Marmaduke (2010) - online subtitrat

Marmaduke (2010)
  • Categorie: Comedie
  • Vizualizari: 1402

Inspirat din benzile desenate create de catre Brad Anderson incepand cu anul 1954 si publicate in diverse publicatii nord-americane, filmul "Marmaduke” imbina in mod armonios tehnologia live-action cu animatia computerizata, avandu-l in centrul actiunii pe zvapaiatul si inimosul caine Marmaduke din rasa Marele Danez. Acesta raspandeste haosul pe acolo pe unde trece. Atunci cand sotii Debbie si Phil Winslow se muta impreuna cu copiii lor Sarah si Brian din orasul lor natal in Orange County – California, neastamparatul Marmaduke…...

Marmaduke 2010, film online HD, subtitrat în Română

Marmaduke este un Dog German ce trăieşte în Kansasul rural cu o pisică pe nume Carlos. Stăpânul lui, Phil Winslow (Lee Peace), lucrează pentru compania producătoare de mâncare de câini, Bark Organic. Din perspectiva lui Marmaduke, Phil este foarte strict. Într-o zi, Carlos îi spune lui Marmaduke că l-a auzit pe Phil spunând că vor fi transferaţi în Orange County. Ei se mută din Kansas în noua casă din California. Şeful lui Phil, Don Twombly (William H. Macy), vrea să îşi extindă afacerea în toată ţara.

Phil şi Don se întâlnesc la un parc de câini pentru a discuta despre noua misiune a lui Phil. Acolo, Marmaduke se întâlnşte cu o frumoasă căţea Collie cu păr lung al cărei iubit este Bosco, un Beauceron violent şi posesiv. Bosco îl intimidează pe Marmaduke, care nu vrea să intre în conflict. El se întâlneşte apoi cu Mazie, iar aceasta dezvoltă o pasiune faţă de el.

Împreună cu alte câteva patrupede, Marmaduke iese în oraş într-o noapte şi ajunge la o petrecere pe care a dat-o Bosco şi unde sunt acceptate doar animalele cu pedigree aşa că este alungat de acolo. Marmaduke îl pune pe Carlos să pretindă că s-a pierdut în parc şi cei doi înscenează o luptă în faţa celorlaţi câini menită să-l ajute pe Marmaduke să crească în privirile lor ca un dur. În timp ce familia Winslow se află în barca lui Don, Marmaduke dă o petrecere şi cea mai mare parte a câinilor din parc sunt invitaţi. Bosco vine şi el şi îi strică petrecerea.

Marmaduke (2010) film online subtitrat in limba romana

Urmăreşte online filmul Marmaduke 2010, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SERVER 2

SERVER 3


| Comedie Marmaduke (2010) online subtitrat | Marmaduke (2010) online subtitrat | Comedie Marmaduke (2010) | Marmaduke (2010) online subtitrat in romana | film Marmaduke (2010) online gratis subtitrat in limba romana | Poate TE INTERESEAZA SI: Marmaduke (2010)

Acum Marmaduke (2010) Online subtitrat Romana

Vezi Marmaduke (2010) in calitate HD complet gratis, cele mai cunoscute seriale online Marmaduke (2010) filme online, Filme si seriale online cu premiera in anul (2016), Trailer Marmaduke (2010) youtube, vizionati Marmaduke (2010) online Romana - vezi in direct Marmaduke (2010) dublat cu audio in Romana HD, AllMyVideos VK play Marmaduke (2010) youtube. Ti-a placut Marmaduke (2010) ? atunci lasa un comentariu la Marmaduke (2010) - asa, si alti pot sa i-ti multumeasca vedeti Marmaduke (2010) online HD in premiera, Marmaduke (2010) online titrat Romana, Marmaduke (2010) la tv si cinema sau la televizor vezi gratis, Marmaduke (2010) online tradus in romana tradus, Marmaduke (2010) free, download Marmaduke (2010) mega download gratis, descarca torrent Marmaduke (2010) torrent subtitrare pentru Marmaduke (2010)

Download Marmaduke (2010) subtitrat romana, Romama, romaneste, subtitrari Marmaduke (2010) download
Adauga un comentariu: 0
avatar