The Exorcism of Emily Rose (2005) - online subtitrat

The Exorcism of Emily Rose (2005)
  • Categorie: Drama, Groaza, Crima
  • Regia: Scott Derrickson
  • Anul: 2005-2010
  • Vizualizari: 3278
O poveste religioasa inramata de un film horror, The Exorcism of Emily Rose este bazat pe intamplari reale ce o au in centru pe Anneliese Michel, o studenta de origine germana care, la jumatatea anilor '70, a fost subiectul uneia dintre cele mai rare exorcizari sanctionate de biserica in lumea moderna.Emily Rose pleaca la colegiu, neimaginandu-si ceea ce avea sa o astepte. Intr-o noapte, singura in dormitor, are prima "halucinatie" terifianta si lesina. Pe masura ce atacurile sale devin din ce in ce mai dese si mai brutale, Emily, o credincioasa catolica convinsa, hotaraste sa apeleze la o exorcizare efectuata de preotul parohiei sale. Deoarece fata moare in timpul ritualului, preotul este acuzat de omor prin neglijenta, iar filmul, inspirat din realitate, povesteste procesul prin care acesta incearca sa demonstreze lumii ca nu este vinovat si ca intr-adevar Emily a fost posedata de diavol.

The Exorcism of Emily Rose 2005 (Un caz de exorcizare), film online DVDRip, subtitrat în Română

Avocata Erin Bruner (Laura Linney) apără un preot, Părintele Richard Moore (Tom Wilkinson), acuzat de omorul prin imprudenţă a lui Emily Rose (Jennifer Carpenter), ceea ce a inclus o şedinţă de exorcizare eşuată care a condus în cele din urmă la moarte. Procesul începe cu judecătorul Ethan Thomas ascultând o serie de mărturii ale experţilor medicali. Unul dintre ei mărturiseşte că Emily suferea de epilepsie şi psihoză. Apărarea constă în susţinerea faptului că ea chiar a fost posedată şi a fost tratată într-un mod delicat. Avocata apărării explică faptul că atât medicina cât şi psihologia au eşuat în a o face bine pe Emily, iar familia a apelat în cele din urmă la biserică. În câteva imagini din trecut ni se prezintă modul în care au început problemele lui Emily.

Într-o noapte, exact la ora 3:00 dimineaţa, Emily observă un miros ciudat de ars venind de pe hol. Când se duce să verifice, vede uşa de la intrare deschizându-se şi închizându-se de una singură. Înainte de-a se întoarce în pat, ea vede un recipient cu pixuri şi creioane mişcându-se singure. Cearceafurile sale se rulează singure şi o greutate foarte mare o apasă, strangulând-o. Cum aceste evenimente continuă să se desfăşoare, ea merge să ceară ajutor medical deoarece nu mai este în stare să discearnă adevărul de halucinaţie.

Ea are tot mai multe halucinaţii, este apoi spitalizată şi diagnosticată cu epilepsie. I se oferă anumite medicamente despre care ea susţine că n-o ajută cu nimic. Halucinaţiile continuă şi, de asemenea, apar contorsiuni severe ale corpului. Emily renunţă la şcoală şi se duce să locuiască împreună cu părinţii. Niciunul dintre ei nu consideră că ar fi epileptică sau molnavă mintal; bazându-se pe comportamentul şi simptomele ei consideră că este posedată de demoni şi merg să-i ceară ajutorul Părintelui Moore, care primeşte permisiunea bisericii să facă o exorcizare. Pe măsură ce procesul continuă, Bruner începe să aibă parte de evenimente ciudate ce se petrec la ora 3:00 dimineaţa – Moore o avertizează că ar putea fi ţinta demonilor deoarece încearcă să-i expună. Mai târziu în film el explică faptul că ora 3:00 este „ora diavolului”, pe care spiritele rele o folosesc pentru a batjocori Sfânta Treime.

The Exorcism of Emily Rose (2005) film online subtitrat in limba romana

Urmăreşte online filmul The Exorcism of Emily Rose 2005 (Un caz de exorcizare), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

SERVER 2

SERVER 3


Vizioneaza trailer film online The Exorcism of Emily Rose (2005)

| Crima The Exorcism of Emily Rose (2005) online subtitrat | The Exorcism of Emily Rose (2005) online subtitrat | Crima The Exorcism of Emily Rose (2005) | The Exorcism of Emily Rose (2005) online subtitrat in romana | film The Exorcism of Emily Rose (2005) online gratis subtitrat in limba romana | Poate TE INTERESEAZA SI: The Exorcism of Emily Rose (2005)

Acum The Exorcism of Emily Rose (2005) Online subtitrat Romana

Vezi The Exorcism of Emily Rose (2005) in calitate HD complet gratis, cele mai cunoscute seriale online The Exorcism of Emily Rose (2005) filme online, Filme si seriale online cu premiera in anul (2016), Trailer The Exorcism of Emily Rose (2005) youtube, vizionati The Exorcism of Emily Rose (2005) online Romana - vezi in direct The Exorcism of Emily Rose (2005) dublat cu audio in Romana HD, AllMyVideos VK play The Exorcism of Emily Rose (2005) youtube. Ti-a placut The Exorcism of Emily Rose (2005) ? atunci lasa un comentariu la The Exorcism of Emily Rose (2005) - asa, si alti pot sa i-ti multumeasca vedeti The Exorcism of Emily Rose (2005) online HD in premiera, The Exorcism of Emily Rose (2005) online titrat Romana, The Exorcism of Emily Rose (2005) la tv si cinema sau la televizor vezi gratis, The Exorcism of Emily Rose (2005) online tradus in romana tradus, The Exorcism of Emily Rose (2005) free, download The Exorcism of Emily Rose (2005) mega download gratis, descarca torrent The Exorcism of Emily Rose (2005) torrent subtitrare pentru The Exorcism of Emily Rose (2005)

Download The Exorcism of Emily Rose (2005) subtitrat romana, Romama, romaneste, subtitrari The Exorcism of Emily Rose (2005) download
Adauga un comentariu: 0
avatar