Mr Bones - online subtitrat

Mr Bones
  • Categorie: Comedie
  • Regia: Gray Hofmeyr
  • Anul: 2000-2005
  • Vizualizari: 2412
Mr Bones este personajul principal al acestei comedii exceptionale. El este crescut si educat de mic de regele tribului din Huvukiland, dedicandu-se trup si suflet poporului lui. Cea mai mare abilitate a lui este ghicitul in oase, avand astfel anumite previziuni.Atunci cand regle tinutului, tatal adoptiv, al lui Bones este foarte deprimat din cauza faptului ca toata viata lui a incercat sa faca un baiat si nu a reusit, desi are 12 neveste si 17 copii(fete), Mr. Bones ii ghiceste in oase si "vede” ca uneva departe exista un fiu mostenitor, nascut de o femeie din tineretea regelui pe care o cunoscuse in Tara Soarelui. Impreuna, cei doi decid ca Bones sa mearga sa-l caute pe printul succesor la tron si sa-l aduca in tara lui originara, la poporul lui.Odata cu plecarea lui Bones, se declanseaza o serie de intamplari care mai de care mai hazlii, acesta trecand prin adevarate aventuri pentru a-si indeplini misiunea.

Mr. Bones 2001 (Domnul Oase), film online DVDRip, subtitrat în Română

Acţiunea filmului începe undeva în Kuvukiland, un regat subdezvoltat din Africa. Mr. Bones (Dl. Oase) este un bebeluş ce ajunge acolo ca urmare a unui accident aviatic şi el este singurul care supravieţuieşte. După ce creşte, el devine profetul aruncător-de-oase al regatului. Regele Tsonga, domnitorul Kuvukiland, tânjeşte după un urmaş băiat care să-i fie succesor la tron. Acesta are nu mai puţin de 17 copii, dar din nefericire pentru el, toate sunt fete şi a renunţat la ideea de-a mai avea vreodată un băiat, asta până când îşi aminteşte că a avut, totuşi, şi un băiat în urmă cu câteva decenii în Sun City.

El îi ordonă imediat lui Mr. Bones să plece în căutarea viitorului prinţ. În acelaşi timp, faimosul jucător de golf Vince „The Prince” (Prinţul) Lee, împreună cu antrenorul său, The Wild Bull, sosesc în Sun City pentru a participa la un turneu de golf. Un patron de cazino local, Zach Devlin, pune un pariu uriaş pe faptul că Vince va câştiga respectivul turneu, dar înainte de-a începe, Wild Bull este rănit într-un ciudat accident. Chiar dacă îşi revine relativ repede, el este reţinut fără voia lui în spital. Fără ajutorul antrenorului său, Vince joacă execrabil până ce îl întâlneşte pe excentricul Mr. Bones care crede despre el că este prinţul căutat şi îl ajută să dea o lovitură norocoasă.

Vince este aproape de-a câştiga jocul, dar Mr. Bones îşi aminteşte care este sarcina lui şi pune capăt unei serii perfecte a acestuia. El se retrage supărat, dar apoi cunoaşte o cântăreaţă locală, Laleti, şi este fermecat imediat de frumuseţea acesteia. Mr. Bones observă acest lucru şi o personifică pe aceasta pentru a-l răpi pe Vince. A doua zi, Wild Bull reuşeşte sa fugă din spital şi merge să-l caute pe Vince, împreună cu Laleti şi mama ei.

Mr Bones film online subtitrat in limba romana

Urmăreşte online filmul Mr. Bones 2001 (Domnul Oase), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

SERVER 2

SERVER 3


Vizioneaza trailer film online Mr Bones

| Comedie Mr Bones online subtitrat | Mr Bones online subtitrat | Comedie Mr Bones | Mr Bones online subtitrat in romana | film Mr Bones online gratis subtitrat in limba romana | Poate TE INTERESEAZA SI: Mr Bones

Acum Mr Bones Online subtitrat Romana

Vezi Mr Bones in calitate HD complet gratis, cele mai cunoscute seriale online Mr Bones filme online, Filme si seriale online cu premiera in anul (2016), Trailer Mr Bones youtube, vizionati Mr Bones online Romana - vezi in direct Mr Bones dublat cu audio in Romana HD, AllMyVideos VK play Mr Bones youtube. Ti-a placut Mr Bones ? atunci lasa un comentariu la Mr Bones - asa, si alti pot sa i-ti multumeasca vedeti Mr Bones online HD in premiera, Mr Bones online titrat Romana, Mr Bones la tv si cinema sau la televizor vezi gratis, Mr Bones online tradus in romana tradus, Mr Bones free, download Mr Bones mega download gratis, descarca torrent Mr Bones torrent subtitrare pentru Mr Bones

Download Mr Bones subtitrat romana, Romama, romaneste, subtitrari Mr Bones download
Adauga un comentariu: 0
avatar