menu
person

Mr Bones Pzuw2PKmDZo
[ · Captură ecran ]2015-02-07, 7:04 PM

Urmăreşte online filmul Mr. Bones 2001 (Domnul Oase), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

SERVER 2

SERVER 3


Mr Bones este personajul principal al acestei comedii exceptionale. El este crescut si educat de mic de regele tribului din Huvukiland, dedicandu-se trup si suflet poporului lui. Cea mai mare abilitate a lui este ghicitul in oase, avand astfel anumite previziuni.Atunci cand regle tinutului, tatal adoptiv, al lui Bones este foarte deprimat din cauza faptului ca toata viata lui a incercat sa faca un baiat si nu a reusit, desi are 12 neveste si 17 copii(fete), Mr. Bones ii ghiceste in oase si "vede” ca uneva departe exista un fiu mostenitor, nascut de o femeie din tineretea regelui pe care o cunoscuse in Tara Soarelui. Impreuna, cei doi decid ca Bones sa mearga sa-l caute pe printul succesor la tron si sa-l aduca in tara lui originara, la poporul lui.Odata cu plecarea lui Bones, se declanseaza o serie de intamplari care mai de care mai hazlii, acesta trecand prin adevarate aventuri pentru a-si indeplini misiunea.

Mr. Bones 2001 (Domnul Oase), film online DVDRip, subtitrat în Română

Acţiunea filmului începe undeva în Kuvukiland, un regat subdezvoltat din Africa. Mr. Bones (Dl. Oase) este un bebeluş ce ajunge acolo ca urmare a unui accident aviatic şi el este singurul care supravieţuieşte. După ce creşte, el devine profetul aruncător-de-oase al regatului. Regele Tsonga, domnitorul Kuvukiland, tânjeşte după un urmaş băiat care să-i fie succesor la tron. Acesta are nu mai puţin de 17 copii, dar din nefericire pentru el, toate sunt fete şi a renunţat la ideea de-a mai avea vreodată un băiat, asta până când îşi aminteşte că a avut, totuşi, şi un băiat în urmă cu câteva decenii în Sun City.

El îi ordonă imediat lui Mr. Bones să plece în căutarea viitorului prinţ. În acelaşi timp, faimosul jucător de golf Vince „The Prince” (Prinţul) Lee, împreună cu antrenorul său, The Wild Bull, sosesc în Sun City pentru a participa la un turneu de golf. Un patron de cazino local, Zach Devlin, pune un pariu uriaş pe faptul că Vince va câştiga respectivul turneu, dar înainte de-a începe, Wild Bull este rănit într-un ciudat accident. Chiar dacă îşi revine relativ repede, el este reţinut fără voia lui în spital. Fără ajutorul antrenorului său, Vince joacă execrabil până ce îl întâlneşte pe excentricul Mr. Bones care crede despre el că este prinţul căutat şi îl ajută să dea o lovitură norocoasă.

Vince este aproape de-a câştiga jocul, dar Mr. Bones îşi aminteşte care este sarcina lui şi pune capăt unei serii perfecte a acestuia. El se retrage supărat, dar apoi cunoaşte o cântăreaţă locală, Laleti, şi este fermecat imediat de frumuseţea acesteia. Mr. Bones observă acest lucru şi o personifică pe aceasta pentru a-l răpi pe Vince. A doua zi, Wild Bull reuşeşte sa fugă din spital şi merge să-l caute pe Vince, împreună cu Laleti şi mama ei.

Categorie: Comedie | Adăugat de: DodyGeo™ | Tag-uri: Mr Boness
Vizualizări: 6819 | Descărcări: 0 | Evaluare: 4.9/10
Total comentarii : 0
avatar