menu
person

The Ridiculous 6 (2015)
[ · Captură ecran ]2015-12-14, 8:23 PM
The Ridiculous 6 – Cei 6 Ridicoli (2015), film online HD, subtitrat în Română
În epoca Vestului Sălbatic, un bărbat liniştit pe nume Tommy Stockburn (Adam Sandler) a fost crescut de către indieni şi poreclit „Cuţit Alb” datorită abilităţii sale de-a mânui cuţitele.

The Ridiculous 6 – Cei 6 Ridicoli (2015), film online HD, subtitrat în Română

În epoca Vestului Sălbatic, un bărbat liniştit pe nume Tommy Stockburn (Adam Sandler) a fost crescut de către indieni şi poreclit „Cuţit Alb” datorită abilităţii sale de-a mânui cuţitele. El urmează să se însoare cu o femeie indiană pe nume Smoking Fox (Julia Jones). Tommy dă peste o gaşcă de bandiţi condusă de Will Patch (Will Forte) pe care reuşeşte să-i păcălească, iar acelaşi lucru îl face cu un proprietar de restaurant ce urăşte indienii, Clem (Zahn).

În satul lui indian, un spărgător de bănci pe nume Frank Stockburn (Nick Nolte) vine şi susţine că este tatăl biologic al lui Tommy. Tommy îi explică lui Frank faptul că mama lui a fost împuşcată de un bărbat când el era copil şi îl ducea la şcoală. La rândul său, Frank îi spune lui Tommy că suferă de o boală terminală şi nu mai are mult timp de trăit. În ziua următoare, un grup de bandiţi ce au legătură cu Frank soseşte în sat. Grupul este condus de brutalul Cicero (Danny Trejo), iar acesta vrea ca Frank să-i dea înapoi ce-i datorează.

Atunci când Frank refuză, bandiţii îl răpesc şi îi spun lui Tommy că dacă vrea să-şi revadă tatăl să aducă suma de 50 de mii de dolari pentru a-l răscumpăra. Tommy porneşte într-o misiune de recuperare a tatălui său redescoperit şi crede că cea mai bună cale de-a strânge suma necesară este de-a o fura. În timpul acestei misiuni, Tommy descoperă că mai are cinci fraţi vitregi, care mai decare mai ciudat. Toţi cinci i se alătură lui Tommy şi formează echipa „Cei Şase Ridicoli”!

Urmăreşte online filmul The Ridiculous 6 – Cei 6 Ridicoli (2015), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SERVER 2

SERVER 3


Categorie: Comedie | Adăugat de: DodyGeo | Tag-uri: The Ridiculous 6 (2015)
Vizualizări: 4558 | Descărcări: 0 | Evaluare: 3.4/5
Total comentarii : 0
avatar