menu
person

Banlieue 13 (2004) Mcmkx1klOpE
[ · Captură ecran ]2015-05-22, 3:48 PM

Urmăreşte online filmul Banlieue 13 / District 13 2004 (În Suburbii), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

SERVER 2

SERVER 3

Banlieue 13 / District 13 2004 (În Suburbii), film online DVDRip, subtitrat în Română

În 2010, problemele sociale precum violenţa, drogurile şi crima organizată, au compleşit suburbiile sărace din Paris şi, îndeosebi, Districtul 13, un ghetou a cărui populaţie este undeva la 2 milioane. Încapabile să controleze districtul, autoritătile au construit un zid înalt în jurul zonei şi cablat cu sârmă ghimpată deasupra, forţând locuitorii să îşi ducă traiul aşa cum pot, fără educaţie, utilităţi precare şi aşa mai departe. Trei ani mai târziu, zona este controlată aproape în exclusivitate de gangsteri. Anumite străzi şi blocuri sunt controlate de diverşi indivizi, iar într-unul dintre blocuri locuieşte atleticul Leito (David Belle). El urăşte drogurile şi nedreptatea astfel că duce un război solitar împotriva liderului unei găşti, Taha Bemamud (Bibi Naceri), pentru a-i ţine departe de clădirea lui.

Leito pune mâna pe 20 de kilograme de cocaină ale lui Taha, ce valorează peste un milion de euro, lucru care-l enervează la culme pe gangster şi îşi trimite oamenii după el pentru a recupera marfa. Leito distruge drogurile şi fuge de oamenii lui Taha folosindu-şi cunoştinţele deosebite de parkour. Taha o răpeşte pe sora mai mică a lui Leito, Lola (Dany Verissimo), pentru a o folosi împotriva lui, dar Leito se dovedeşte mai deştept decât el şi pătrunde în baza lui, îşi salvează sora şi îl răpeşte în schimb pe Taha.

Leito îl duce pe Taha la secţia de poliţie de la marginea districtului, dar poliţiştii sunt în proces de abandonare a posturilor din ordinele Ministerului Francez şi sunt oricum depăşiţi numeric de oamenii lui Taha. Poliţiştii îl eliberează pe Taha şi îi permite s-o ia cu el pe Lola pentru a evita o confruntare sângeroasă. În plus, ei îl bagă pe Leito într-o celulă pentru a ţine situaţia sub control. În cele din urmă, după ce Taha fură o bombă experimentală, căpitanul de poliţie Damien Tomaso (Cyril Raffaelli) îi cere ajutorul lui Leito, aflat în închisoare de luni bune, să-l conducă spre baza lui Taha pentru a-l împiedica să facă vreo nenorocire.

In Parisul anului 2010, suburbia 13 este scapata de sub control. Autoritatile iau masura de a incercui suburbia cu un zid inalt de cativa metri, iar intrarea este permanent pazita de politie. Tanarul Leito isi apara teritoriul, insa confruntarea cu K2, omul lui Taha, seful crimei din suburbie, are ca urmare rapirea sorei lui Leito. Politia il aresteaza si i-o da pe Lola lui Taha. Cum autoritatile au un plan pentru Suburbia 13, Leito si un politist sunt trimisi in misiune pentru a le rezolva problemele. Doar ca fiecare are un alt scop!
Categorie: Crima | Adăugat de: DodyGeo™ | Tag-uri: filme de aventura, filme noi, filme de actiune, filme de comedie, filme online, filme 2009, filme de horror, Banlieue 13 (2004), cinema, filme gratis
Vizualizări: 3481 | Descărcări: 0 | Evaluare: 4.7/10
Total comentarii : 0
avatar