An Education (2009) - online subtitrat

An Education (2009)
  • Categorie: Drama
  • Vizualizari: 1329In anul 1961, in suburbiile Londrei, inteligenta adolescenta in varsta de 16 ani pe nume Jenny se pregateste asiduu pentru a intra la Universitatea Oxford si a satisface pretentiile conservatorilor ei parinti Jack si Marjorie. Plictisita de rutina zilnica pe care o presupune viata de liceeana, Jenny este fericita atunci cand il cunoaste pe David, un barbat carismatic si fermecator, care este de doua ori mai in varsta decat ea. David o vrajeste repede pe fata lipsita de experienta si ii incanta atat de mult pe Marjorie si Jack incat acestia ii permit lui Jenny sa plece impreuna cu el in excursii de week-end, sa frecventeze baruri aglomerate pana la ore tarzii ale noptii si sa mearga la concerte de muzica clasica si la licitatii de obiecte de arta. Indragostita de David si ademenita de acest stil de viata libertin si luxos, Jenny uita de planurile de a deveni studenta la Oxford si isi pune astfel viitorul in pericol. Alternativa incitanta de educatie pe care i-o ofera acest playboy stilat i se pare fetei mult mai atractiva decat educatia traditionala pe care a primit-o de la parinti, dar riscul pe care si-l asuma devenind o femeie sofisticata sub bagheta mentorului ei este acela de a uita cine este cu adevarat.

An Education (2009) film online subtitrat in limba romana

In anul 1961, in suburbiile Londrei, inteligenta adolescenta in varsta de 16 ani pe nume Jenny se pregateste asiduu pentru a intra la Universitatea Oxford si a satisface pretentiile conservatorilor ei parinti Jack si Marjorie. Plictisita de rutina zilnica pe care o presupune viata de liceeana, Jenny este fericita atunci cand il cunoaste pe David, un barbat carismatic si fermecator, care este de doua ori mai in varsta decat ea. David o vrajeste repede pe fata lipsita de experienta si ii incanta atat de mult pe Marjorie si Jack incat acestia ii permit lui Jenny sa plece impreuna cu el in excursii de week-end, sa frecventeze baruri aglomerate pana la ore tarzii ale noptii si sa mearga la concerte de muzica clasica si la licitatii de obiecte de arta. Indragostita de David si ademenita de acest stil de viata libertin si luxos, Jenny uita de planurile de a deveni studenta la Oxford si isi pune astfel viitorul in pericol. Alternativa incitanta de educatie pe care i-o ofera acest playboy stilat i se pare fetei mult mai atractiva decat educatia traditionala pe care a primit-o de la parinti, dar riscul pe care si-l asuma devenind o femeie sofisticata sub bagheta mentorului ei este acela de a uita cine este cu adevarat.
| Drama An Education (2009) online subtitrat | An Education (2009) online subtitrat | Drama An Education (2009) | An Education (2009) online subtitrat in romana | film An Education (2009) online gratis subtitrat in limba romana | Poate TE INTERESEAZA SI: An Education (2009)

Acum An Education (2009) Online subtitrat Romana

Vezi An Education (2009) in calitate HD complet gratis, cele mai cunoscute seriale online An Education (2009) filme online, Filme si seriale online cu premiera in anul (2016), Trailer An Education (2009) youtube, vizionati An Education (2009) online Romana - vezi in direct An Education (2009) dublat cu audio in Romana HD, AllMyVideos VK play An Education (2009) youtube. Ti-a placut An Education (2009) ? atunci lasa un comentariu la An Education (2009) - asa, si alti pot sa i-ti multumeasca vedeti An Education (2009) online HD in premiera, An Education (2009) online titrat Romana, An Education (2009) la tv si cinema sau la televizor vezi gratis, An Education (2009) online tradus in romana tradus, An Education (2009) free, download An Education (2009) mega download gratis, descarca torrent An Education (2009) torrent subtitrare pentru An Education (2009)

Download An Education (2009) subtitrat romana, Romama, romaneste, subtitrari An Education (2009) download
Adauga un comentariu: 0
avatar