Furtul perfect - Flawless (2007) - online subtitrat

Furtul perfect - Flawless (2007)
  • Categorie: Drama, Thriller, Crima
  • Regia: Michael Radford
  • Anul: 2005-2010
  • Vizualizari: 4260
Un thriller a cărui acţiune are loc în Londra anilor '60. Laura Quinn, o angajată inteligentă, experimentată şi determinată a companiei London Diamond Corporation, devine frustrată când după ani de loialitate faţă de compania unde lucrează, se află pe aceeaşi poziţie ierarhică, ratând fiecare promovare. Hobbs este paznicul de noapte al London Diamond şi este practic invizibil pentru personalul care îşi desfăşoară activitatea zi de zi, acumulând de-a lungul anilor cunoştinţe importante referitoare la modul în care compania îşi desfăşoară activitatea. Paznicul observă nemulţumirea crescândă a Laurei, şi, mânat de propriile interese, îi propune acesteia un plan ingenios prin care să uşureze firma la care lucrează de o cantitate importantă de diamante. Însă planul lui Hobbs este cu mult mai complex decât bănuieşte Laura, declanşând o serie de evenimente de proporţii uimitoare.

Flawless 2007 (Furtul perfect), film online DVDRip, subtitrat în Română

Filmul se desfăşoară în Londra, în perioada anilor ’60. Dl. Hobbs, un om de serviciu interpretat de Michael Caine, este pe cale să se pensioneze, dar nu vrea să plece cu mâna goală. El îi cere lui Laura Quinn (Demi Moore) să-l ajute să fure de la compania pentru care amândoi lucrează: London Diamond Corporation. O jurnalistă care scrie un articol despre „Femeile care conduc” intră într-un restaurant pentru a intervieva o femeie care să fie inclusă în acest articol şi vorbeşte la telefon cu un asociat care să-i garanteze un loc pe prima pagină pentru subiectul ei de care este foarte mândră.

Femeia cu care se întâlneşte reporteriţa este chiar Laura Quinn, singura femeie care a ajuns vreodată manager la London Diamond Corporation. Quinn, foarte nonşalantă, scoate o cutie pe care o pune pe masă şi din ea scoate un diamant de 168 de carate cu 58 de faţete. Filmul trece apoi în trecut, atunci când Laura Quinn lucrează la corporaţia respectivă şi chiar dacă este mult mai capabilă decât colegii ei bărbaţi, este trecută mereu cu vederea când vine vorba despre o promovare. Ea pretinde că nu o afectează acest lucru, deşi este vizibil că o deranjează.

Omul de serviciu, Dl. Hobbs, o încurajează atunci când trece prin biroul ei pentru a-i face curat, fiind clar că îi admiră tăria de caracter şi modul în care încearcă să lucreze mai mult decât colegii bărbaţi pentru a se face remarcată. Când compania este pe punctul de-a pierde un contract crucial cu ruşii, Quinn reuşeşte să salveze situaţia cu o soluţie pe cât de simplă pe atât de eficientă, numai că ruşii vor să ţină întreaga situaţie secretă de toată lumea, inclusiv de ea, astfel că este pe cale de-a fi mazilită, numai că Hobbs află acest lucru şi o avertizează, propunându-i, de asemenea, să-l ajute să jefuiască această companie.

Furtul perfect - Flawless (2007) film online subtitrat in limba romana

Urmărește online filmul Flawless 2007 (Furtul Perfect), cu subtitrare în Română și calitate DVDRip.

SERVER 2

SERVER 3

Vizioneaza trailer film online Furtul perfect - Flawless (2007)

| Crima Furtul perfect - Flawless (2007) online subtitrat | Furtul perfect - Flawless (2007) online subtitrat | Crima Furtul perfect - Flawless (2007) | Furtul perfect - Flawless (2007) online subtitrat in romana | film Furtul perfect - Flawless (2007) online gratis subtitrat in limba romana | Poate TE INTERESEAZA SI: Furtul perfect - Flawless (2007)

Acum Furtul perfect - Flawless (2007) Online subtitrat Romana

Vezi Furtul perfect - Flawless (2007) in calitate HD complet gratis, cele mai cunoscute seriale online Furtul perfect - Flawless (2007) filme online, Filme si seriale online cu premiera in anul (2016), Trailer Furtul perfect - Flawless (2007) youtube, vizionati Furtul perfect - Flawless (2007) online Romana - vezi in direct Furtul perfect - Flawless (2007) dublat cu audio in Romana HD, AllMyVideos VK play Furtul perfect - Flawless (2007) youtube. Ti-a placut Furtul perfect - Flawless (2007) ? atunci lasa un comentariu la Furtul perfect - Flawless (2007) - asa, si alti pot sa i-ti multumeasca vedeti Furtul perfect - Flawless (2007) online HD in premiera, Furtul perfect - Flawless (2007) online titrat Romana, Furtul perfect - Flawless (2007) la tv si cinema sau la televizor vezi gratis, Furtul perfect - Flawless (2007) online tradus in romana tradus, Furtul perfect - Flawless (2007) free, download Furtul perfect - Flawless (2007) mega download gratis, descarca torrent Furtul perfect - Flawless (2007) torrent subtitrare pentru Furtul perfect - Flawless (2007)

Download Furtul perfect - Flawless (2007) subtitrat romana, Romama, romaneste, subtitrari Furtul perfect - Flawless (2007) download
Adauga un comentariu: 0
avatar