We Bought a Zoo (2011) - film online subtitrat in limba romana
            
                      

Film We Bought a Zoo (2011) online subtitrat


Fostul jurnalist Benjamin Mee, care lucrase la cotidianul britanic The Guardian, şi-a scris memoriile, iar acestea stau la baza filmului. Un văduv îşi ia copiii şi se mută la ţară pentru a avea grijă de animale exotice. Bărbatul şi-a cheltuit toate economiile pentru a cumpăra o grădină zoologică părăginită, în trăiesc vreo 200 de animale pe cale de dispariţie. El decide să renoveze şi să redeschidă grădina zoologică în amintirea soţiei sale, Katherine, care a murit din cauza cancerului. Benjamin ştie că soţia sa ar fi fost încântată de idee şi ar fi făcut orice pentru a salva animalele. Animalele de la grădina zoologică vor fi îngrijite de Benjamin şi de cei doi copii ai săi, Dylan şi Rosie, de Duncan, tatăl jurnalistului, de vecini şi de doi angajaţi foarte energici. Împreună, ei vor recondiţiona Rosemoor Animal Park.

Vizioneaza film gratis hd We Bought a Zoo (2011) online Subtitrat!

Server:1
film online subtitrat We Bought a Z, We Bought a Zoo (2011) online, filme online tari, filme online subtitrate, We Bought a Zoo (2011), filme on

Ti-a placut filmul We Bought a Zoo (2011)?

Care este parerea ta despre acest film: We Bought a Zoo (2011) online
Daca nu poti viziona filmul We Bought a Zoo (2011),lasa un comentariu si vom inlocui playerul pentru tine.Vizionare placuta!
Name *:
Email:
Code *:
Go Top