menu
person

A Good Old Fashioned Orgy (2011) Pe8fitCfkBI
[ · Captură ecran ]2015-09-02, 12:12 PM
Vezi online filmul hd gratis subtitrat in limba romana A Good Old Fashioned Orgy (2011) . Filme noi 2012 de toate genurile doar pe analysis.ucoz.com.
Eric este un barbat trecut de 30 de ani, care refuza sa se maturizeze si traieste numai pentru a se distra in compania prietenilor, avand la dispozitie eleganta proprietate din Hamptons a parintilor lui pentru a organiza in fiecare vara petreceri extravagante cu diverse teme. Atunci cand este anuntat de catre tatal sau Jerry ca frumoasa casa cu piscina va fi pusa in vanzare, Eric nu protesteaza vehement, ci decide sa sarbatoreasca tristul eveniment in stil propriu, organizand de Ziua Muncii o ultima orgie impreuna cu amicii din perioada liceului, astfel incat toti componentii cercului sau de prieteni sa intretina relatii sexuale unii cu ceilalti. Psihologa Alison se declara initial impotriva ideii, dar, dupa ce se desparte de un iubit insuportabil, li se alatura lui Eric, Sue, Laura, Adam, Mike, Glenn, Kate, Doug si Willow in aceasta aventura nebuneasca, pe parcursul careia nimanui nu-i este permis sa nu se distreze la maximum si sa nu isi testeze limitele. Situatia se complica atunci cand Eric se indragosteste de Kelly, frumoasa agenta imobiliara care se ocupa de vanzarea casei, straduindu-se ca aceasta sa nu afle tema petrecerii dezlantuite pe care el a planificat-o.
Categorie: Comedie | Adăugat de: DodyGeo™ | Tag-uri: A Good Old Fashioned Orgy (2011) on, filme online subtitrate, filme online, A Good Old Fashioned Orgy (2011), online A Good Old Fashioned Orgy (2
Vizualizări: 3488 | Descărcări: 0 | Evaluare: 5.0/5
Total comentarii : 0
avatar