menu
person

The Perfect Host (2010)
[ · Captură ecran ]2011-09-01, 12:35 PM
Nick Tomnay este cel care regizează filmul The Perfect Host, un thriller ce va avea premiera pe 11 Iulie 2011. Primul trailer tocmai a fost dat publicităţii de către cei de la Magnolia Pictures. Din distribuţie fac parte David Hyde Pierce, Clayne Crawford, Nathaniel Parker, Helen Reddy, Megahn Perry şi Joseph Will.

Warwick Wilson (David Hyde Pierce) este gazda perfectă. Se pregăteşte cu grijă pentru o cină, aranjând ca totul să fie perfect şi să fie gata la 8:30. John Taylor (Clayne Crawford) este un criminal care recent a jefuit o bancă şi trebuie să se ascundă.Nick Tomnay este cel care regizează filmul The Perfect Host, un thriller ce va avea premiera pe 11 Iulie 2011. Primul trailer tocmai a fost dat publicităţii de către cei de la Magnolia Pictures. Din distribuţie fac parte David Hyde Pierce, Clayne Crawford, Nathaniel Parker, Helen Reddy, Megahn Perry şi Joseph Will.

Warwick Wilson (David Hyde Pierce) este gazda perfectă. Se pregăteşte cu grijă pentru o cină, aranjând ca totul să fie perfect şi să fie gata la 8:30. John Taylor (Clayne Crawford) este un criminal care recent a jefuit o bancă şi trebuie să se ascundă. Se trezeşte în faţa uşii lui Warwick, dându-se drept un prieten al unui prieten, nou în Los Angeles, care a fost jefuit de hoţi. Pe măsură ce vinul curge şi cei doi se simt bine descoperim cât de înşelătoare pot fi aparenţele.


Categorie: Crima | Adăugat de: DodyGeo™ | Tag-uri: Film Subtitrat, Descarca Online The Perfect Host 20, Film Online Cu Subtitrare The Perfe, Film 2010 The Perfect Host, The Perfect Host (2010)
Vizualizări: 1915 | Descărcări: 0 | Evaluare: 5.0/4
Total comentarii : 0
avatar