menu
person

Wrath of the Titans - Furia titanilor (2012) Xs7fzOrUopc
[ · Captură ecran ]2015-04-11, 7:52 AM

Urmăreşte online filmul Wrath of the Titans 2012 (Furia Titanilor), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

SERVER 2

Server 3

SERVER 4


Wrath of the Titans 2012 (Furia Titanilor), film online DVDRip, subtitrat în Română


Perseu, fiul lui Zeus, trăieşte ca pescar alături de fiul său, Helius. Zeus îl vizitează pe Perseu şi îi cere ajutorul, spunându-i că zidurile Tartarusului sunt pe cale să se destrame, iar Titanul Kronos care este întemniţat acolo va fi curând liber. Perseu refuză să se implice pentru a nu-şi pune în pericol familia. Zeus se întâlneşte cu fraţii lui, Hades şi Poseidon, şi celălalt fiu al său, Ares, în Tartarus. El îi cere lui Hades să-l ajute să reconstruiască zidurile Tartarusului, dar Hades refuză acest lucru şi îşi atacă fraţii. Ares îl trădează pe Zeus, întemniţându-l şi furându-i fulgerul. Hades şi Ares plănuiesc să facă o înţelegere cu Kronos: în schimbul nemuririi lor, îl vor secătui pe Zeus de puterea divină pentru a-l reînvia pe Kronos. Zidurile Tartarusului se destramă, iar monstrul este eliberat în lume.


Poseidon îl anunţă pe Perseu despre lucrurile petrecute şi îi spune să meargă să se întâlnească cu fiul său, Agenor, care-l va ghida către Hefaistos, care ştie calea de-a pătrunde în Tartarus. Perseu, Andromeda şi Agenor pornesc în căutarea lui Hefaistos; Agenor le explică faptul că Hefaistos este cel care a creat cele trei arme pe care le deţin Zeus, Hades şi Poseidon şi că aceste arme pot forma împreună „Spear of Trium”, singura armă care-l poate învinge pe Kronos.


Aceştia îl găsesc pe Hefaistos şi ajung la întrarea într-un labirint ce duce spre Tartarus. Când ajung acolo, pentru a putea recupera fulgerul de la Ares, Perseu îl provoacă pe acesta la un duel, dar marea problemă nu mai o reprezintă Ares ci faptul că, în timp ce Perseu se duelează cu Ares, monstrul Kronos a fost deja eliberat şi ameninţă cu distrugerea omenirii.Filmul online gratis subtitrat Wrath of the Titans sau prea bine cunoscut ca si Furia titanilor (2012) continua povestea lui Perseus in timp ce infrunta lumea de dedesubturi care la tradat si inchis pe tatal sau Zeus ,el fiind capturat de către fiul lui Ares, Hades şi fratele, care declanşează arma Titanilor antici asupra lumii.
Categorie: Actiune | Adăugat de: Whisper | Tag-uri: Wrath of the Titans (2012), Furia titanilor (2012)
Vizualizări: 11788 | Descărcări: 0 | Comentarii: 2 | Evaluare: 4.7/17
Total comentarii : 0
avatar