New Years Eve (2011) - online subtitrat

New Years Eve (2011)
  • Categorie: Comedie
  • Vizualizari: 1356
Pe parcursul a 24 de ore, un grup de new yorkezi singuri sau implicati in relatii de cuplu experimenteaza fiorii redescoperirii dragostei alaturi de un nou partener, fericirea reconcilierii cu un fost iubit, suferinta incheierii unei idile, entuziasmul extinderii familiei cu inca un membru sau redobandirea sperantei si a bucuriei de a trai. Ingrid este o secretara frustrata, care il cunoaste pe tanarul Paul si este ajutata de catre acesta sa isi indeplineasca lista de dorinte pe care si le-a fixat pentru ajunul Anului Nou. Griffin si Tess asteapta venirea pe lume a unui copil si spera ca bebelusul lor sa fie primul nascut in noul an astfel incat ei sa incaseze premiul in valoare de 25.000 de dolari. Randy detesta Revelionul, dar este convins de Elise, o cantareata de backing vocals intr-o trupa rock, sa dea o sansa iubirii si festivitatilor organizate la fiecare final de an in Times Square. Starul rock Jensen se impaca cu fosta iubita Laura Carrington, angajata unei firme de catering, care este fortata sa munceasca in ultima zi a anului. Sam Ricker soseste la New York pentru a se reuni cu femeia de care este indragostit si cu care si-a petrecut precedentul Revelion, Kate isi da seama ca se bazeaza prea mult pe fiica ei adolescenta Hailey pentru a-i tine companie, iar Claire Morgan, producatoarea celebrului spectacol din Times Square, nu ramane insensibila la farmecul unui politist de culoare care supravegheaza festivitatea.

Vizioneaza film gratis hd New Years Eve (2011) online Subtitrat!

Server:1

New Years Eve (2011) film online subtitrat in limba romana

Pe parcursul a 24 de ore, un grup de new yorkezi singuri sau implicati in relatii de cuplu experimenteaza fiorii redescoperirii dragostei alaturi de un nou partener, fericirea reconcilierii cu un fost iubit, suferinta incheierii unei idile, entuziasmul extinderii familiei cu inca un membru sau redobandirea sperantei si a bucuriei de a trai. Ingrid este o secretara frustrata, care il cunoaste pe tanarul Paul si este ajutata de catre acesta sa isi indeplineasca lista de dorinte pe care si le-a fixat pentru ajunul Anului Nou. Griffin si Tess asteapta venirea pe lume a unui copil si spera ca bebelusul lor sa fie primul nascut in noul an astfel incat ei sa incaseze premiul in valoare de 25.000 de dolari. Randy detesta Revelionul, dar este convins de Elise, o cantareata de backing vocals intr-o trupa rock, sa dea o sansa iubirii si festivitatilor organizate la fiecare final de an in Times Square. Starul rock Jensen se impaca cu fosta iubita Laura Carrington, angajata unei firme de catering, care este fortata sa munceasca in ultima zi a anului.
| Comedie New Years Eve (2011) online subtitrat | New Years Eve (2011) online subtitrat | Comedie New Years Eve (2011) | New Years Eve (2011) online subtitrat in romana | film New Years Eve (2011) online gratis subtitrat in limba romana | Poate TE INTERESEAZA SI: New Years Eve (2011)

Acum New Years Eve (2011) Online subtitrat Romana

Vezi New Years Eve (2011) in calitate HD complet gratis, cele mai cunoscute seriale online New Years Eve (2011) filme online, Filme si seriale online cu premiera in anul (2016), Trailer New Years Eve (2011) youtube, vizionati New Years Eve (2011) online Romana - vezi in direct New Years Eve (2011) dublat cu audio in Romana HD, AllMyVideos VK play New Years Eve (2011) youtube. Ti-a placut New Years Eve (2011) ? atunci lasa un comentariu la New Years Eve (2011) - asa, si alti pot sa i-ti multumeasca vedeti New Years Eve (2011) online HD in premiera, New Years Eve (2011) online titrat Romana, New Years Eve (2011) la tv si cinema sau la televizor vezi gratis, New Years Eve (2011) online tradus in romana tradus, New Years Eve (2011) free, download New Years Eve (2011) mega download gratis, descarca torrent New Years Eve (2011) torrent subtitrare pentru New Years Eve (2011)

Download New Years Eve (2011) subtitrat romana, Romama, romaneste, subtitrari New Years Eve (2011) download
Adauga un comentariu: 0
avatar