Ice Age: Continental Drift (2012) - online subtitrat

Ice Age: Continental Drift (2012)
  • Categorie: Animatie
  • Regia: wG7-adcuHNY
  • Vizualizari: 4675
Acest film este cea de-a patra parte a fanteziei ''Ice Age''. Unul dintre cele mai iubite trio-uri din istoria cinematografiei - Manny ,Diego si Sid - pornesc in cea mai mare aventura a lor dupa ce un cataclism trimite in deriva un intreg continent. Separati de restul turmei, ei folosesc un iceberg pe post de barca improvizata si se lanseaza intr-o epopee maritima in incercarea disperata de a-i gasi pe ceilalti. Inainte sa devina eroi si sa reuseasca imposibilul, Manny si gasca sunt supusi la cele mai grele incercari prin care au trecut vreodata; se confrunta cu tot soiul de creaturi marine exotice, exploreaza cu curaj o noua lume plina de pericole necunoscute si se lupta cu pirati nemilosi. Bineinteles ca din aceasta aventura nu putea lipsi Scrat, a carui reuniune cu ghinda sa blestemata il catapulteaza in locuri in care nicio veverita preistorica nu a mai ajuns vreodata. Fox şi Blue Sky Studios au lansat în sfârşit mult aşteptatul trailer pentru partea a patra a seriei "Ice Age": "Continental Drift". Teaser-ul pentru filmul de animaţie care va apărea în mai 2012 este, în sine, un scurt metraj care urmăreşte, cum se putea altfel, o nouă serie de peripeţii ale celebrei Scrat. De această dată, cu ghinda în jurul lumii. Totodată, pentru promovarea Ice Age 4, cei de la Fox au mai lansat încă un scurt-metraj, care îl are ca personaj principal tot pe Scrat, de această dată călătorind în timp în urmărirea ghindei buclucaşe.

Ice Age: Continental Drift (2012) film online subtitrat in limba romana

Acest film este cea de-a patra parte a fanteziei ''Ice Age''. Unul dintre cele mai iubite trio-uri din istoria cinematografiei - Manny ,Diego si Sid - pornesc in cea mai mare aventura a lor dupa ce un cataclism trimite in deriva un intreg continent. Separati de restul turmei, ei folosesc un iceberg pe post de barca improvizata si se lanseaza intr-o epopee maritima in incercarea disperata de a-i gasi pe ceilalti.
| Animatie Ice Age: Continental Drift (2012) online subtitrat | Ice Age: Continental Drift (2012) online subtitrat | Animatie Ice Age: Continental Drift (2012) | Ice Age: Continental Drift (2012) online subtitrat in romana | film Ice Age: Continental Drift (2012) online gratis subtitrat in limba romana | Poate TE INTERESEAZA SI: Ice Age: Continental Drift (2012)

Acum Ice Age: Continental Drift (2012) Online subtitrat Romana

Vezi Ice Age: Continental Drift (2012) in calitate HD complet gratis, cele mai cunoscute seriale online Ice Age: Continental Drift (2012) filme online, Filme si seriale online cu premiera in anul (2016), Trailer Ice Age: Continental Drift (2012) youtube, vizionati Ice Age: Continental Drift (2012) online Romana - vezi in direct Ice Age: Continental Drift (2012) dublat cu audio in Romana HD, AllMyVideos VK play Ice Age: Continental Drift (2012) youtube. Ti-a placut Ice Age: Continental Drift (2012) ? atunci lasa un comentariu la Ice Age: Continental Drift (2012) - asa, si alti pot sa i-ti multumeasca vedeti Ice Age: Continental Drift (2012) online HD in premiera, Ice Age: Continental Drift (2012) online titrat Romana, Ice Age: Continental Drift (2012) la tv si cinema sau la televizor vezi gratis, Ice Age: Continental Drift (2012) online tradus in romana tradus, Ice Age: Continental Drift (2012) free, download Ice Age: Continental Drift (2012) mega download gratis, descarca torrent Ice Age: Continental Drift (2012) torrent subtitrare pentru Ice Age: Continental Drift (2012)

Download Ice Age: Continental Drift (2012) subtitrat romana, Romama, romaneste, subtitrari Ice Age: Continental Drift (2012) download
Adauga un comentariu: 0
avatar