cladirea. Filmul va avea premiera in Romania pe data de 11.11.2011.Ben Stiller si Eddie Murphy sunt personajele principale ale acestei comedii despre niste angajati normali ai unui complex luxos de apartamente care au un plan pentru a se razbuna pe un escroc miliardar de pe Wall Street care le-a furat fondul de pensii.
De mai mult de 10 ani, Josh Kovacs ( interpretat de catre Stiller) este managerul unuia din cele mai luxoase complexuri de locuinte din NY. Maniac al supravegherii angajatilor, si nu numai, nu-i scapa nimic din ce se petrece in complexul lui. In cel mai opulent apartament de la ultimul etaj al cladirii sta Arthur Shaw (Alan Alda), un mogul al finanţelor, acum arestat la domiciliu dupa ce a fost prins ca a furat doua miliarde din banii investitorilor.
Cei mai loviti de escrocheria lui sunt, evident, angajatii complexului, care l-au lasat sa administreze fondul lor de pensii. In doar cateva zile este posibil ca Arthur sa dispara si sa scape cu mainile curate din ceea ce el considera a fi “crima perfecta”. Asa ca e graba mare pentru angajati sa-si puna in aplicare marele lor plan: vor sa fure ceea ce ei sunt convinsi ca se ascunde in apartamentului lui Arthur, si anume… banii lor. Nefiind hoti de profesie, au nevoie de unul care se pricepe, totusi. Dar singurul pe care il gasesc e doar un pungas de doi bani – Slide (Murphy). Desi nepriceputi intr-ale jafului, angajatii sunt, insa, foarte buni la ceva: cunosc ca pe propriul buzunar cladirea.
Filmul va avea premiera in Romania pe data de 11.11.2011.

Categorie: Actiune | Adăugat de: DodyGeo™ | Tag-uri: Tower Heist film, comedie, Tower Heist, Tower Heist comedie, Tower Heist (2011) online
Vizualizări: 4867 | Descărcări: 0 | Evaluare: 5.0/5
Total comentarii : 0
avatar