menu
person

He Never Died 2015 6QK2T7I5uUA
[ · Captură ecran ]2016-01-15, 2:12 AM

Urmăreşte online filmul He Never Died 2015, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SERVER 2

SERVER 3

He Never Died 2015, film online HD, subtitrat în Română

Jack este un bărbat misterios plin de muşchi care reuşeşte să nu iasă foarte mult în evidenţă până ce nu se simte obligat să ancheteze dispariţia fetei sale înstrăinate în vârstă de 19 ani, Andreea. Jack nu este super puternic, dar este clădit precum un tanc, iar emoţiile sale sunt, de asemenea, asemănătoare unei maşinării. Jack are un trecut întunecat şi evită să îl înfrunte jucând de unul singur Bingo şi consumând tot felul de mâncăruri nesănătoase.

Aceste lucruri atrag curiozitatea unor femei vivace, dar lipsite de puteri supranaturale, precum Clara sau Andrea, chelneriţele de la barul pe care îl frecventează cu regularitate. Însă izolarea lui Jack este una dincolo de limitele normalului şi de programările pe care le are cu un tânăr ce face, aparent, trafic de droguri. Când doarme are parte de migrene. Când mănâncă declanşează un vulcan de furie care îl motivează să nu dea nici doi bani pe nimeni din jurul său.

În cea mai mare parte a timpului, Jack vorbeşte ca şi cum nu ar şti sau păsa despre nimeni şi nimic în afara arealului sau de răspândire. Jack este un tip straniu, el fiind genul care să permită să primească un pumn doar pentru a avea motiv să riposteze cu o forţă mult superioară. Superputerea lui Jack este aceea de-a şti cât este de puternic şi capabil să învingă orice oponent i-ar ieşi în cale. De asemenea, el este suficient de puternic să se simtă vinovat de puterea pe care o are, însă nu îndeajuns cât să-i şi pese de oricine altcineva în afara lui însuşi.

Categorie: Comedie | Adăugat de: DodyGeo | Tag-uri: He Never Died online subtitrat, Booboo Stewart, He Never Died, He Never Died film online, Henry Rollins, Steven Ogg
Vizualizări: 4180 | Descărcări: 0 | Evaluare: 4.0/2
Total comentarii : 0
avatar