menu
person

Marmaduke (2010)
[ · Captură ecran ]2015-07-15, 7:03 PM

Urmăreşte online filmul Marmaduke 2010, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SERVER 2

SERVER 3Inspirat din benzile desenate create de catre Brad Anderson incepand cu anul 1954 si publicate in diverse publicatii nord-americane, filmul "Marmaduke” imbina in mod armonios tehnologia live-action cu animatia computerizata, avandu-l in centrul actiunii pe zvapaiatul si inimosul caine Marmaduke din rasa Marele Danez. Acesta raspandeste haosul pe acolo pe unde trece. Atunci cand sotii Debbie si Phil Winslow se muta impreuna cu copiii lor Sarah si Brian din orasul lor natal in Orange County – California, neastamparatul Marmaduke…...

Marmaduke 2010, film online HD, subtitrat în Română

Marmaduke este un Dog German ce trăieşte în Kansasul rural cu o pisică pe nume Carlos. Stăpânul lui, Phil Winslow (Lee Peace), lucrează pentru compania producătoare de mâncare de câini, Bark Organic. Din perspectiva lui Marmaduke, Phil este foarte strict. Într-o zi, Carlos îi spune lui Marmaduke că l-a auzit pe Phil spunând că vor fi transferaţi în Orange County. Ei se mută din Kansas în noua casă din California. Şeful lui Phil, Don Twombly (William H. Macy), vrea să îşi extindă afacerea în toată ţara.

Phil şi Don se întâlnesc la un parc de câini pentru a discuta despre noua misiune a lui Phil. Acolo, Marmaduke se întâlnşte cu o frumoasă căţea Collie cu păr lung al cărei iubit este Bosco, un Beauceron violent şi posesiv. Bosco îl intimidează pe Marmaduke, care nu vrea să intre în conflict. El se întâlneşte apoi cu Mazie, iar aceasta dezvoltă o pasiune faţă de el.

Împreună cu alte câteva patrupede, Marmaduke iese în oraş într-o noapte şi ajunge la o petrecere pe care a dat-o Bosco şi unde sunt acceptate doar animalele cu pedigree aşa că este alungat de acolo. Marmaduke îl pune pe Carlos să pretindă că s-a pierdut în parc şi cei doi înscenează o luptă în faţa celorlaţi câini menită să-l ajute pe Marmaduke să crească în privirile lor ca un dur. În timp ce familia Winslow se află în barca lui Don, Marmaduke dă o petrecere şi cea mai mare parte a câinilor din parc sunt invitaţi. Bosco vine şi el şi îi strică petrecerea.

Categorie: Comedie | Adăugat de: DodyGeo™ | Tag-uri: Marmaduke (2010) Film Online 2010 s
Vizualizări: 2554 | Descărcări: 0 | Evaluare: 5.0/5
Total comentarii : 0
ComForm">
avatar