menu
person

Rambo II – First Blood (1985)
[ · Captură ecran ]2013-10-23, 4:47 AM
Dupa ce a fost cauza unui mic "razboi” intr-un mic orasel din Statele Unite, John Rambo este prizonier intr-o inchisoare federala. Dar soldatul John Rambo este chemat inca odata la datorie atunci cand noi vesti despre prizonierii de razboi din Vietnam ies la iveala. Informatiile acumulate de armata americana arata ca acestia sunt inca in viata, dar inca sunt prizonieri, chiar daca razboiul a luat sfarsit.Dupa ce a fost cauza unui mic "razboi” intr-un mic orasel din Statele Unite, John Rambo este prizonier intr-o inchisoare federala. Dar soldatul John Rambo este chemat inca odata la datorie atunci cand noi vesti despre prizonierii de razboi din Vietnam ies la iveala. Informatiile acumulate de armata americana arata ca acestia sunt inca in viata, dar inca sunt prizonieri, chiar daca razboiul a luat sfarsit.
Misiunea lui Rambo este de a face fotografii in lagarele de prizonieri si sa se intoarca inapoi la baza. Patrunzand in spatele liniilor inamice, Rambo descopera ca de fapt rusii sunt in spatele acestor lagare. Pentru Rambo, misiunea se schimba. El va elibera prizonierii si ii va aduce inapoi acasa.
Categorie: Aventura | Adăugat de: DodyGeo™ | Tag-uri: FILME ONLINE CU TRADUCERE, Rambo II – First Blood (1985) FILME, FILME NOI ONLI, filme online cu subtitrare, FILME ONLINE DIRECT PE SITE
Vizualizări: 3350 | Descărcări: 0 | Evaluare: 5.0/7
Total comentarii : 0
avatar