Liar Liar (1997) - online subtitrat

Liar Liar (1997)
  • Categorie: Comedie
  • Vizualizari: 1193
Fletcher Reede (Jim Carrey) este un avocat obsedat de munca lui care îşi câştigă existenţa minţind pe toată lumea. Acest prost obicei l-a transformat într-un om prosper, dar îl îndepărtează în timp de soţia lui Audrey (Maura Tierney) şi începe să-i afecteze şi relaţia cu fiul său, Max (Justin Cooper).
Deşi Fletcher i-a promis de mai multe ori lui Max că va veni la aniversarea lui de opt ani, în momentul în care apare ceva important la muncă, uită cu desăvârşire de petrecere. Într-un târziu sună acasă şi se scuză într-un mod atât de penibil, încât chiar şi fiul lui işi dă seama că tatăl său este cel mai mare mincinos de pe pământ.Când vine timpul să sufle în lumânări, Max îşi pune o dorinţă: ca tatăl lui să nu mai poată spune nici o minciună pentru o zi întreagă. În mod miraculos, dorinţa micuţului se îndeplineşte şi a doua zi, marele avocat descoperă că este total incapabil de a spune ceva ce nu este adevărat.Viaţa lui ia cu totul o altă turnură, în principal din cauza încurcăturilor în lanţ atât în firma unde lucra cât şi în procesul de divorţ în care era implicat.Acest film a fost creat pentru a arăta publicului şi o latură mult mai caldă şi simpatică a personalităţii lui Jim Carrey. Poate şi din această cauză, scena în care personajul lui Jim se bate singur este una cât se poate de reală. Producătorii spun că nu au folosit nici un efect special, zgomotele care se aud provenind chiar din impactul dintre capul lui Jim şi pereţi...

Liar Liar (1997) film online subtitrat in limba romana

Fletcher Reede (Jim Carrey) este un avocat obsedat de munca lui care îşi câştigă existenţa minţind pe toată lumea. Acest prost obicei l-a transformat într-un om prosper, dar îl îndepărtează în timp de soţia lui Audrey (Maura Tierney) şi începe să-i afecteze şi relaţia cu fiul său, Max (Justin Cooper).
Deşi Fletcher i-a promis de mai multe ori lui Max că va veni la aniversarea lui de opt ani, în momentul în care apare ceva important la muncă, uită cu desăvârşire de petrecere.
| Comedie Liar Liar (1997) online subtitrat | Liar Liar (1997) online subtitrat | Comedie Liar Liar (1997) | Liar Liar (1997) online subtitrat in romana | film Liar Liar (1997) online gratis subtitrat in limba romana | Poate TE INTERESEAZA SI: Liar Liar (1997)

Acum Liar Liar (1997) Online subtitrat Romana

Vezi Liar Liar (1997) in calitate HD complet gratis, cele mai cunoscute seriale online Liar Liar (1997) filme online, Filme si seriale online cu premiera in anul (2016), Trailer Liar Liar (1997) youtube, vizionati Liar Liar (1997) online Romana - vezi in direct Liar Liar (1997) dublat cu audio in Romana HD, AllMyVideos VK play Liar Liar (1997) youtube. Ti-a placut Liar Liar (1997) ? atunci lasa un comentariu la Liar Liar (1997) - asa, si alti pot sa i-ti multumeasca vedeti Liar Liar (1997) online HD in premiera, Liar Liar (1997) online titrat Romana, Liar Liar (1997) la tv si cinema sau la televizor vezi gratis, Liar Liar (1997) online tradus in romana tradus, Liar Liar (1997) free, download Liar Liar (1997) mega download gratis, descarca torrent Liar Liar (1997) torrent subtitrare pentru Liar Liar (1997)

Download Liar Liar (1997) subtitrat romana, Romama, romaneste, subtitrari Liar Liar (1997) download
Adauga un comentariu: 0
avatar