I Am Number Four (2011) - online subtitrat

I Am Number Four (2011)
Noua adolescenti cu puteri paranormale se refugiaza pe Terra dupa ce planeta lor denumita Lorien este distrusa de catre o rasa ostila de extraterestri. Desi sunt supravegheati de cate un paznic si protejati de o vraja ce nu permite sa fie ucisi decat in ordine numerica, cei noua extraterestri sunt urmariti pe Pamant de catre dusmanii care le-au cotropit planeta, iar primii trei sunt omorati in Malaezia, Anglia si Kenya. Cel de-al patrulea adolescent stie ca este urmatoarea tinta si ca este in pericol sa isi piarda viata, motiv pentru care se muta dintr-un oras in altul, isi schimba des identitatea si se ascunde printre elevii de liceu din localitatea Paradise – Ohio sub numele de John Smith. Dupa ce John Smith se indragosteste de o tanara fotografa pe nume Sarah Harte, se imprieteneste cu pamanteanul Sam si se integreaza perfect in comunitatea din Ohio, simte pentru prima data in viata ca are motive intemeiate sa inceteze sa fuga si sa lupte impotriva celor care il haituiesc, ajutat fiind de catre paznicul si mentorul lui Henri. Server 1 Server2 <

I Am Number Four (2011) film online subtitrat in limba romana

Noua adolescenti cu puteri paranormale se refugiaza pe Terra dupa ce planeta lor denumita Lorien este distrusa de catre o rasa ostila de extraterestri. Desi sunt supravegheati de cate un paznic si protejati de o vraja ce nu permite sa fie ucisi decat in ordine numerica, cei noua extraterestri sunt urmariti pe Pamant de catre dusmanii care le-au cotropit planeta, iar primii trei sunt omorati in Malaezia, Anglia si Kenya. Cel de-al patrulea adolescent stie ca este urmatoarea tinta si ca este in pericol sa isi piarda viata, motiv pentru care se muta dintr-un oras in altul, isi schimba des identitatea si se ascunde printre elevii de liceu din localitatea Paradise – Ohio sub numele de John Smith. Dupa ce John Smith se indragosteste de o tanara fotografa pe nume Sarah Harte, se imprieteneste cu pamanteanul Sam si se integreaza perfect in comunitatea din Ohio, simte pentru prima data in viata ca are motive intemeiate sa inceteze sa fuga si sa lupte impotriva celor care il haituiesc, ajutat fiind de catre paznicul si mentorul lui Henri.
| Animatie I Am Number Four (2011) online subtitrat | I Am Number Four (2011) online subtitrat | Animatie I Am Number Four (2011) | I Am Number Four (2011) online subtitrat in romana | film I Am Number Four (2011) online gratis subtitrat in limba romana | Poate TE INTERESEAZA SI: I Am Number Four (2011)

Acum I Am Number Four (2011) Online subtitrat Romana

Vezi I Am Number Four (2011) in calitate HD complet gratis, cele mai cunoscute seriale online I Am Number Four (2011) filme online, Filme si seriale online cu premiera in anul (2016), Trailer I Am Number Four (2011) youtube, vizionati I Am Number Four (2011) online Romana - vezi in direct I Am Number Four (2011) dublat cu audio in Romana HD, AllMyVideos VK play I Am Number Four (2011) youtube. Ti-a placut I Am Number Four (2011) ? atunci lasa un comentariu la I Am Number Four (2011) - asa, si alti pot sa i-ti multumeasca vedeti I Am Number Four (2011) online HD in premiera, I Am Number Four (2011) online titrat Romana, I Am Number Four (2011) la tv si cinema sau la televizor vezi gratis, I Am Number Four (2011) online tradus in romana tradus, I Am Number Four (2011) free, download I Am Number Four (2011) mega download gratis, descarca torrent I Am Number Four (2011) torrent subtitrare pentru I Am Number Four (2011)

Download I Am Number Four (2011) subtitrat romana, Romama, romaneste, subtitrari I Am Number Four (2011) download
Adauga un comentariu: 0
avatar