menu
person

Halo Legends (2010)
[ · Captură ecran ]2010-06-07, 0:04 AM
Aceasta zdrobitoare stiitifico-fantastica saga te adanceste in bogatul univer Halo, cu sapte povesti incitante (spuse in opt parti), axat pe misterioasele origini ae lui Master Chief, pe capacitatile avansate de lupta ale Spartanilor si rivalitatea tensionata dintre Spartani si Orbital Drop Shock Troopers (ODSTs).

Aceasta zdrobitoare stiitifico-fantastica saga te adanceste in bogatul univer Halo, cu sapte povesti incitante (spuse in opt parti), axat pe misterioasele origini ae lui Master Chief, pe capacitatile avansate de lupta ale Spartanilor si rivalitatea tensionata dintre Spartani si Orbital Drop Shock Troopers (ODSTs). Creat in colaborare cu un nume mare al animatiei nipone, Halo Legends te atrage in centrul luptelor continue ale omenirii cu Ordinul, ilustrate cu dinamism in stiluri de animatie avangardiste, plin de imagini ce-ti taie rasuflarea si actiune captivanta. Patrunde dincole de joc – si alatura-te aventurii din Halo Legends.
Categorie: Animatie | Adăugat de: DodyGeo™ | Tag-uri: movie online, filme de aventura, filme online cu traduce, filme noi, Halo Legends (2010), filme de actiune, filme de comedie, filme de horror, cinema
Vizualizări: 1924 | Descărcări: 0 | Comentarii: 1 | Evaluare: 5.0/6
Total comentarii : 0
avatar