menu
person

Asterix and Obelix contre Cesar (1999)
[ · Captură ecran ]2015-02-17, 3:29 PM
Cu aproximativ 50 de ani I.C Galia era ocupata in totalitate de legiunile romane ale lui Cesar. Cu ajutorul unei potiuni magice pregatita de druidul Panoramix care-i face pe locuitori invincibili, un satuc din regiunea Armonique inca mai reuseste sa reziste invadatorului. Printre ei se afla si Asterix si Obelix. Efectul licorii nu dureaza decat 10 minute, suficiente pentru a infrange orice atacant. Obelix detine o putere inegalabila datorita faptului ca pe vremea cand era copil a cazut in oala magica, iar acesta impreuna cu Asterix intra in actiune cu ajutorul unei licori care produce dusmanilor "iesirea ochilor din cap”. Cezar se pregateste sa invadeze Anglia si se foloseste de ajutorul lui Lucius Detrius, pentru a-l captura pe druid ca sa afle secretul potiunii, dar planul de acasa nu se potriveste cu cel din targ pentru ca in cale ii stau cei care ii retin trupele si care refuza sa plateasca tribut.
Asterix Et Obelix Contre Cesar, Asterix Et Obelix Contre Cesar (199, Asterix Et Obelix Contre CesarAsterix and Obelix contre Cesar (1999) - Cu aproximativ 50 de ani I.C Galia era ocupata in totalitate de legiunile romane ale lui Cesar. Cu ajutorul unei potiuni magice pregatita de druidul Panoramix care-i face pe locuitori invincibili, un satuc din regiunea Armonique inca mai reuseste sa reziste invadatorului. Printre ei se afla si Asterix si Obelix. Efectul licorii nu dureaza decat 10 minute, suficiente pentru a infrange orice atacant. Obelix detine o putere inegalabila datorita faptului ca pe vremea cand era copil a cazut in oala magica, iar acesta impreuna cu Asterix intra in actiune cu ajutorul unei licori care produce dusmanilor "iesirea ochilor din cap”. Cezar se pregateste sa invadeze Anglia si se foloseste de ajutorul lui Lucius Detrius, pentru a-l captura pe druid ca sa afle secretul potiunii, dar planul de acasa nu se potriveste cu cel din targ pentru ca in cale ii stau cei care ii retin trupele si care refuza sa plateasca tribut.
Asterix Et Obelix Contre Cesar, Asterix Et Obelix Contre Cesar (199, Asterix Et Obelix Contre Cesar

Vizioneaza online filmul Asterix and Obelix contre Cesar (1999) subtitrat in limba romana

Film Online Server 1

Film Online Server 1

Categorie: Aventura | Adăugat de: DodyGeo | Tag-uri: Asterix et Obelix contre Cesar, Asterix Et Obelix Contre Cesar (199
Vizualizări: 5260 | Descărcări: 0 | Evaluare: 5.0/5
Total comentarii : 0
avatar