The Truth About Love - Adevarul despre iubire (2004) - Film Online Subtitrat - film online subtitrat in limba romana
            
                      

Film The Truth About Love - Adevarul despre iubire (2004) - Film Online Subtitrat online subtitrat


Asistenta medicala Alice este casatorita cu avocatul Sam Holbrook. De Sfantul Valentin, femeia primeste o felicitare anonima din partea lui Archie Gray, cel mai bun prieten si partenerul sotului ei de la firma de avocatura, presupunand in mod eronat ca expeditorul este Sam. Incurajata de confidenta ei Felicity, Alice ii trimite la randul sau o felicitare anonima sotului pentru a-i testa fidelitatea. Atunci cand Sam pastreaza secretul asupra existentei felicitarii, Alice suspecteaza ca acesta o inseala si decide sa il atraga intr-un joc al seductiei, pretinzand ca este o admiratoare misterioasa si nimfomana si implicandu-l in convorbiri telefonice erotice si in intalniri clandestine, prilej cu care afla despre amanta lui Katya.Trailer:


Varianta 1
Varianta 3
Ti-a placut filmul The Truth About Love - Adevarul despre iubire (2004) - Film Online Subtitrat?

Care este parerea ta despre acest film: The Truth About Love - Adevarul despre iubire (2004) - Film Online Subtitrat online
Daca nu poti viziona filmul The Truth About Love - Adevarul despre iubire (2004) - Film Online Subtitrat,lasa un comentariu si vom inlocui playerul pentru tine.Vizionare placuta!
Name *:
Email:
Code *:
Go Top