menu
person

Creed 2015 Uv554B7YHk4
[ · Captură ecran ]2015-12-20, 10:17 PM

Urmăreşte online filmul Creed 2015, cu subtitrare în Română şi calitate CAM.

SERVER 2

SERVER 3

Creed 2015, film online subtitrat în Română

În anul 1998, Adonis Johnson, băiatul provenit dintr-o aventură extraconjugală a fostului campion mondial la box Apollo Creed, se află într-o instituţie din Los Angeles atunci când soţia lui Creed, Mary Anne, îl vizitează şi se oferă să-l ia de acolo. 17 ani mai târziu, Donnie renunţă la slujba pe care o avea la o firmă de securitate pentru a-şi urma visul de-a deveni boxer profesionist precum celebrul lui tată pe care n-a apucat să-l cunoască, el murind înainte ca Adonis să vină pe lume.

Mary Anne nu este deloc de acord cu decizia lui Adonis, având încă în memorie modul în care soţul ei a fost ucis în ring în urmă cu 30 de ani. El încearcă să se înscrie la o academie de renume din Los Angeles, dar este refuzat. Nedorind să renunţe, el se duce tocmai în Philadelphia unde speră să ia legătura cu vechiul rival şi prieten al tatălui său, Rocky Balboa, pentru a-i propune acestuia să-i devină antrenor.

Donnie îl găseşte pe Rocky în restaurantul său cu specific italian şi îi face propunerea. Rocky nu e chiar aşa încântat de ideea de-a reveni în lumea boxului, el având deja o revenire la activ, dar la insistenţele puştiului care-i demonstrează că are calitate de boxer aşa cum avea şi tatăl lui, Rocky cedează. Luându-şi supranumele de Hollywood Donnie, acesta îşi începe cariera de boxer cu o victorie asupra unui luptător local, suficient însă pentru a se duce vorba că este băiatul ilegitim al marelui campion şi să atragă imediat atenţia promotorilor care doresc să-l arunce în marile bătălii.

Categorie: Drama | Adăugat de: DodyGeo | Tag-uri: Creed 2015
Vizualizări: 1847 | Descărcări: 0 | Evaluare: 5.0/3
Total comentarii : 0
avatar