Man on a Ledge – Dreptate la inaltime (2012) - online subtitrat

Man on a Ledge – Dreptate la inaltime (2012)
Nedreptatea unui sistem judiciar defectuos îl aduce pe un poliţist incoruptibil în pragul nebuniei. După ce a ajuns în închisoare pentru o infracţiune pe care nu a comis-o, Nick (Sam Worthington) începe să încalce toate regulile, singura lui şansă fiind acum evadarea. Adevăratul haos începe la scurt timp după fuga din închisoare, când, bărbierit şi îmbrăcat la patru ace Nick ameninţă că se aruncă de pe o clădire din mijlocul Manhattanului. Trecătorii încep să se panicheze văzându-l acolo şi forţele de ordine trimit de urgenţă un negociator, Lydia (Elizabeth Banks), pentru a împiedica dezastrul. Însă teribila scenă este de fapt un plan foarte bine pus la punct, iar în timp ce joacă rolul sinucigaşului, Nick coordonează de fapt furtul unui diamant de 30 de milioane de dolari, pentru dispariţia căruia ajunsese iniţial în închisoare. Este singura cale de a-şi demonstra nevinovăţia şi pentru asta are nevoie de ajutorul negociatoarei. În momentul în care poliţia reuşeşte să îl identifice, o echipă SWAT este trimisă pe poziţie pentru a-l extermina şi cum Lydia nu este încă sigură de partea cui se află adevărul, şansele lui Nick sunt mai slabe în fiecare clipă


Varianta 1Varianta 2Man on a Ledge – Dreptate la inaltime (2012) film online subtitrat in limba romana

Nedreptatea unui sistem judiciar defectuos îl aduce pe un poliţist incoruptibil în pragul nebuniei. După ce a ajuns în închisoare pentru o infracţiune pe care nu a comis-o, Nick (Sam Worthington) începe să încalce toate regulile, singura lui şansă fiind acum evadarea. Adevăratul haos începe la scurt timp după fuga din închisoare, când, bărbierit şi îmbrăcat la patru ace Nick ameninţă că se aruncă de pe o clădire din mijlocul Manhattanului.
| Crima Man on a Ledge – Dreptate la inaltime (2012) online subtitrat | Man on a Ledge – Dreptate la inaltime (2012) online subtitrat | Crima Man on a Ledge – Dreptate la inaltime (2012) | Man on a Ledge – Dreptate la inaltime (2012) online subtitrat in romana | film Man on a Ledge – Dreptate la inaltime (2012) online gratis subtitrat in limba romana | Poate TE INTERESEAZA SI: Man on a Ledge – Dreptate la inaltime (2012)

Acum Man on a Ledge – Dreptate la inaltime (2012) Online subtitrat Romana

Vezi Man on a Ledge – Dreptate la inaltime (2012) in calitate HD complet gratis, cele mai cunoscute seriale online Man on a Ledge – Dreptate la inaltime (2012) filme online, Filme si seriale online cu premiera in anul (2016), Trailer Man on a Ledge – Dreptate la inaltime (2012) youtube, vizionati Man on a Ledge – Dreptate la inaltime (2012) online Romana - vezi in direct Man on a Ledge – Dreptate la inaltime (2012) dublat cu audio in Romana HD, AllMyVideos VK play Man on a Ledge – Dreptate la inaltime (2012) youtube. Ti-a placut Man on a Ledge – Dreptate la inaltime (2012) ? atunci lasa un comentariu la Man on a Ledge – Dreptate la inaltime (2012) - asa, si alti pot sa i-ti multumeasca vedeti Man on a Ledge – Dreptate la inaltime (2012) online HD in premiera, Man on a Ledge – Dreptate la inaltime (2012) online titrat Romana, Man on a Ledge – Dreptate la inaltime (2012) la tv si cinema sau la televizor vezi gratis, Man on a Ledge – Dreptate la inaltime (2012) online tradus in romana tradus, Man on a Ledge – Dreptate la inaltime (2012) free, download Man on a Ledge – Dreptate la inaltime (2012) mega download gratis, descarca torrent Man on a Ledge – Dreptate la inaltime (2012) torrent subtitrare pentru Man on a Ledge – Dreptate la inaltime (2012)

Download Man on a Ledge – Dreptate la inaltime (2012) subtitrat romana, Romama, romaneste, subtitrari Man on a Ledge – Dreptate la inaltime (2012) download
Adauga un comentariu: 0
avatar