menu
person

Contact (1997)
[ · Captură ecran ]2015-12-13, 8:40 PM
Ellie Arroway este un om de stiinta care si-a pierdut credinta in Dumnezeu dupa ce parintii ei au murit cand era doar un copil. Cu toate astea, Ellie a invatat sa-si dezvolte o diferita incredere in munca pe care o face: ea lucreaza cu o echipa care monitorizeaza undele radio din spatiu. Ellie spera ca intr-o zi va receptiona un mesaj coerent din alta lume si care va dovedi ca exista si alta civilizatie in afara de a noastra. Munca sa este recompensata atunci cand echipa ei descopera un semnal care nu pare a fi de origine pamanteana. Ellie decodeaza mesajul si afla ca acesta este un plan pentru o nava spatiala. David Drumlin, care lucreaza pentru Casa Alba, le opreste fondurile si incearca sa isi asume meritele descoperirii. Astfel, Ellie primeste o invitatie de la SR Hadden, un multimilionar, care este dispus sa ii construiasca masina si sa ii contacteze pe mesageri.
Contact (1997) Subtitrare, Contact (1997) Online Gratis, Contact (1997) Online Movie, Contact (1997) Online Subtitrat, Contact (1997) TorrentEllie Arroway este un om de stiinta care si-a pierdut credinta in Dumnezeu dupa ce parintii ei au murit cand era doar un copil. Cu toate astea, Ellie a invatat sa-si dezvolte o diferita incredere in munca pe care o face: ea lucreaza cu o echipa care monitorizeaza undele radio din spatiu. Ellie spera ca intr-o zi va receptiona un mesaj coerent din alta lume si care va dovedi ca exista si alta civilizatie in afara de a noastra. Munca sa este recompensata atunci cand echipa ei descopera un semnal care nu pare a fi de origine pamanteana. Ellie decodeaza mesajul si afla ca acesta este un plan pentru o nava spatiala. David Drumlin, care lucreaza pentru Casa Alba, le opreste fondurile si incearca sa isi asume meritele descoperirii. Astfel, Ellie primeste o invitatie de la SR Hadden, un multimilionar, care este dispus sa ii construiasca masina si sa ii contacteze pe mesageri.
Contact (1997) Subtitrare, Contact (1997) Online Gratis, Contact (1997) Online Movie, Contact (1997) Online Subtitrat, Contact (1997) Torrent

Contact 1997, film online DVDRip, subtitrat în Română

Încurajată încă din copilărie de răposatul ei tată să exploreze, Dr. Eleanor Arroway (Jodie Foster) lucrează în programul Search for Extraterestrial Intelligence (Căutarea Inteligenţei Extraterestre) – SETI – de la Observatorul Arecibo din Puerto Rico. Ea ascultă transmisiuni radio în speranţa că va găsi semnale trimise de viaţa extraterestră. Consilierul pe teme de ştiinţă al Preşedintelui, David Drumlin, atrage fondurile necesare pentru ca SETI să poată continua activitatea sa deoarece crede cu tărie în munca pe care o prestează oamenii de aici şi rezultatele ce pot fi obţinute.

Arroway atrage şi mai multă susţinere de partea ei de la miliardarul industrialist S. R. Hadden, care i-a urmărit întreaga carieră şi îi permite să-şi continue cercetările la Very Large Array (VLA) din Socorro County, New Mexico. Patru ani mai târziu, Drumlin încearcă să închidă programul SETI, iar Arroway descoperă un semnal care repetă o serie de numere primare, trimise aparent de pe steaua Vega. Acest anunţ îl face pe Drumlin şi Consiliul de Securitate Naţională să încerce să preia controlul asupra unităţii de cercetare.

Pe măsură ce Arroway, Drumlin şi alte persoane se contrazic, membrii echipei de la VLA descoperă o sursă video ascunsă în semnal: adresa de întâmpinare a lui Adolf Hitler de la Olimpiada de vară de la Berlin din anul 1936. Arroway şi echipa ei consideră că acesta a ar fi fost primul semnal puternic de televiziune care a părăsit atmosfera terestră şi care ar fi fost ulterior transmis înapoi de pe Vega, la 25 de ani-lumină distanţă. Proiectul este pus sub observaţie atentă, iar progresul său este urmărit de lumea întreagă.

Urmărește online filmul Contact 1997, cu subtitrare în Română și calitate DVDRip.

Categorie: Drama | Adăugat de: DodyGeo | Tag-uri: Contact (1997) Subtitrare, Contact (1997) Online Gratis, Contact (1997) Online Movie, Contact (1997) Online Subtitrat, Contact (1997) Torrent
Vizualizări: 2779 | Descărcări: 0 | Comentarii: 1 | Evaluare: 4.6/5
Total comentarii : 1
avatar
1
blahblah de ce .... mea minti in .... mea ca este calitateDVDrip daca nu este,.... ........ ....... ......... ....
ComForm">
avatar