Pitch Perfect - online subtitrat

Pitch Perfect

Bazata pe nuvela "Pitch Perfect" de Mickey Rapkin, povestea urmareste un grup de fete ce canta acappella care se redescopera si se reintregesc ca grup pentru a concura in campionat si pentru a-i bate pe baieti.

Pitch Perfect 2012, film online DVDRip, subtitrat în Română

Într-o competiţie naţională de a capella, grupul de femei de la Universitatea Barden numit „Barden Bellas”, cântă bine până în momentul când Aubery Posen (Anna Camp) vomită pe scenă în timpul numărului solo şi transformă totul într-o umilinţă publică, ruinând şansele grupului de-a câştiga competiţia. La patru luni distanţă de eveniment, Beca Mitchell (Anna Kendrick), nou venită la Universitatea Barden, nu are nicio tragere de inimă să urmeze facultatea, dar este forţată să facă acest lucru de tatăl ei, profesor universitar. Dorind mai degrabă să urmeze o carieră muzicală, Beca merge ca stagiară la staţia de radio din cadrul Universităţii unde îl întâlneşte pe Jesse Swanson (Skylar Astin) care dezvoltă o pasiune pentru ea.

Când tatăl ei află că lipseşte de la cursuri îi propune o întelegere: dacă se alătură unui grup şi apoi încă mai doreşte să renunţe la facultate după primul an, el îi va permite acest lucru şi va suporta costurile mutării ei la Los Angeles. La insistenţele şefei grupului Chloe Beale (Brittany Snow), Beca se alătură Barden Bellas cu ceva ezitări. Aubery nu este de acord cu cooptarea ei, dar pe urmă cedează din cauza nevoii disperate de membre noi şi datorită talentului Becăi. Ea se alătură celorlalte membre care nu prea se încadrează în tiparul obişnuit al grupului Bellas: Cynthia-Rose (Ester Dean), Stacie Conrad (Alexis Knapp), Lilly Onakuramara (Hana Mae Lee) şi Fat Amy (Rebel Wilson).

The Bellas participă la o competiţie regională de la Universitatea Carolina. În ciuda interpretării învechite şi stilului dezagreabil, ele reuşesc să prindă locul doi care le garantează prezenţa în semi finale. O mică încăierare petrecută după competiţie conduce la arestarea Becăi şi face ca începutul de prietenie dintre ele să se „acrească”. Între timp, Beca sugerează ca grupul să încerce o abordare nouă şi mai îndrăzneaţă, lucru pe care îl aprobă toate membrele în afară de Aubery, care insistă să păstreze repertoriul curent.

Pitch Perfect film online subtitrat in limba romana

Urmăreşte online filmul Pitch Perfect 2012, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Server 2

SERVER 3

SERVER 4


Vizioneaza trailer film online Pitch Perfect

| Comedie Pitch Perfect online subtitrat | Pitch Perfect online subtitrat | Comedie Pitch Perfect | Pitch Perfect online subtitrat in romana | film Pitch Perfect online gratis subtitrat in limba romana | Poate TE INTERESEAZA SI: Pitch Perfect

Acum Pitch Perfect Online subtitrat Romana

Vezi Pitch Perfect in calitate HD complet gratis, cele mai cunoscute seriale online Pitch Perfect filme online, Filme si seriale online cu premiera in anul (2016), Trailer Pitch Perfect youtube, vizionati Pitch Perfect online Romana - vezi in direct Pitch Perfect dublat cu audio in Romana HD, AllMyVideos VK play Pitch Perfect youtube. Ti-a placut Pitch Perfect ? atunci lasa un comentariu la Pitch Perfect - asa, si alti pot sa i-ti multumeasca vedeti Pitch Perfect online HD in premiera, Pitch Perfect online titrat Romana, Pitch Perfect la tv si cinema sau la televizor vezi gratis, Pitch Perfect online tradus in romana tradus, Pitch Perfect free, download Pitch Perfect mega download gratis, descarca torrent Pitch Perfect torrent subtitrare pentru Pitch Perfect

Download Pitch Perfect subtitrat romana, Romama, romaneste, subtitrari Pitch Perfect download
Adauga un comentariu: 0
avatar