menu
person

Wild Wild West (1999) Mare nebunie in Vest
[ · Captură ecran ]2012-09-26, 5:26 PM
Agentul special guvernamental James West (Will Smith) dotat cu sarm si inteligenta, si agentul special guvernamental Artemus Gordon (Kevin Kline), un maestru al deghizarilor si inventatorul unor masinarii mari si mici , sunt trimisi sa ii dea de urma geniului diabolic personalizat de Dr. Arliss Loveless (Kenneth Branagh). Loveless planuieste sa il asasineze pe presedintele Statelor Unite cu ajutorul unui vehicol infernal, transportor de arme, numit Tarantula. West si Gordon incep ca rivali dar curand isi unesc talentele devenind o echipa vicleana bazata pe incredere reciproca… in cea mai mare parte a timpului.Agentul special guvernamental James West (Will Smith) dotat cu sarm si inteligenta, si agentul special guvernamental Artemus Gordon (Kevin Kline), un maestru al deghizarilor si inventatorul unor masinarii mari si mici , sunt trimisi sa ii dea de urma geniului diabolic personalizat de Dr. Arliss Loveless (Kenneth Branagh). Loveless planuieste sa il asasineze pe presedintele Statelor Unite cu ajutorul unui vehicol infernal, transportor de arme, numit Tarantula.
West si Gordon incep ca rivali dar curand isi unesc talentele devenind o echipa vicleana bazata pe incredere reciproca… in cea mai mare parte a timpului.

Wild Wild West (1999) Wild Wild West - Mare nebunie in Vest


Categorie: Actiune | Adăugat de: ghiunei6526 | Tag-uri: Romantic • Tagged Agent, comedy, comedie, Agent secret, Familie, aventura, Bine contra rau, Hipnotism, actiune, Mister
Vizualizări: 7133 | Descărcări: 0 | Evaluare: 4.1/9
Total comentarii : 0
ComForm">
avatar