Bruce Almighty - Dumnezeu pentru o zi (2003) - online subtitrat

Bruce Almighty - Dumnezeu pentru o zi (2003)
  • Categorie: Comedie
  • Vizualizari: 1930
E bine sã ai puterea lui Dumnezeu... si dacã nu credeti, întrebati-l pe Bruce Nolan (JIM CARREY), pentru cã el ar trebui sã stie foarte bine! Bruce este vedeta unui post de televiziune din New York, mai precis este redactor la Departamentul de stiri – „Eyewitness News TV”, Buffalo.

Toatã lumea îi cunoaste genul de umor aparte, acid, spontan, firea bãgãreatã, reportajele mereu axate pe probleme de mare interes... chestii foarte apreciate, care îi fac pe spectatori fericiti, numai pe el nu. Bruce este pe cale sã avanseze, pentru cã seful lui urmeazã sã iasã la pensie. Face reportaje internationale, visul oricãrui ziarist, numai cã, în ciuda tuturor reusitelor, tipul e nefericit si nu pierde nici o ocazie sã spunã asta în gura mare. Pe Bruce nu-l multumeste nimic. Nici cariera, nici iubita -Grace-, care în treacãt fie spus, e frumoasã si-l iubeste.

Grace (JENNIFER ANISTON) conduce un centru de îngrijire si e fericitã cu viata pe care o duce. Viseazã sã ajungã o legendã, cum este Walter Cronkite si sã ajute pe toatã lumea. Bruce prinde ocazia de a face un reportaj despre un eveniment anual, cea de a 23 editie a celebrei „Maid of the Mist boat”, de la Niagara Falls, care trebuie transmis live. Face o gafã mare. Transmisia în direct începe înainte ca Bruce sã stie si iese circ. Postul de sef este încredintat rivalului lui Bruce si asta nu e totul. Norocul lui se transformã în dezastru. E concediat, în aceeasi zi o gascã de golani îi sparg masina si îl iau la bãtaie. Somer, bãtut, cu masina praf, Bruce este cel mai nefericit om din lume. Mînia îl face sã se ia la hartã cu Dumnezeu, care ar trebui sã fie responsabil de toate ghinioanele lui.Apar tot soiul de semne în calea lui, pe care în majoritate le ignorã, care îl îndrumã spre o clãdire veche, „Omni Presents, Inc”.
Cine credeti cã îl asteaptã pe Bruce la „Omni Presents, Inc”? Chiar Dumnezeu (MORGAN FREEMAN)! Cînd Tatãl tuturor aflã de la ex-reporterul coleric toate reprosurile, plîngerile si vãicãrelile, crede cã cel mai potrivit lucru ar fi sã-i ofere lui Bruce slujba sa. Adicã Dumnezeu îl provoacã pe reporterul coleric sã demonstreze, dacã poate, cã s-ar descurca mai bine în locul lui.Cînd Bruce se convinge cã nu viseazã, cã nu are nici un cosmar si cã nu e nici mãcar drogat, începe sã foloseascã puterile nemãrginite cu care l-a investit chiar bunul Dumnezeu! Se joacã, din amuzament, pînã cînd realizeazã cã se aflã la o rãscruce: sã-si foloseascã puterile pentru a deveni cel mai mare ticãlos care a existat vreodatã, sau sã gãseascã, în inima lui, acel grãunte de umanitate pe care mizeazã chiar Bruce Almighty


Bruce Almighty - Dumnezeu pentru o zi (2003) film online subtitrat in limba romana

E bine sã ai puterea lui Dumnezeu... si dacã nu credeti, întrebati-l pe Bruce Nolan (JIM CARREY), pentru cã el ar trebui sã stie foarte bine! Bruce este vedeta unui post de televiziune din New York, mai precis este redactor la Departamentul de stiri – „Eyewitness News TV”, Buffalo.
| Comedie Bruce Almighty - Dumnezeu pentru o zi (2003) online subtitrat | Bruce Almighty - Dumnezeu pentru o zi (2003) online subtitrat | Comedie Bruce Almighty - Dumnezeu pentru o zi (2003) | Bruce Almighty - Dumnezeu pentru o zi (2003) online subtitrat in romana | film Bruce Almighty - Dumnezeu pentru o zi (2003) online gratis subtitrat in limba romana | Poate TE INTERESEAZA SI: Bruce Almighty - Dumnezeu pentru o zi (2003)

Acum Bruce Almighty - Dumnezeu pentru o zi (2003) Online subtitrat Romana

Vezi Bruce Almighty - Dumnezeu pentru o zi (2003) in calitate HD complet gratis, cele mai cunoscute seriale online Bruce Almighty - Dumnezeu pentru o zi (2003) filme online, Filme si seriale online cu premiera in anul (2016), Trailer Bruce Almighty - Dumnezeu pentru o zi (2003) youtube, vizionati Bruce Almighty - Dumnezeu pentru o zi (2003) online Romana - vezi in direct Bruce Almighty - Dumnezeu pentru o zi (2003) dublat cu audio in Romana HD, AllMyVideos VK play Bruce Almighty - Dumnezeu pentru o zi (2003) youtube. Ti-a placut Bruce Almighty - Dumnezeu pentru o zi (2003) ? atunci lasa un comentariu la Bruce Almighty - Dumnezeu pentru o zi (2003) - asa, si alti pot sa i-ti multumeasca vedeti Bruce Almighty - Dumnezeu pentru o zi (2003) online HD in premiera, Bruce Almighty - Dumnezeu pentru o zi (2003) online titrat Romana, Bruce Almighty - Dumnezeu pentru o zi (2003) la tv si cinema sau la televizor vezi gratis, Bruce Almighty - Dumnezeu pentru o zi (2003) online tradus in romana tradus, Bruce Almighty - Dumnezeu pentru o zi (2003) free, download Bruce Almighty - Dumnezeu pentru o zi (2003) mega download gratis, descarca torrent Bruce Almighty - Dumnezeu pentru o zi (2003) torrent subtitrare pentru Bruce Almighty - Dumnezeu pentru o zi (2003)

Download Bruce Almighty - Dumnezeu pentru o zi (2003) subtitrat romana, Romama, romaneste, subtitrari Bruce Almighty - Dumnezeu pentru o zi (2003) download
Adauga un comentariu: 0
avatar